Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Mopsyte @ 2014 08 08, 08:35)
Sveikos moteros.  mirksiukas.gif  Su pilvu pas mane tas pats. Nors gimdziau pati, bet pilvas liko, vienu zodziu.....  doh.gif

todel reik kibti i darbus kad pilvuku nebeliktu:D thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2014 08 07, 22:43)
Och, vilties taigi yra bigsmile.gif na tada stengsiuosi ir aš, kad vėl atrodyčiau kaip prieš gimdymą, o gal net ir geriau thumbup.gif

zinok tikrai imanoma thumbup.gif
niekada nebuvau kuda, visa gyvenima nuo dietos iki dietos gyvenau, bet dabar po dvieju vaiku ir beveik pusmecio sporto - atrodau geriau, nei mokykloj per isleistuves biggrin.gif aisku dirbt dar daug reikia, bet tikiuosi kita vasara turesiu kuo pasigirt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 08, 11:20)
todel reik kibti i darbus kad pilvuku nebeliktu:D thumbup.gif

drinks_cheers.gif
ciupau siandien JM Killer abs, ir pora klipuku is youtubes rankom ir uzpakaliui. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 08 08, 10:27)
zinok tikrai imanoma  thumbup.gif
niekada nebuvau kuda, visa gyvenima nuo dietos iki dietos gyvenau, bet dabar po dvieju vaiku ir beveik pusmecio sporto - atrodau geriau, nei mokykloj per isleistuves  biggrin.gif aisku dirbt dar daug reikia, bet tikiuosi kita vasara turesiu kuo pasigirt  biggrin.gif

O aš visada ant ribos būdavau per mažai sverti, taigi esu visiškai neįpratusi dietų laikytis ar į kelnes neįtilpti, o įtilpus pilvą iššokusį matyti ir visus riebalus, lauk besiveržiančius doh.gif Ne tiek per nėštumą priaugau, kiek per pirmus metus po to, vaiką maitinant rolleyes.gif. Aš šiaip visada daugiau čipsų ir guminukų mėgėja buvau, bet maitinant vaiką tik šokoladus ėdžiau, negalėjau susilaikyti. rolleyes.gif
Tik baigus vaiką maitinti noras šokoladams kaipmat pradingo.

Taigi man liko iki priešnėštuminio svorio 8 kg numesti. Nors man tie skaičiukai ne tiek ir rūpi, noriu stangrios figūros biggrin.gif

Kalalina, Kokius pratimus tu darydavai, kad plokščią pilvą po CP turėjai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 08 rugpjūčio 2014 - 21:33

Kalalina, Kokius pratimus tu darydavai, kad plokščią pilvą po CP turėjai? g.gif
[/quote]

Nebuwau susikoncentrawus vienai kuno daliai. Dariau JM body revoliution , lovingfit.com, benderfitness.com siuose tinklalapiuose yra treniruociu:) 20kg buwau priaugius nestumo metu po pusese metu buwo like dar apie 7kg ir tada per puse metu numeciau 10kg . aisku sworis krito letai po biski ir rezultatai pradejo matytis nes sau leisti ilgai sportuoti negalejau tam galedawau skirti tik 30min bet man to pakako ir rezultatai tapo akivaizdus netik numeciau bet ir sutvirtejau ir sustangrejau:)
Papildyta:
mergaites ir kur atsisiuntete t25? noreciau pabandyti bet nelabai randu kaip atsisiusti :4u: :geda2:
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 09, 10:52)
Nebuwau susikoncentrawus vienai kuno daliai. Dariau JM body revoliution , lovingfit.com, benderfitness.com  siuose tinklalapiuose yra treniruociu:) 20kg buwau priaugius nestumo metu po pusese metu buwo like dar apie 7kg ir tada per puse metu numeciau 10kg . aisku sworis krito letai po biski ir rezultatai pradejo matytis nes sau leisti ilgai sportuoti negalejau tam galedawau skirti tik 30min bet man to pakako ir rezultatai tapo akivaizdus netik numeciau bet ir sutvirtejau ir sustangrejau:)
Papildyta:
mergaites ir kur atsisiuntete t25? noreciau pabandyti bet nelabai randu kaip atsisiusti 4u.gif  blush2.gif

super thumbup.gif reikia stengtis smile.gif

o t25 is cia http://kickassunblock.eu/usearch/t25/ 4u.gif
reikia kita tema kuriant gal pirma puslapi patvarkyt, nes kai kurios nuorodos nebeveikia.. g.gif ir pridet dar keleta programu kaip pvz piyo, 21 day fix...

siandien is lovos lipau kaip sulauzyta. po pirosios dienos killer abs, ojojoj kaip sonus siandien skauda doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tweety*: 09 rugpjūčio 2014 - 11:25

reikia kita tema kuriant gal pirma puslapi patvarkyt, nes kai kurios nuorodos nebeveikia.. g.gif ir pridet dar keleta programu kaip pvz piyo, 21 day fix...

siandien is lovos lipau kaip sulauzyta. po pirosios dienos killer abs, ojojoj kaip sonus siandien skauda doh.gif thumbup.gif
[/quote]

Kaip pavydziu as ir taip noreciau abs padirbeti bet negalima man dar schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, niekaip aš neparsisiunčiu nieko iš to puslapio. doh.gif Aš spaužiu tą mėlyną strėlę, rodančią žemyn, tada atsidaro naujas puslapis, kuris yra tuščias ir jame nieko nevyksta ir viskas. Taškas. Ką aš ne tap darau? g.gif

Šiandien mano ex pasiėmė vaiką penkioms valandoms, tai aš švenčiau šią retą progą baseine, dvi valandas praplaukiojau thumbup.gif Uch kaip dabar gerai jaučiuosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2014 08 09, 15:34)
Merginos, niekaip aš neparsisiunčiu nieko iš to puslapio.  doh.gif Aš spaužiu tą mėlyną strėlę, rodančią žemyn, tada atsidaro naujas puslapis, kuris yra tuščias ir jame nieko nevyksta ir viskas. Taškas. Ką aš ne tap darau? g.gif

ne melyna spaust reikia, o kita rodiklyte, pacia desiniausia.
Atsakyti
[quote=Kalalina,2014 08 09, 13:18]

Aciu atsisiunciau:) bandysiu zesiu gal patiks:) o piyo ten taip pat rasiu ? na tinklalapy tam paciam?
Uzmeciau aki i T25 tai ten bus ka weikt:) tikrai nelengwa atrodo:) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 09, 20:27)
ne melyna spaust reikia, o kita rodiklyte, pacia desiniausia.

Mano MacBook neturi programos, su kuria si faila atidaryti. Ech, reikia informacijos pasikuisti, ka tokiu atveju daryti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 08 08, 11:27)
zinok tikrai imanoma  thumbup.gif
niekada nebuvau kuda, visa gyvenima nuo dietos iki dietos gyvenau, bet dabar po dvieju vaiku ir beveik pusmecio sporto - atrodau geriau, nei mokykloj per isleistuves  biggrin.gif aisku dirbt dar daug reikia, bet tikiuosi kita vasara turesiu kuo pasigirt  biggrin.gif

Kaip tu cia taip sauniai nupasakojai
Atsakyti