Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE("Ramune" @ 2014 07 27, 19:02)
Aciu!  4u.gif  O tai vyrui parodziau foto tai jis sako : vienoj itraukus pilva kitoj ne  doh.gif
Bet va jau maniskis replika mete, kad papai nyksta  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Bandau vel susidraugauti su lanku . Sekasi sunkiai  ax.gif

Būtų nuostabu mokėti taip pilvą įtraukti, vaikščiočiau nuolat įtraukusi lotuliukas.gif Na, dviejų dalykų turėt negali: arba papai arba pilvukas doh.gif Į lanką ir aš jau kurį laiką žvilgčioju, manau laikas užsiimti ax.gif

QUOTE(gameja @ 2014 07 27, 19:19)
Sveikos prisijungiu ir as prie jusu  thumbup.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 27, 10:24)

man rodos sportuot negalima nevalgius? pataisykit mane, jei klystu 4u.gif

Iš kart pavalgius, tai jau tikrai negalima sportuot. Po valgio turi praeit min 1h, pilnu pilvu prortuot tai jau tikrai negerai. 4u.gif
Atsakyti
Aš toliau dviratį prievartauju biggrin.gif 14,5km per 49min
Atsakyti
as siandien startavau su Jillian Michaels 30 day.. buvau tiesiog permirkus, bet dar ir karsciai gal dadejo ir tai visko nesugebejau padaryt biggrin.gif bet kaip pirmam kartui uch gerai buvo. dar iki siol jauciu blauzdas, slaunis, ryt turbut gera bus lotuliukas.gif
tik nezinau, ar kasdiena sportuoti, ar kas antra geriau? g.gif
Atsakyti
Siandien T25, 100 pritupimu, rankos ir presas siek tiek ax.gif
Is kart geriau jauciuos ir sazine ramesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 28, 21:46)
as siandien startavau su Jillian Michaels 30 day.. buvau tiesiog permirkus, bet dar ir karsciai gal dadejo ir tai visko nesugebejau padaryt biggrin.gif bet kaip pirmam kartui uch gerai buvo. dar iki siol jauciu blauzdas, slaunis, ryt turbut gera bus lotuliukas.gif

Ziurek paga save, bet ji skirta sportuoti kaip ir kiekviena diena su 1 dienos pertrauka savaiteje. Kai tokie karsciai manau ir kas antra diena jau yra gerai..
Papildyta:
QUOTE(Albe69 @ 2014 07 28, 21:48)
Siandien T25, 100 pritupimu, rankos ir presas siek tiek  ax.gif
Is kart geriau jauciuos ir sazine ramesne biggrin.gif

Sazine rami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 28, 20:46)

Kas dieną, tada rezultatai greičiau matomi. Aš trečios dalies nemėgstu baisiai, daugiausiai kažkokie ne mano pratimai visiškai, alkūnes skauda, visos išraudusios. Man pirma ir antra dalis labiausiai patiko. Tai dabar darau kas dieną abi, plius susiradau youtubeje pilvo pratimų rinkinį, trunkantį 10 min. Man po CP pilvukas likęs mažas, tikiuosi tą apatinę kūno dalį ištreniruoti kiek. Ką galiu pasakyti: vaizdas kiek pagerėjo, nors kol kas tik viršutinėje dalyje.
Gal kuri gali pasidalinti, kaip po CP apatinę pilvo dalį treniravo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fungu: 29 liepos 2014 - 09:59
As turejau nuostabias atostogas wub.gif jau ilgokai nesportavau, reikia dabar is sportuojanciu pasisemti ikvepimo biggrin.gif
Papludimy draugas sake, kad labai gerai uzpakalis atrodo, matosi rezultatai blush2.gif biggrin.gif
Namie sulaukiau pasisakymo ir kad labai sukudau g.gif pasisveriau-55kg kaip visuomet, na gal max -1kg

Nezinau, kaip grizti i sporta- pamazu ar su trenksmu laugh.gif
Atsakyti
Jaučiu geriausias efektas kai aplinkiniai pastebi wub.gif thumbup.gif Papasakok kur atostogavai, ką veikei ax.gif Cekava aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 07 29, 23:08)
As turejau nuostabias atostogas wub.gif jau ilgokai nesportavau, reikia dabar is sportuojanciu pasisemti ikvepimo biggrin.gif
Papludimy draugas sake, kad labai gerai uzpakalis atrodo, matosi rezultatai blush2.gif  biggrin.gif
Namie sulaukiau pasisakymo ir kad labai sukudau g.gif pasisveriau-55kg kaip visuomet, na gal max -1kg

Net uzpavydejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 07 30, 00:08)
Papludimy draugas sake, kad labai gerai uzpakalis atrodo, matosi rezultatai blush2.gif  biggrin.gif

pamazu lotuliukas.gif as 2 savaites atostogavau tai praeita tik i pilatesa sugebejau nueit, nu nebuvo noro visai,o rimciau pradejau nuo vakar kai isivaziuosiu kitaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 07 29, 23:08)

Per tokius karščius tik pamažu, kam bereikalo alinti organizmą. 4u.gif

Aš tai per tuos karščius net nesportuoju, na plaukiojimas ir čiuožimas ant ledo nesiskaito. Nes čia jau vadavimasis nuo karščio, o ne sportas. biggrin.gif

Atsakyti