Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 18:35)
kiek sveri, koks ūgis? ax.gif

169cm o svoris 70kg:)
Atsakyti
Na tai nedaug tau tereikia numest, nėr tokie blogi skaičiukai, juolab po gimdymo mirksiukas.gif

šiandien 14km dviračiu ir iškart JM body revolution treniruotė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 23:54)
Na tai nedaug tau tereikia numest, nėr tokie blogi skaičiukai, juolab po gimdymo mirksiukas.gif

šiandien 14km dviračiu ir iškart JM body revolution treniruotė thumbup.gif

Na aciu:)
o Tu saunuole snd gerai padirbejai:)
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 16:33)
Tai kad pati pirma treniruotė jau su hanteliais smile.gif Aš neturiu jų, tai naudoju 1,5l bambalius su vandeniu biggrin.gif
Sportuoju su pertraukom nuo pernai sausio, buvau numetusi svorio nemažai ir pasiekusi ko norėjau. Vasarą sutriko hormonai, svoris pradėjo beprotiškai augti. Turiu šiai dienai +26kg. Sportavau sąžiningai nuo vasario 1 iki gegužės vidurio, bet pokyčių jokių nebuvo, tik augantis svoris, todėl nustojau stengtis. Ir dabar nuo vakar kibau į JM, pradėjau gerti chromą ir l karnitiną, tikiuosi jie padės išjudinti svorį ax.gif Nesibaigianti kova su svoriu doh.gif

O kai buvai grizusi i Lietuva nebuvai pas daktaru nuejus? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 12:36)
Vaje console.gif imkis kažko naujo kas motyvuotų, gal laikas kažką keisti mirksiukas.gif

Vis galvoju apie tavo zodzius blush2.gif biggrin.gif Ieskau tos motyvacijos. Gal radau g.gif biggrin.gif Uzvakar mano vyras tapo seneliu...o as senelio zmona thumbup.gif . Tai sakau reikia pasitempti .... gal teks pastumdyti kada vezimuka, tai kad nesakytu, kad ziurek sena tarka viena veza ir dar vieno laukiasi lotuliukas.gif . Nes, kad nescia apsaukia jau taip daznai , kad net bloga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 06, 03:37)
Na aciu:)
o Tu saunuole snd gerai padirbejai:)

Stengiuosi 4u.gif Šiandien viską skauda biggrin.gif

QUOTE("Ramune" @ 2014 08 06, 08:22)
O kai buvai grizusi i Lietuva nebuvai pas daktaru nuejus? 4u.gif
Papildyta:

Vis galvoju apie tavo zodzius  blush2.gif  biggrin.gif  Ieskau tos motyvacijos. Gal radau  g.gif  biggrin.gif Uzvakar mano vyras tapo seneliu...o as senelio zmona  thumbup.gif . Tai sakau reikia pasitempti .... gal teks pastumdyti kada vezimuka, tai kad nesakytu, kad ziurek sena tarka  viena veza ir dar vieno laukiasi  lotuliukas.gif . Nes, kad nescia apsaukia jau taip daznai , kad net bloga  unsure.gif

Buvau. Su skydliauke 100% viskas tvarkoj, užtat su anuo galu ne viskas. Man kaip moterims per menopauzę sustojo dirbti kiaušidės, daugėja vyriškų hormonų, auga svoris ir kitokie negerumai vyksta doh.gif Kadangi nebeužteko laiko išsamiems tyrimams, tai nutarėm dar bandyti atgaivinti kiaušidžių veiklą kontraceptinėm. Grįšiu žiemą žiūrėsim toliau unsure.gif Klausiau dėl svorio tai pečiais tik patraukė. Iš tiesų kiek vyresnio amžiaus moterų yra su svorio problemom, bijau, kad ir liksiu tokia verysad.gif Bet kol galiu tol kovoju, kas man lieka ax.gif

Klausyk, kaip suprasti senelio žmona??? g.gif Ar teisingai supratau kad anūko susilaukėt? Tai kiek tau metų, atsiprašau už tiesmuką klausimą, nes man šokas biggrin.gif bigsmile.gif Gerai atrodai biggrin.gif O apie pilvą nemeluok, neliko jo pas tave tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 06, 11:04)
Stengiuosi 4u.gif Šiandien viską skauda biggrin.gif
Buvau. Su skydliauke 100% viskas tvarkoj, užtat su anuo galu ne viskas. Man kaip moterims per menopauzę sustojo dirbti kiaušidės, daugėja vyriškų hormonų, auga svoris ir kitokie negerumai vyksta doh.gif Kadangi nebeužteko laiko išsamiems tyrimams, tai nutarėm dar bandyti atgaivinti kiaušidžių veiklą kontraceptinėm. Grįšiu žiemą žiūrėsim toliau unsure.gif Klausiau dėl svorio tai pečiais tik patraukė. Iš tiesų kiek vyresnio amžiaus moterų yra su svorio problemom, bijau, kad ir liksiu tokia verysad.gif Bet kol galiu tol kovoju, kas man lieka ax.gif

Klausyk, kaip suprasti senelio žmona??? g.gif Ar teisingai supratau kad anūko susilaukėt? Tai kiek tau metų, atsiprašau už tiesmuką klausimą, nes man šokas biggrin.gif  bigsmile.gif Gerai atrodai biggrin.gif O apie pilvą nemeluok, neliko jo pas tave tongue.gif

Vyras anukes sulauke mirksiukas.gif ( As antra karta istekejus). Man bus 36 . O mano vyrui ryt 40. As taip norejau, kad seneliu taptu iki 40 lotuliukas.gif ...pavyko lotuliukas.gif
Pas mane pilva per PMS issipucia....jauciuosi kaip tarakonas. O varbiausia, kad tas PMS trunka apie 1.5 savaites, o gal net ir ilgiau......pradejau gert nakvisu alieju, kad sumazint kazkaip PMS verysad.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus 4u.gif
Vis dėlto nusprendžiau sportuoti pagal Jillian Michael Ripped in 30. Pirmoji treniruotė atlikta biggrin.gif
Vakare ketinu pabandyti Jillian Michael Killer buns and thighs, gal padės padidinti, pakelti užpakaliuką kaip manot?
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 08 06, 11:47)
Vyras anukes sulauke  mirksiukas.gif ( As antra karta istekejus). Man bus 36 . O mano vyrui ryt 40. As taip norejau, kad seneliu taptu iki 40  lotuliukas.gif ...pavyko  lotuliukas.gif
Pas mane pilva per PMS issipucia....jauciuosi kaip tarakonas. O varbiausia, kad tas PMS trunka apie 1.5 savaites,  o gal net ir ilgiau......pradejau gert nakvisu alieju, kad sumazint kazkaip PMS  verysad.gif

A štai kaip čia, aš jau maniau tavo vaikas čia biggrin.gif Nu smagu, sveikinu thumbup.gif Ir su gimtadieniu ir su anūke biggrin.gif 4u.gif
Pas mane išvis kokie skausmai kamuoja, kai pradėjau gert KT, jaučiasi kad pradeda kiaušidės dirbti, kartais toks jausmas, kad gyvą pjausto doh.gif O pms irgi panašiai laiko truko šį kartą, krūtinė galvojau sprogs, prisiliesti nėjo, išsipūčiau kaip erkė, skaudėjo pilvą ir strėnas doh.gif Tikiuosi su laiku susitvarkys kai įpras įprastu režimu dirbt, nes nusišaut galima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 06, 13:58)
A štai kaip čia, aš jau maniau tavo vaikas čia biggrin.gif Nu smagu, sveikinu thumbup.gif Ir su gimtadieniu ir su anūke biggrin.gif  4u.gif
Pas mane išvis kokie skausmai kamuoja, kai pradėjau gert KT, jaučiasi kad pradeda kiaušidės dirbti, kartais toks jausmas, kad gyvą pjausto doh.gif O pms irgi panašiai laiko truko šį kartą, krūtinė galvojau sprogs, prisiliesti nėjo, išsipūčiau kaip erkė, skaudėjo pilvą ir strėnas doh.gif Tikiuosi su laiku susitvarkys kai įpras įprastu režimu dirbt, nes nusišaut galima doh.gif

Aciu aciu uz sveikinimus 4u.gif
Vadinasi veikia jeigu jauti kazkokius pozymius kitokius. Vadinasi yra ir vilciu, kad kazkas pasikeis...ir pamatysi sviesa tunelio kale biggrin.gif tikslaiu gazele tunelio gale. As labai linkiu, kad tu rastum buda kaip kovoti su svoriu....nes as negaliu pamirsti tavo pasiekto rezultato pirma kart bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 08 06, 13:17)
Aciu aciu uz sveikinimus  4u.gif
Vadinasi veikia jeigu jauti kazkokius pozymius kitokius. Vadinasi yra ir vilciu, kad kazkas pasikeis...ir pamatysi sviesa tunelio kale  biggrin.gif tikslaiu gazele tunelio gale. As labai linkiu, kad tu rastum buda kaip kovoti su svoriu....nes as negaliu pamirsti tavo pasiekto rezultato pirma kart  bigsmile.gif

Aš kad nepamirščiau kartas nuo karto pavarvinu seilę. Keista seilėtis pačios nuotrauka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 06, 14:54)
Aš kad nepamirščiau kartas nuo karto pavarvinu seilę. Keista seilėtis pačios nuotrauka biggrin.gif

Leidziu .... seilekis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 08 06, 12:47)
Vyras anukes sulauke  mirksiukas.gif ( As antra karta istekejus). Man bus 36 . O mano vyrui ryt 40. As taip norejau, kad seneliu taptu iki 40  lotuliukas.gif ...pavyko  lotuliukas.gif
Pas mane pilva per PMS issipucia....jauciuosi kaip tarakonas. O varbiausia, kad tas PMS trunka apie 1.5 savaites,  o gal net ir ilgiau......pradejau gert nakvisu alieju, kad sumazint kazkaip PMS  verysad.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti