Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(*tweety* @ 2014 05 14, 18:11)
kokios ir ant kiek skirtingai rodo? g.gif

pas mane endomondo. labiausiai "prilipo", turejau runtastic ir runkeeper dar. bet niekad nelyginau ar vienodai rodo.
bet man ne begiojimui, o vaiksciojimui. smile.gif kartais vezima stumdydama isijungiu. siandien pameginau sportuojant - aerobika pasirinkau g.gif

pedometer ir accupedo. paskutine labiau limpa, bet tarp programeliu skirtumas laaaaabai zymus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 05 14, 18:21)
Pagal ką šokai?

Pas mane hard'e kruva tu muziku,,, dar turiu Belle Perez live koncerta, o ten tokios gerules dainos, tai ir kraipiau sikna smile.gif , vaikas ziurejo, ziurejo.....
Atsakyti
Labas vakarėlis smile.gif ką tik po treniruotės: apšilimas 10 min., 3*12 pusinių pritūpimų su atrama, 3*12 atsisipaudimų nuo sienos, plank nuo kelių 45 s., raumenų tempimas apie 10 min. Ryt poilsis.
Atsakyti
pradejau sivakar JM shred. ir supratau kad per 2men gerai sutvirtejau su kitais pratimais biggrin.gif nes kai anasyk meginau shred tai po treniruotes buvau visa slapia, vos gaudziau kvapa ir toli grazu nepadariau visu pratimu biggrin.gif siandien viskas puikiai, prakaitas ispyle, bet nesijauciu visai pavargus.
siandien gavos nemazai (uz 3 dienas tinginystes) - valandine trniruote is ivairiu video, 5km spartaus ejimo, shred. ir pabaigsiu diena lanku bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

ateinu pasisveikint 4u.gif
jau nuo šeštadienio nesportavau, bet nėra kada tikrai, o taip noriu. Na, gal rytoj pavyks atrasti valandžiukę, nes organizmas jau reikalauja krūvio smile.gif
O jūs čia matau šaunuolės, nepasiduodat, va jums už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 14, 19:41)
Pas mane hard'e kruva tu muziku,,, dar turiu Belle Perez live koncerta, o ten tokios gerules dainos, tai ir kraipiau sikna smile.gif , vaikas ziurejo, ziurejo.....

mmm... aš maniau, pagal koki nors trenerį, o čia pas tave jau aukštasis pilotažas, pati varai thumbup.gif
Atsakyti
Vakar gerai pasportavau thumbup.gif
Bulgarian squats - kiekvienai kojai 3x8
Sumo squats su 15kg-3x8
Pritupimai peciu plotyje su 15kg-3x8
Pries tai dar 8 min buns, tik pritupimus praleidau, nes vistiek juos veliau dariau, tai isejo 6mim buns smile.gif
Vs ABS
Ir rankoms
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 05 15, 08:54)
mmm... aš maniau, pagal koki nors trenerį, o čia pas tave jau aukštasis pilotažas, pati varai  thumbup.gif

O taip, esu nemazai sokusi. Salsos varzybos, samba, rumba cha chca cha - megeju lygyje vykdavo varzybos...vienu zodziu... ax.gif
Atsakyti
OI mergos, vakar siek tiek pabandziau pasportuot, tai s.... gavos doh.gif Visu pirma darant cardio per kojas, klubus toks idomus jausmas ejo, kaip ir skauda, kaip ir elektra kokia eitu. Nu nieko, nebedariau. Tada sakau presa pajudinsiu, tai siandien is ryto susilenkt negalejau, toks stuburo skausmas parejo doh.gif Vienu zodziu, dar jauciu anksti man rimtai kibt i sportus unsure.gif nors gyd. sake kad laisvai galesiu, bet se tau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 05 15, 12:00)
OI mergos, vakar siek tiek pabandziau pasportuot, tai s.... gavos doh.gif Visu pirma darant cardio per kojas, klubus toks idomus jausmas ejo, kaip ir skauda, kaip ir elektra kokia eitu. Nu nieko, nebedariau. Tada sakau presa pajudinsiu, tai siandien is ryto susilenkt negalejau, toks stuburo skausmas parejo doh.gif Vienu zodziu, dar jauciu anksti man rimtai kibt i sportus unsure.gif nors gyd. sake kad laisvai galesiu, bet se tau schmoll.gif

O velnias. Negerai....Gal kazka lengvesnio bandyti, kad tik prasitampyti nors kiek.... ?
Atsakyti
Paburbėjau, kad T25 lengvokas, ale šiandien toks visai malonus maudimas peių ir šlaunų srityse. Galvoju, kad gal T25 pliusas lyginant su Insanity yra dar tas, kad 25 minutes gali normaliu tepu ir pajėgumu varyt - kartais ir greičiau nei kompanija filmuke. O va su Insanity na vis tiek į galą truputį chaltūra gaunas..
Atsakyti
sveikos,jungiuosi ir aš i jūsų burų,pradėjau siandien su Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1
gal yra neseniai irgi pradėjusiu sportuot pagal sia programa 4u.gif o gal jau ir baigusiu net smile.gif
Atsakyti