Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(panele Morta @ 2014 07 26, 12:09)
mano ir aplink du vaikai, na bet vienas sesemetis, ale nuo rudens nebetupes namie, tai bus smagiau be jo sportuoti biggrin.gif nes taip tai klausineja visko ir trugdytu siek tiek biggrin.gif o mazyle maza dar, reiktu pasiplanuoti per jos miega. o geriau ryte sportuoti, ar vakare, ar jokio skirtumo? g.gif

maniskiai tai vienas 3, kita 1 metu biggrin.gif man geriausia ryte sportuot, nes tada jie dar pasiilge vienas kito ir graziai zaidzia biggrin.gif kiekvienas rytas pas mus prasideda taip: pasimyluojam lovoj, as einu sportuot, tada po dusu, o tada pusryciai biggrin.gif jei jie neistempia to pusvalandzio - tai kokiais sausainiais ar kukuruzais bandau uzkist blush2.gif doh.gif mama sportuoja, o vaikai saldumynus kemsa..... ot geras pavyzdys doh.gif
Atsakyti
Geriausias laikas manau tada, kai pati esi su daugiausia energijos. Vienos iš ryto būna aktyvesnės, kitos vakarais, kitoms jokio skirtumo. Pasibandyk kelias dienas ir matysi kaip tau geriau mirksiukas.gif smile.gif
Papildyta:
"Ramune" - super pasiekimai bigsmile.gif Iš šono tai labai matosi, šaunuolė thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
As sportuoju rytais. Kokia 10-11h. Atsikeliam su vaikuciais, papusryciaujam, valanda pavirskinu ir sportas smile.gif
Mano mazem 1m ir 6m. Tai didesne su manim tarkim 21 day fix visa treniruote su manim darydavo biggrin.gif maze irgi kokius pritupimus padaro, pastraksi biggrin.gif buna hantelius atimineja., dabar su t25 mazei atiminet nera ko, o didzkei nelabai patinka, per sunkus pratimai tai ramiai pasportuoju smile.gif
Bet isties kaip sunki vasara su mityba... doh.gif viskas is eiles ir bet kada...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tweety*: 26 liepos 2014 - 15:53
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 26, 12:09)

mano ir aplink du vaikai, na bet vienas sesemetis, ale nuo rudens nebetupes namie, tai bus smagiau be jo sportuoti biggrin.gif nes taip tai klausineja visko ir trugdytu siek tiek biggrin.gif o mazyle maza dar, reiktu pasiplanuoti per jos miega. o geriau ryte sportuoti, ar vakare, ar jokio skirtumo? g.gif

Kaip kam geriau smile.gif

Dabar tai sportuoju vakarais (tik ne namie , o lauke), ir abi mano panos kartu sportuoja. biggrin.gif

O kas dėl mitybos, tai man vasarą visad mažiau noris valgyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2014 07 26, 17:27)
O kas dėl mitybos, tai man vasarą visad mažiau noris valgyt.  4u.gif

man gaunasi ne normalus valgymas, o daugiau uzkandziavimas visa diena. ir ne itin sveiku ir nekaloringu produktu doh.gif ir kaskart save grauziu uz sumustinius, visokius sausainius ir pan. ir aisku ledu bele kiek karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 07 26, 11:50)
kiekvienas rytas pas mus prasideda taip: pasimyluojam lovoj, as einu sportuot, tada po dusu, o tada pusryciai biggrin.gif jei jie neistempia to pusvalandzio - tai kokiais sausainiais ar kukuruzais bandau uzkist  blush2.gif  doh.gif mama sportuoja, o vaikai saldumynus kemsa..... ot geras pavyzdys  doh.gif

o pusrycius kokius darai? nevalgai kartu su vaikais? 4u.gif as pvz kose verdu is kokiu dribsniu (avizu ir pan.) tai ir pati valgau, tai gal ir tu isvirk pusrycius, pavalgykit kartu, pasimyluokit ir eik sportuot bigsmile.gif
man rodos sportuot negalima nevalgius? pataisykit mane, jei klystu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*tweety* @ 2014 07 26, 20:36)
man gaunasi ne normalus valgymas, o daugiau uzkandziavimas visa diena. ir ne itin sveiku ir nekaloringu produktu doh.gif ir kaskart save grauziu uz sumustinius, visokius sausainius ir pan. ir aisku ledu bele kiek karsta.gif

aha, ir as prisiuzkandziauju sitaip, bet dabar nors ir kamera pilna ledu, kazkaip atsilaikau biggrin.gif bet neduok dieve koks pavakarojimas, tai sudie razumeli doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 26, 13:01)

"Ramune" - super pasiekimai bigsmile.gif Iš šono tai labai matosi, šaunuolė thumbup.gif  4u.gif

Aciu! 4u.gif O tai vyrui parodziau foto tai jis sako : vienoj itraukus pilva kitoj ne doh.gif
Bet va jau maniskis replika mete, kad papai nyksta doh.gif doh.gif doh.gif
Bandau vel susidraugauti su lanku . Sekasi sunkiai ax.gif
Atsakyti
Sveikos prisijungiu ir as prie jusu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gameja @ 2014 07 27, 19:19)
Sveikos prisijungiu ir as prie jusu  thumbup.gif

junkis, as ir cia nauja 4u.gif

viskas, nuo ryt startuoju, palinkekit man sekmes fitness4.gif
taip pat ir mityba ziuresiu.

"Ramune", o kazin kaip man bus, kai is (.)(.) like papapleves? doh.gif lotuliukas.gif isvis nieko neliks? tai geriau jos susitraukia, nei kabo verysad.gif nors ir taip dydis A, ale skura kabanti nekazin koks malonumas..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Atrodo visa amzinybe nesportavau, nors is tikro tik viena savaite tepraejo blush2.gif
Vyras gryzo, plius dar draugai is anglu parskrido, tai visa savaite atostogavom. Sporto nulis, maistas belenkoks, tai jauciuosi baisiai doh.gif

Ramune, sauniai padirbejai thumbup.gif

Orai karsti,kol nepageres tikrai nesiruosiu sportuot schmoll.gif Vos pajudet imanoma doh.gif
Atsakyti
Sportuoju dar tik dvi savaites bet gera pradzia puse darbo kaip sakant thumbup.gif tris kart per savaite sportuojupagal judamkartu.lt programa dukart per savaite uzsiimu bodyflexu 4u.gif savaitgalis laisvas nuo sporto...tik vat pastebejau kad pirmadienio ryta jauciuosi sustingusi... g.gif
Atsakyti
Ramune isties saunus pasiekimai! thumbup.gif bigsmile.gif
Baigei T25, ar kazka maisau? blush2.gif
Atsakyti