Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(*tweety* @ 2014 07 20, 13:47)
uf siandien mano pirmasis T25 "friday" biggrin.gif 2 treniruotes. isliejau prakaito nemazai, antra treniruote jau daugiau straksejau su Tania biggrin.gif paskui dar isijungiau 10min abs is 21 day fix, tai uzteko jegu tik pusei lotuliukas.gif
tikiuosi geru rezultatu is T25, manau man jau reikia kazko tokio smarkesnio.

tokia keista beda atsirado biggrin.gif sia savaite apsiziurejau, kad beveik visi liemenukai per dideli pasidare biggrin.gif

man rezultatai po T25 labai geri, tik va irgi ta beda, kaip ir nelabai dideli buvo, baisu kad visai susitrauks lotuliukas.gif

Sveikos, ka mano atostogos baigesi, laikas gryzt i sporta, pradesim nuo pradziu T25, nes noriu kaip jis sako nail it blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Pagaliau baigėsi man sesija, gyvenau tik sėdėdama prie knygų ir kavą begerdama dideliais kiekiais pastaruosius mėnesius... Rytoj pradedu vėl Turbo Fire, man kažkaip prie širdies ši programa. Po savaitės grįžtu mėnesiui į Lietuvą, norisi šį laiką išnaudoti ir grįžus atgal po mėnesio nustebinti MB padailėjusiomis formomis ax.gif
Ryt ryte išsimatuosiu ir pasisversiu, jau nebeprisimenu, kada paskutinį kartą ant svarstyklių buvau užlipusi doh.gif

Labai laukiau PiYo, bet paskaičius komentarus susidariau kitokį vaizdą apie programą. Grįžus į LT parsisiųsiu vistiek išbandymui, juk šitiek laukiau, o gal patiks rolleyes.gif
Atsakyti
Jau kaip pabegiojau , kad net batai netalaike -padas atsiklijavo. Nu ne prirmos jaunystes jie, bet patogus labai. Reik kazka gero vel ziuret blink.gif
Ikeliau kelias foto i albuma ax.gif
Atsakyti
Laba visoms.

Na as isdaviau sporta namie, nes jau buvo apemes kazkoks tingulys ir letargo miegas, tai kad visai neuzmigti - nusipirkau abonimenta i kluba. Lankau aerobika 3 kartus savaiteje, tai per trenke bunu beganti ir varvanti.

Kas liecia Piyo, tai manau jis geras tuom, kad gerai pratampo raumenis ir gerina lankstuma. Buvau isbandziusi pora trenkiu namie....
Atsakyti
sveikos. noreciau jungtis prie jusu 4u.gif

pradziai apie save:
esu dvieju vaikuciu mama, antram keturi menesiai. turejau cp.

svorio nebuvau daug priaugus, tik 12 kg, bet pries pastojant siek tiek buvau pasunkejus. taigi tikslas numesti 3-6 kg, bet didziausia problema su kunu ir jo isvaizda. zinoma pilvas nukrites, nutysusi krutine (nemaitinu, bet ne del maitinimo, tiesiog ji visad tokia buvo), plokscias uzpakalis, siauri klubai (cia gal ir ne minusas, bet visumoj negrazu), drebancios slaunys..

noriu bandyti treniruotis namie, bet ieskau tokios treniruotes, kuri netruktu ilgai, bet po jos jausciausi tikrai siek tiek pasportavus, bei kaimynu su garsais neisgasdinciau biggrin.gif bandysiu perskaityti nuo pradziu, vis dar tas laiko trukumas, bet gal galite padeti iskarto uzvesti ant kelio, ka rinktis, kad nebutu ilga treniruote, bet efektyvi ir jaustusi kunas, jog sportuoju 4u.gif

mityba jau ziuriu, derinuosi ir prie seimos, bet pusrycius visad pradedu stikline vandens, po to verdu dribsniu kose vaikui, tai ir pati valgau, su uogom, jogurtu..

Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 25, 10:40)
sveikos. noreciau jungtis prie jusu 4u.gif

pradziai apie save:
esu dvieju vaikuciu mama, antram keturi menesiai. turejau cp.

svorio nebuvau daug priaugus, tik 12 kg, bet pries pastojant siek tiek buvau pasunkejus. taigi tikslas numesti 3-6 kg, bet didziausia problema su kunu ir jo isvaizda. zinoma pilvas nukrites, nutysusi krutine (nemaitinu, bet ne del maitinimo, tiesiog ji visad tokia buvo), plokscias uzpakalis, siauri klubai (cia gal ir ne minusas, bet visumoj negrazu), drebancios slaunys..

noriu bandyti treniruotis namie, bet ieskau tokios treniruotes, kuri netruktu ilgai, bet po jos jausciausi tikrai siek tiek pasportavus, bei kaimynu su garsais neisgasdinciau biggrin.gif bandysiu perskaityti nuo pradziu, vis dar tas laiko trukumas, bet gal galite padeti iskarto uzvesti ant kelio, ka rinktis, kad nebutu ilga treniruote, bet efektyvi ir jaustusi kunas, jog sportuoju 4u.gif

mityba jau ziuriu, derinuosi ir prie seimos, bet pusrycius visad pradedu stikline vandens, po to verdu dribsniu kose vaikui, tai ir pati valgau, su uogom, jogurtu..

Laba. Kadangi dar nedaug laiko po CP, todel manau reikia pradeti nuo prasitampymu, lengvu treniruociu, o tik po to jau kibti prie " rimtesniu"
Siulyciau pradziai pabandyti Piyo, apie kuria mes cia neseniai diskutavome. Treniruotes uzmina pusvalanduka, kai kurios trunka ir valanda.
Kai sutvirtes kunas, gali pareiti prie Jillian Michaels treniruociu, o jau po to prie Insanity, T25, Turbo Fire ir t.t. smile.gif
Mano pasiulymas butu toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 25, 09:56)
Laba. Kadangi dar nedaug laiko po CP, todel manau reikia pradeti nuo prasitampymu, lengvu treniruociu, o tik po to jau kibti prie " rimtesniu"
Siulyciau pradziai pabandyti Piyo, apie  kuria mes cia neseniai diskutavome. Treniruotes uzmina pusvalanduka, kai kurios trunka ir valanda.
Kai sutvirtes kunas, gali pareiti prie Jillian Michaels treniruociu, o jau po to  prie Insanity, T25, Turbo Fire ir t.t. smile.gif
Mano pasiulymas butu toks  4u.gif

labai aciu uz pasiulyma, bandysiu gilintis 4u.gif o jus per tv pasijungiat, ir ziurit, ir sportuojat?

kaip manot, prie to viso, elipsinis treniruoklis nepagadins, ar nebus per daug? (nes mama mano turi, bet nesportuoja, planuoju atimt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(panele Morta @ 2014 07 25, 11:52)
labai aciu uz pasiulyma, bandysiu gilintis 4u.gif o jus per tv pasijungiat, ir ziurit, ir sportuojat?

kaip manot, prie to viso, elipsinis treniruoklis nepagadins, ar nebus per daug? (nes mama mano turi, bet nesportuoja, planuoju atimt biggrin.gif )

As visas sporto programas parsisiunciu ir po to pasileidziu per TV, bet daug ka galima rasti ir youtube smile.gif
Kas liecia Piyo, tai jos youtube nera, reikia parsisiusti smile.gif . JM programu - pilnas youtub'as
Kalbant apie elipsini, tai jeigu yra stipri motyvacija - prasom, bet pas dauguma po tam tikro laiko tokie treniruokliai patampa pakabomis rubams ....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 25, 14:39)

Kalbant apie elipsini, tai jeigu yra stipri motyvacija - prasom, bet pas dauguma po tam tikro laiko tokie treniruokliai patampa pakabomis rubams ....

Bet jei jis stovi pas mamą nenaudojamas, tai kodėl nepabandžius. 4u.gif Jei kalba būų apie pirkimą, tai jau visai kas kita. smile.gif

Atsakyti
Labas, pasirodau, kaip jaunas menulis biggrin.gif bet sportuoju saziningai kiekviena ryta biggrin.gif cia kazkuri vakara vynelio padauginau - tai is ryto laisvadieni pasidariau - snd einu atidirbt biggrin.gif liko dvi dienos T25 beta ir kelaiuju i gama thumbup.gif jau noriu nauju pratimu, nes sitie jau igriso biggrin.gif
paskuj galvoju 21fix day arba piyo bandyt - tik reiks rast is kur parsisiust, nes is tu rusisku psl nesigauna blush2.gif doh.gif
aj svoris nejuda doh.gif net 2kg pliuso buvau uzsidejus, dabar, kaip ir atsikraciau - nzn reikia kazko imtis, nes kunas apsiprato ir nebekrenta svoris..... maista pradejau daugiau ziuret, bet kai atostogos, vasara - tai jauciu daug kam taip biggrin.gif

naujokei 4u.gif

mopsyte, saunuole, gerai ir sporto klube sportuot, jei namuose jau truksta motyvacijos thumbup.gif as kartais jau pagalvoju apie ji irgi - bet vien tam, kad istrukciau is namu, nes kartais uzknisa - kai sportuoju o vaikai aplinkuj zuja arba mazoji ant manes lipa doh.gif tai toks ir sportas gaunasi ax.gif gerai, kai jie nuotaikoj ir zaidzia abu ir man netrukdo biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš užsisakiau l karnitino, bandysiu pagert, mažu duos kokios naudos ax.gif Dabar kažkaip silpna jau antrą dieną jaučiuosi, galva sukasi, rankos dreba, vieną vakarą skausmai didžiuliai užėjo pilvo doh.gif Kažkas vyksta, tikiuosi atėjus mmm viskas baigsis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 25, 13:39)
As visas sporto programas parsisiunciu ir po to pasileidziu per TV, bet daug ka galima rasti ir youtube smile.gif
Kas liecia Piyo, tai jos youtube nera, reikia parsisiusti smile.gif . JM programu - pilnas youtub'as

reiks tuomet ir man parsisiuntus, per tv pasijungti, nes per kompa nepatogu ziuret g.gif

kad pakaba rubams patampa, tai tikrai, nes mamai taip nutiko biggrin.gif

QUOTE(jovka @ 2014 07 25, 14:59)
Bet jei jis stovi pas mamą nenaudojamas, tai kodėl nepabandžius.  4u.gif Jei kalba būų apie pirkimą, tai jau visai kas kita. smile.gif

butent drinks_cheers.gif pirkti nesinori, vien del to, kad neaisku, ar patiks drinks_cheers.gif

QUOTE(Matrisha @ 2014 07 26, 09:20)
naujokei  4u.gif

4u.gif

mano ir aplink du vaikai, na bet vienas sesemetis, ale nuo rudens nebetupes namie, tai bus smagiau be jo sportuoti biggrin.gif nes taip tai klausineja visko ir trugdytu siek tiek biggrin.gif o mazyle maza dar, reiktu pasiplanuoti per jos miega. o geriau ryte sportuoti, ar vakare, ar jokio skirtumo? g.gif
Atsakyti