Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

sveikutes, neseniai pradejau sportuoti namuose, nedaug, kiek leidzia dukryte... pries kelis metus bendravau sioje temoje, taigi nusprendziau ir dabar prisijungti...norejau atsisiusti kokia programa, bet nepavyuko niekaip, o gal ir nelabai imanoma i plansete
o kolkas darau pratimukus is youtube smile.gif
Atsakyti
As keiciu savo programa: viena diena darysiu 1 arba 2 Jillian Michaels Shred in 30 days dali, o kita Jillian Michaels programa No More Trouble Zones. Po to 10 min isskirtinai pilvo pratimai. Ziuresiu, kaip eisis. Ka galiu kol kas pasakyti: nuo tos valandos trukmes No More trouble Zones koju raumenu skausmeli maza isitaisiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Išbandžiau šiandien tą PIYO, nu tai man irgi nelabai schmoll.gif Iki galo apmokymų nebepadariau, išjungiau... Dariau po Turbo Fire treniruotės, visa šlapia, rankos kojos slysta ant žemės ten tuos warrios ir dogs darant... Gal dar ryt duosiu antrą šansą ir bandysiu normalią treniruotę atlikti. O jei ne, tai tada grįšiu prie Blogilates pratimų.
Atsakyti
man per tris savaites jau pradeda atsibosti T25 biggrin.gif noris nauju pratiu.
ir vistik man truksta pratimu rankom su svarmenim. taigi vakar po ab intervals isijungiau upper fix ir 21 day fix biggrin.gif pamixavau programas biski thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vakar 12,5km dviračiu ax.gif O iš piyo prisipažinsiu, kad tik įvadinę treniruotę padariau biggrin.gif Kelias dienas sėdėjau ant dietos, prasivaliau organizmą šiek tiek, dabar ieškau kuo užsiimti. Rytoj parskrenda mano chromas ir l karnitinas bigsmile.gif Darysiu dar vieną eksperimentą su savim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 02, 11:59)
Rytoj parskrenda mano chromas ir l karnitinas bigsmile.gif Darysiu dar vieną eksperimentą su savim biggrin.gif

kas per velnias? biggrin.gif papsakok placiau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 02, 21:36)
kas per velnias? biggrin.gif papsakok placiau blush2.gif  smile.gif

Dabar kelias dienas laikiausi kopūstų sriubos dietos, norėjau apsivalyti organizmą. Ir jau pirmą dieną buvo be proto silpna, drebėjo rankos, svaigo galva, man žūt būt reikėjo saldaus blink.gif Pradėjau skaityti ir radau štai ką: "Chromas padeda palaikyti normalią maistinių makro medžiagų apykaitą, taip pat chromas padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje.Chromas svarbus normaliai pagrindinių maistinių medžiagų apykaitai. Chromas gerina angliavandenių, riebalų ir baltymų apykaitą organizme. Svarbiausia chromo funkcija organizme yra palaikyti stabilų cukraus kiekį kraujyje, t. y. chromas padeda palaikyti normalią gliukozės koncentraciją kraujyje. Kai organizme trūksta chromo, žmogus jaučia padidėjusį potraukį saldumynams, tačiau vartojant daugiau saldumynų, greičiau išsemiamos organizmo chromo atsargos, nes chromas dalyvauja angliavandenių apykaitoje. Taigi ir vėl jaučiamas noras valgyti saldėsius. Taip patenkama į užburtą ratą ir iškyla nutukimo grėsmė. Vartojant chromo preparatus, nutraukiama ši ydinga grandinė, mažiau vartojama saldumynų."
Tai yra maisto papildas, jo pagalba tikiuosi atsisakyti saldumynų, kuriuos privalau valgyti nes būna silpna doh.gif

O l karnitinas skirtas sportui. "Pagrindinė L-karnitino metabolizmo funkcija yra riebalų oksidacijos stimuliavimas, todėl riebalai yra sudeginami ir neleidžiama jiems kauptis. Dėl to neatsiranda viršsvorio. Jis taip pat yra raumenų energijos šaltinis. Taigi, L-karnitinas yra geras maisto papildas, kuris degina riebalus, suteikia energijos raumenims ir neleidžia kauptis riebalams."
Be abejo bet ką vartojant reikia įdėti daug pastangų ir derinti mitybą. Apie šiuos du papildus yra begalė nuomonių. Vieniems padeda, kitiems jokio poveikio nebūna. Tai paskutinė mano viltis išjudinti svorį, todėl nutariau pabandyti ax.gif Šiandien pasisvėriau - 76kg doh.gif
Atsakyti
Vasara, chromas veikia kol ji geri ir dar koki menesi po baigimo gerti, po to vel norisi saldaus.
Bent jau man tai buvo. Teko gerti pries kokius 15 metu, tai jutau efekta, ir dabar geriau pries pora menesiu- tai absoliuciai nejutau ir nesupratau kodel.
Atsakyti
Man atrodo, kad saldumynai yra įprotis, nupirko 90 tablečių pakuotę, manau 3 mėnesių per akis atprasti nuo jų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 03, 22:20)
Man atrodo, kad saldumynai yra įprotis, nupirko 90 tablečių pakuotę, manau 3 mėnesių per akis atprasti nuo jų ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
buvau atpratinus save nuo sito gerio. uzsikabinau vel doh.gif sunkiausios pirmos kokios 3 dienos. lomkes baisios biggrin.gif paskui jau vis lengviau. thumbup.gif
bet kaip sunku kai namuose pilna visokiu pagundu..ir namiskiai nenori komandinio atsipratinimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 08 03, 22:17)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
buvau atpratinus save nuo sito gerio. uzsikabinau vel doh.gif sunkiausios pirmos kokios 3 dienos. lomkes baisios biggrin.gif paskui jau vis lengviau. thumbup.gif
bet kaip sunku kai namuose pilna visokiu pagundu..ir namiskiai nenori komandinio atsipratinimo lotuliukas.gif

Pas mane išvis nedėkinga situacija. Gyvenu su puske, kuri valgo daug ir viską, bet yra kaip nendrė ir yra mažas vaikas, tai jau ko ko, bet užkandžių ir vėlyvų vakarienių pas mus netrūksta doh.gif Aš po tos dietos kažkaip saikingai į užkandžius žiūriu ir saldumynus, ištvėrus kelias dienas ir atlaikius lomkes lengviau atsilaikyti, bet kad jau nupirko, tai ir gersiu tą chromą, kaip garantą, kad silpnumas neužkluptų biggrin.gif Išvis esu patenkinta savo paskutinių 3 dienų mityba, kažkaip įtartinai neblogai sekasi maitintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 08 03, 23:53)
Pas mane išvis nedėkinga situacija. Gyvenu su puske, kuri valgo daug ir viską, bet yra kaip nendrė ir yra mažas vaikas, tai jau ko ko, bet užkandžių ir vėlyvų vakarienių pas mus netrūksta doh.gif

va jau vaiku uzkandziai tai jooo.... vis guli panosej visokios baronkos, sausainiai ir tt biggrin.gif
siandien depresija. savaitgalis be sporto ir be normalaus maisto - uzkandziavimas tai ta tai ana, prisiryjimas vakarais. rezultatas siryt ant svarstykliu +1,5kg cry.gif viskas. stop saldainiams, stop sausainiams, stop uzkandziam unsure.gif
Atsakyti