Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(jovka @ 2014 08 07, 08:06)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi aciu ax.gif
Siandien trecia diena MM sirgimo tai jau gazele jauciuosi.
O ryt atostogos. Atostogos prasideda nuo baliaus. Kai atsipaipaliosiu....o kada tai bus????? Uzsiimsiu begiojimi, gal jau ir orai bus vesesni. Ir dar lanka reikia pradet vel sukt normaliai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif šiandien aš ankstyva, nuo šiol teks dažnai taip keltis. Vakar buvo laisva nuo sporto, tai nerašiau ax.gif bet su maistu kol kas laikausi puikiai!
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 07, 09:56)
Labas rytas mirksiukas.gif šiandien aš ankstyva, nuo šiol teks dažnai taip keltis. Vakar buvo laisva nuo sporto, tai nerašiau ax.gif bet su maistu kol kas laikausi puikiai!

O tu fizini darba dirbi?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 08 07, 09:11)
O tu fizini darba dirbi?

ne doh.gif prižiūriu mergaitę, tai visą dieną su ja užsiimu, išeinam į lauką pasivaikščioti, būnam namuose doh.gif pasyvus tas mano darbas žiauriai
Atsakyti
Tiksliai, ir man reikia lanką iš rūsio išsitraukti, užmirštas kampe trūnija.

Aš vakar pirmą kartą visą valandą išsilaikiau pratimus darydama su Jillian Michaels programa No More Trouble Zones. Anksčiau arba ne visus pratimus padarydavau, arba likus 10 min iki galo jau nebegalėdavau biggrin.gif Kelias dienas iki to nieko nedariau, buvo savotiška pauzė, tai gal tai padėjo, raumenys pasiilsėjo. smile.gif

Šiandien padariau JM Shred in 30 days 2 dalį ir 10 min pilvo pratimų.

Ta mano pilvo apatinė dalis kaip atsikišusi buvo, taip ir yra. Gal tik truputį sumažėjo. Nepasiduosiu.

Kas CP turėjo, ar įmanoma išvis tą virš pjūvio esantį pilvuką panaikinti? Mano mamai daktaras sakė, kad tai nepanaikinama sportu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 07 rugpjūčio 2014 - 14:43
QUOTE(Fungu @ 2014 08 07, 15:41)
Kas CP turėjo, ar įmanoma išvis tą virš pjūvio esantį pilvuką panaikinti? Mano mamai daktaras sakė, kad tai nepanaikinama sportu  unsure.gif

as cp neturejau, bet pas mane yra toks kabantis pilvukas negrazus po nestumu likes sad.gif cia jau matyt kaip kuriom - vienos ir po cp kaip gazeles ploksciais pilvais lieka, kitos ne po cp turi kabanti maisa doh.gif as nepasiduodu zinok, "kacialinu" ta pilva daugiau kaip puse metu diena dienon, bet pastaruosius kelis men stopas visiskas, nebemazeja verysad.gif kartais atrodo, kad isties be plastikos chirurgo plokscio pilvo niekad neturesiu.. drauge pries 3men pagimdzius plokstesniu pilvu negu as...

sia savaite as irgi ciupau is naujo lanka smile.gif po pirmu 15min, 2 dienas skaudejo pilva biggrin.gif siandien 30min pasukau.

mane pradeda uzknisti t25 doh.gif vakar jau praleidau treniruote. ir kasdien be jokio noro stoju sportuot doh.gif anksciau net nekantraudavau kada pusryciai susivirskins ir eisiu sportuot, o dabar...visiskai net nelaukiu, per prievarta daugeli pratimu darau. turbut mesiu ir eisiu pasishredint su JM, arba 21day fix.

siaubas kokia as isranki doh.gif negaliu programos issirinkti niekaip...

o gal cia nuo karsciu jau nieko daryt nebesinori...
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 07, 15:38)
cia jau matyt kaip kuriom - vienos ir po cp kaip gazeles ploksciais pilvais lieka, kitos ne po cp turi kabanti maisa doh.gif

Jeigu po CP, tai daug kas priklauso nuo siuvimo, pjuvio, t.t..Pas mane pvz. viena pusė labai graži, o kita įtempta, ir randas dar matosi, matyt paskubėjo ir jau nebe taip gražiai susiuvo.
Ech, aš irgi nepasiduosiu, šiaip matosi ypatingai ant kojų ir rankų, kad formos padailėjo, nu bet tas kabantis pilvas. doh.gif Kol stoviu, dar gerai, bet kai atsisėdu, jau niekaip jo nepaslėpsi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2014 08 07, 15:41)

Kas CP turėjo, ar įmanoma išvis tą virš pjūvio esantį pilvuką panaikinti? Mano mamai daktaras sakė, kad tai nepanaikinama sportu  unsure.gif

man kai buwo pirma kart cezaris darytas tai su sportu tikrai susitwarkaiu pilva ir wisai nieko nebuwo tik kad randas labai neryskiai matesi. Na o db jau po antra wel bandysiu tikiuosi wel pavyks susitwarkyt:)
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 07, 15:38)
as cp neturejau, bet pas mane yra toks kabantis pilvukas negrazus po nestumu likes sad.gif cia jau matyt kaip kuriom - vienos ir po cp kaip gazeles ploksciais pilvais lieka, kitos ne po cp turi kabanti maisa doh.gif as nepasiduodu zinok, "kacialinu" ta pilva daugiau kaip puse metu diena dienon, bet pastaruosius kelis men stopas visiskas, nebemazeja verysad.gif kartais atrodo, kad isties be plastikos chirurgo plokscio pilvo niekad neturesiu.. drauge pries 3men pagimdzius plokstesniu pilvu negu as...

As naturaliai gimdzius, bet pas mane irgi tas atsikises pilvukas dar yra. Bet cia manau daugiausia nuo maisto viskas priklauso. As ir pries nestuma neturejau plokscio pilvo, nors kuda buvau ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kol kas laikausi tvarkingai bigsmile.gif 30min lankas ir JM body revolution atlikta. Jėgų lyg ir turiu, galėčiau dar pratimų padaryt, bet nesinori perdegti, gal po kokių dviejų savaičių reiks papildomai kažką pasižvalgyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 07, 18:39)
man kai buwo pirma kart cezaris darytas tai su sportu tikrai susitwarkaiu pilva ir wisai nieko nebuwo tik kad randas labai neryskiai matesi. Na o db jau po antra wel bandysiu tikiuosi wel pavyks susitwarkyt:)

Och, vilties taigi yra bigsmile.gif na tada stengsiuosi ir aš, kad vėl atrodyčiau kaip prieš gimdymą, o gal net ir geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 08 07, 21:11)
As naturaliai gimdzius, bet pas mane irgi tas atsikises pilvukas dar yra. Bet cia manau daugiausia nuo maisto viskas priklauso. As ir pries nestuma neturejau plokscio pilvo, nors kuda buvau ax.gif

Sveikos moteros. mirksiukas.gif Su pilvu pas mane tas pats. Nors gimdziau pati, bet pilvas liko, vienu zodziu..... doh.gif
Atsakyti