Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Fungu @ 2014 08 17, 13:39)
Sveikos,

kelias dienas sąžiningai padarius JM No More Trouble Zones, pastebėjau, kad ir apatinė pilvo dalis apmažėjo, sustangrėjo. Pirmas pasiekimas thumbup.gif Varysiu toliau thumbup.gif
Pastebėjau, kad oda ant kojų ir ant pilvo labai lygi pasidariusi. Nenoriu sakyti, kad celiulitas apmažėjo, bet kažkaip vaizdelis gražesnis.  biggrin.gif man patinka mirksiukas.gif

Saunuole thumbup.gif o as jau 2 savaites kaip perejau prie T25 bet mano kg nei iswietos schmoll.gif jau net liudna darosi kad nekrinta kg sad.gif o ir maista prisiziuriu ,bet wistiek nesiseka man kazkaip g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Oi kaip nesiseka gryst i sena ritma doh.gif Jau perzengiau ir 65 kg riba, kai iki siol laikydavos 63-64 doh.gif Bandau pirmiausia mityba susitvarkyt, gal tada ir jegu daugiau atsiras sportuot... Geda, kaip taip apsileidau blush2.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Parsisiunčiau P90X, padariau pirmą, nu sunku labai, bet gal priprasiu biggrin.gif
Ar kuri draugavot su šia programa?
Atsakyti
QUOTE(LabaiTyli @ 2014 08 19, 13:13)
Sveikos  4u.gif

Parsisiunčiau P90X, padariau pirmą, nu sunku labai, bet gal priprasiu  biggrin.gif
Ar kuri draugavot su šia programa?

Laba ryta. Na nzn ar buvo draugaujanciu su sia programa.

Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 25, 07:03)
Laba ryta. Na nzn ar buvo draugaujanciu su sia programa.

Aš esu parsisiuntusi, bet pabandžiau tik kartą, tiesiog ne mano tipo programa.
Man labiau patinka strakalioti ir pan., o ne svorio/jėgos treniruotės ax.gif

Panos visiškai apsileidau, nebesportuoju visai. Kartą buvau prisivertusi pabėgiot, bet tuo vienu kartu viskas ir užsibaigė doh.gif Viskas, dabar pabaigiu gert kavą ir einu sportuot, kiek gi galima. Jei šiandien neprisiduosiu, jog pasportavau, prašom užmėtyt akmenim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 08 25, 17:29)
Aš esu parsisiuntusi, bet pabandžiau tik kartą, tiesiog ne mano tipo programa.
Man labiau patinka strakalioti ir pan., o ne svorio/jėgos treniruotės ax.gif

Panos visiškai apsileidau, nebesportuoju visai. Kartą buvau prisivertusi pabėgiot, bet tuo vienu kartu viskas ir užsibaigė doh.gif Viskas, dabar pabaigiu gert kavą ir einu sportuot, kiek gi galima. Jei šiandien neprisiduosiu, jog pasportavau, prašom užmėtyt akmenim biggrin.gif

Na palauksiu, gal nereikes uzmetyti smile.gif
As jau Piyo smile.gif , vakar dariau, siandiena... Dar kazka presui reiketu ..
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 25, 19:18)
Na palauksiu, gal nereikes uzmetyti smile.gif

Per kur siunteisi piyo? As po atostogu taip ir negryzau I ritma doh.gif tai mama pas mus tai vel atostogu savaite reik jau susiimt o tai pilvas kabes tuoj doh.gif
Atsakyti
Pasportavau, Turbo Fire thumbup.gif

QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 25, 16:18)

Darai tik Piyo ar su kuo nors derini?
Aš galvoju gal man Piyo prie Turbo Fire prijungti, nes ten pagrinde tik kardio. Būtų papildomai pratimai/prasitampymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 08 25, 19:50)
Pasportavau, Turbo Fire thumbup.gif
Darai tik Piyo ar su kuo nors derini?
Aš galvoju gal man Piyo prie Turbo Fire prijungti, nes ten pagrinde tik kardio. Būtų papildomai pratimai/prasitampymai g.gif

Bandau gryzti I doros kelia smile.gif smile.gif , tai namie pradejau nuo Piyo.
Piyo+ turbo fire- manau geras variantas. Kur as turiu piyo, ten kaip presentas yra viena TF cardio trenke, visai nieko...
Papildyta:
QUOTE(Kibelė @ 2014 08 25, 19:43)
Per kur siunteisi piyo? As po atostogu taip ir negryzau I ritma doh.gif tai mama pas mus tai vel atostogu savaite reik jau susiimt o tai pilvas kabes tuoj doh.gif

Is piratebay..
Atsakyti
Na merginos -prisiduodu : Piyo upper body + Turbo Fire 20 HITT class smile.gif . Jeeeeeee :
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 26, 16:22)
Na merginos -prisiduodu : Piyo upper body + Turbo Fire 20 HITT class smile.gif .

Ir kaip tau Turbo Fire? Man tai thumbup.gif Pasikraunu energijos ir nėra nuobodu.

Manęs šiandien laukia HIIT 20+Piyo lower body, panašiai varom biggrin.gif

Šiandien ryte pasisvėriau ir išsimatavau: 67,5 kg, liemuo 76, klubai 106, šlaunis 61,5 cm (ūgis 166 cm). Tokių dar gyvenime nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 08 26, 18:41)
Ir kaip tau Turbo Fire? Man tai thumbup.gif Pasikraunu energijos ir nėra nuobodu.

Manęs šiandien laukia HIIT 20+Piyo lower body, panašiai varom biggrin.gif

Šiandien ryte pasisvėriau ir išsimatavau: 67,5 kg, liemuo 76, klubai 106, šlaunis 61,5 cm (ūgis 166 cm). Tokių dar gyvenime nebuvo doh.gif

As TF dariau kur parsisiunte kartu su Piyo. Visai neblogas variantas.
Vakar dariau lower body smile.gif .
Atsakyti