Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(panele Morta @ 2014 08 05, 15:44)
o is youtube sportuojat? nu nerandu as niekaip to body revolution ten g.gif

Nea siunciausi. dar wisai nieko youtube yra Ewa Skalpel jos treniruociu tik kad lenku kalba:)
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 14:19)
Esu 25metu 2 mergaiciu mama, vienai 2 metukai kitai beweik du menesiai:) trko sportuoti ir anksciau pries pastojat buwai plaukile ir penkiakovininke, pagimdzius pirna waikuty pradejau sportuoti , weliau wel pastojau . o dabar pagimdzius wel norisi imtis sporto kazkaip prisiminus kaip budawo gera po treniruotes:) Jau pradejau Jillian Michaels:
Body Revolution, ir anksciau pagal sia programa teko sportuoti  tai man ji kazkaip labai patinka:)

Šaunu kai mamos nepamiršta savęs ir neapsiriboja vaikų poreikiais 4u.gif Pagal JM body revolution aš irgi pradėjau sportuoti, vakar buvo pirma treniruotė thumbup.gif Kuri tau? Kokio svorio hanteliukais dirbi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 16:11)
Šaunu kai mamos nepamiršta savęs ir neapsiriboja vaikų poreikiais 4u.gif Pagal JM body revolution aš irgi pradėjau sportuoti, vakar buvo pirma treniruotė thumbup.gif Kuri tau? Kokio svorio hanteliukais dirbi? smile.gif

As siandien dariau cario 2 , dar ryt darysiu cardio3 ir tada jau keliausiu prie treniruociu su sworiais. hanteliukai mano nedideli 1.5kg. o tu kaip? senai sportuoji jau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 15:24)
As siandien dariau cario 2 , dar ryt darysiu cardio3 ir tada jau keliausiu prie treniruociu su sworiais. hanteliukai mano nedideli 1.5kg. o tu kaip? senai sportuoji jau?smile.gif

Tai kad pati pirma treniruotė jau su hanteliais smile.gif Aš neturiu jų, tai naudoju 1,5l bambalius su vandeniu biggrin.gif
Sportuoju su pertraukom nuo pernai sausio, buvau numetusi svorio nemažai ir pasiekusi ko norėjau. Vasarą sutriko hormonai, svoris pradėjo beprotiškai augti. Turiu šiai dienai +26kg. Sportavau sąžiningai nuo vasario 1 iki gegužės vidurio, bet pokyčių jokių nebuvo, tik augantis svoris, todėl nustojau stengtis. Ir dabar nuo vakar kibau į JM, pradėjau gerti chromą ir l karnitiną, tikiuosi jie padės išjudinti svorį ax.gif Nesibaigianti kova su svoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 15:05)
Nea siunciausi. dar wisai nieko youtube yra Ewa Skalpel  jos treniruociu tik kad lenku kalba:)

as nemoku parsisiusti blush2.gif
is tikruju tai man kalba nesvarbu, nes as nelabai klausau, ka sneka, nes sportuoju kol leliukas miega, stengiuosi garsiai neleisti, tai vos tyliai paleidziu 4u.gif reiks pasiziureti ta Ewa Skalpel g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 16:33)
Tai kad pati pirma treniruotė jau su hanteliais smile.gif Aš neturiu jų, tai naudoju 1,5l bambalius su vandeniu biggrin.gif
Sportuoju su pertraukom nuo pernai sausio, buvau numetusi svorio nemažai ir pasiekusi ko norėjau. Vasarą sutriko hormonai, svoris pradėjo beprotiškai augti. Turiu šiai dienai +26kg. Sportavau sąžiningai nuo vasario 1 iki gegužės vidurio, bet pokyčių jokių nebuvo, tik augantis svoris, todėl nustojau stengtis. Ir dabar nuo vakar kibau į JM, pradėjau gerti chromą ir l karnitiną, tikiuosi jie padės išjudinti svorį ax.gif Nesibaigianti kova su svoriu doh.gif

Manau reta is musu kuri nekowoja su antsworiu:) tai wa kibai jau i darbus ir po viski po viski judesim i prieki:)

Papildyta:
QUOTE(panele Morta @ 2014 08 05, 16:47)
as nemoku parsisiusti blush2.gif
is tikruju tai man kalba nesvarbu, nes as nelabai klausau, ka sneka, nes sportuoju kol leliukas miega, stengiuosi garsiai neleisti, tai vos tyliai paleidziu 4u.gif reiks pasiziureti ta Ewa Skalpel g.gif

Jo su parsisuuntimu as ir nemazai wargau kol pagaliau seip netaip paraisiunciau:) pabandyk gal patiks wink.gif ten atrodo nesudetinga bet kai padarai tai pasijaucia:)
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 08 05, 12:44)
Tavo zodziuose daug tiesos  . Iki atostogu liko 3 dienos. Visos cia raso, kad po atostogu viso vargo kaip nebuta....tai man depresija, kad viskas suniui ant uodegos nueis. O gal man cia poilsio trukumas......

Žiūrint kiek sportavai iki atostogų, jei rimtai tai greit viskas grįžta. Progresas būna greitesnis, nei pradžioje. Taip kad daugiau optmizmo smile.gif

QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 15:19)
Esu 25metu 2 mergaiciu mama, vienai 2 metukai kitai beweik du menesiai:) trko sportuoti ir anksciau pries pastojat buwai plaukile ir penkiakovininke, pagimdzius pirna waikuty pradejau sportuoti , weliau wel pastojau . o dabar pagimdzius wel norisi imtis sporto kazkaip prisiminus kaip budawo gera po treniruotes:) Jau pradejau Jillian Michaels:
Body Revolution, ir anksciau pagal sia programa teko sportuoti  tai man ji kazkaip labai patinka:)

Sveika prisijungus, smagu kad vėl grįžti prie sporto. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ketinu pradėti sportuoti, viršsvorio neturiu, na nebent norėtusi numesti lašinuką nuo pilvo. Gal patartumėte kokią programą, skirtą sustangrinti kūną, įgauti raumenų, o ne numesti svoriui?
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 16:09)
Manau reta is musu kuri nekowoja su antsworiu:) tai wa kibai jau i darbus ir po viski po viski judesim i prieki:)

Papildyta:
Jo su parsisuuntimu  as ir nemazai wargau kol pagaliau seip netaip paraisiunciau:) pabandyk gal patiks wink.gif ten atrodo nesudetinga bet kai padarai tai pasijaucia:)

Valios turiu daug, tik kad rezultatai būtų blush2.gif Užmečiau akį į tą lenkaitę, tai visai nieko atrodo g.gif

QUOTE(Lina89 @ 2014 08 05, 16:25)
Sveikos  smile.gif
Ketinu pradėti sportuoti, viršsvorio neturiu, na nebent norėtusi numesti lašinuką nuo pilvo. Gal patartumėte kokią programą, skirtą sustangrinti kūną, įgauti raumenų, o ne numesti svoriui?

O kaip smagu, kad atsirado prisijungiančių, jaučiasi, kad vasara į pabaigą biggrin.gif 4u.gif Raumenų ryškinimui man labiausiai P90X, tik ten reikia skersinio, gumų, hantelių man atrodo g.gif Gal kuri ką kita parekomenduos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 05 rugpjūčio 2014 - 16:36
Aš sakyčiau, kad kūną sustangrinti Jillian Michaels programa Shred in 30 days visai tinka. Aš ne tiek svorio numečiau, kiek formas padailinau per ta menesi. Man patiko.
Atsakyti
na o man sworio metimas labai aktualus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 16:50)
na o man sworio metimas labai aktualus blush2.gif  biggrin.gif

kiek sveri, koks ūgis? ax.gif
Atsakyti