Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(*tweety* @ 2014 08 04, 07:24)
va jau vaiku uzkandziai tai jooo.... vis guli panosej visokios baronkos, sausainiai ir tt biggrin.gif
siandien depresija. savaitgalis be sporto ir be normalaus maisto - uzkandziavimas tai ta tai ana, prisiryjimas vakarais. rezultatas siryt ant svarstykliu +1,5kg cry.gif viskas. stop saldainiams, stop sausainiams, stop uzkandziam unsure.gif

Taip ir būna, atrodo nieko rimto nevalgai, tai šio tai ano o svarstyklės rodo priešingai. Užkandžius sunkiau suskaičiuoti, nes juos mažais kiekiais valgom doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As irgi uzsidejau +1/1,5 kg virsaus blush2.gif Cia viskas per ta vyra ir visokias atostogas doh.gif biggrin.gif Bent pailsejau truputi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 08 04, 18:23)
Sveikutes 4u.gif

As irgi uzsidejau +1/1,5 kg virsaus blush2.gif Cia viskas per ta vyra ir visokias atostogas doh.gif  biggrin.gif Bent pailsejau truputi ax.gif

Kad tik tiek irnesakyk.gif viskas sutvarkoma mirksiukas.gif

Aš šiandien pradėjau gerti chromą, tuoj kalsiu l karnitino ir eisiu pasisportinti. Šiandien aš ir vėl palikta moteris, reikia emocijas išlieti. Kol kas noriu pasiimti virvutę ir šokinėti kol kojos sulūš biggrin.gif
Atsakyti
20min lankas, JM body revolution, kelias minutes šuoliukai per šokdynę ax.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios:) As ir wa jau beweik du menesiai po gimdymo tai jau jungiuosi prie jusu ir kimbu i darbus:) nes jau norisi atgauti formas:) smile.gif
Atsakyti
Sveika prisijungusi, rudeniop manau paaktyvės mūsų pokalbiai, visos grįš iš vasaros į namus 4u.gif
Kuo ruošiesi užsiimti? Anksčiau sportavai? smile.gif Papasakok apie save
Atsakyti
verysad.gif AS nieko nebedarau....supratau, kad saves visai nemyliu......
Atsakyti
Vaje console.gif imkis kažko naujo kas motyvuotų, gal laikas kažką keisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 05, 12:36)
Vaje console.gif imkis kažko naujo kas motyvuotų, gal laikas kažką keisti mirksiukas.gif

Tavo zodziuose daug tiesos . Iki atostogu liko 3 dienos. Visos cia raso, kad po atostogu viso vargo kaip nebuta....tai man depresija, kad viskas suniui ant uodegos nueis. O gal man cia poilsio trukumas......
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 08 05, 11:44)
Tavo zodziuose daug tiesos  . Iki atostogu liko 3 dienos. Visos cia raso, kad po atostogu viso vargo kaip nebuta....tai man depresija, kad viskas suniui ant uodegos nueis. O gal man cia poilsio trukumas......

Tai tu dar turi pasirinkimą, kad taip nenutiktų. Pailsėk kelias dienas, atsigausi ir neapleisk sporto, pasimankštink ir nedings visas darbas įdėtas smile.gif
Atsakyti
Esu 25metu 2 mergaiciu mama, vienai 2 metukai kitai beweik du menesiai:) trko sportuoti ir anksciau pries pastojat buwai plaukile ir penkiakovininke, pagimdzius pirna waikuty pradejau sportuoti , weliau wel pastojau . o dabar pagimdzius wel norisi imtis sporto kazkaip prisiminus kaip budawo gera po treniruotes:) Jau pradejau Jillian Michaels:
Body Revolution, ir anksciau pagal sia programa teko sportuoti tai man ji kazkaip labai patinka:)
Atsakyti
QUOTE(Kalalina @ 2014 08 05, 14:19)
Esu 25metu 2 mergaiciu mama, vienai 2 metukai kitai beweik du menesiai:) trko sportuoti ir anksciau pries pastojat buwai plaukile ir penkiakovininke, pagimdzius pirna waikuty pradejau sportuoti , weliau wel pastojau . o dabar pagimdzius wel norisi imtis sporto kazkaip prisiminus kaip budawo gera po treniruotes:) Jau pradejau Jillian Michaels:
Body Revolution, ir anksciau pagal sia programa teko sportuoti  tai man ji kazkaip labai patinka:)

o is youtube sportuojat? nu nerandu as niekaip to body revolution ten g.gif
Atsakyti