Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos,

aš tris dienas nesimankštinau, nes vos pavaikščiojau, buvau kelias baisias žaizdas įsitaisiusi. Ilgėjausi per tas dienas sporto, jaučiausi tokia nejudri ir stora biggrin.gif
Pirmą dieną po pauzės padariau Jillian Michaels Shred pirmą dalį, kad vėl įsivažiuoti, bet jau per lengva atrodė, tada kitą dieną jau antrą dalį dariau, o šiandien ir prie trečios perėjau, nes jau kaip ir laikas seniai buvo. Tai šniokščiau šiandien kaip reikiant doh.gif
Iš kur jūs tuos T25 gaunate? Aš irgi noriu! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2014 07 16, 19:57)

Iš kur jūs tuos T25 gaunate? Aš irgi noriu!  blush2.gif

http://kickassunblock.eu/usearch/t25/ smile.gif
as siunciausi turbut pati pirma.
Atsakyti
Dėkoju, Tweety 4u.gif
Dar klausimas: kuri MacBook turite, su kuria programa galima atidarinėti tokius failus, kaip kad iš Tweety psl? Kiek bandžiau siųstis, mano MacBook neatidaro nei vieno. Bet kokio iš AppStore pirkti nesinori. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri zinote kur butu galima pasimatuoti kuno riebalu mase? Zinau kad sporto klubuose buna.
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 07 17, 21:36)
Sveikos, gal kuri zinote kur butu galima pasimatuoti kuno riebalu mase? Zinau kad sporto klubuose buna.

Laba. Tai tik klubuose tokie aparatai ir stovi, uz tam tikra kaina jie padaro analize,
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 17, 22:16)
Laba. Tai tik klubuose tokie aparatai ir stovi, uz tam tikra kaina jie padaro analize,

o gal žinai kokios kainos daugmaž?
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 07 18, 07:28)
o gal žinai kokios kainos daugmaž?

Ps mus KLp tai apie 40 lt, jeigu buna kokia akcija, tai uz 25 gali pasidaryti.

Anksciau toks aparatas buvo Kitonijoje, dabar stovi Studlendo Apelsine ir dar vienas yra Klaipedos viesbucio sporto klube.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 18, 08:52)
Ps mus KLp tai apie 40 lt, jeigu buna kokia akcija, tai uz 25 gali pasidaryti.

Anksciau toks aparatas buvo Kitonijoje, dabar stovi Studlendo Apelsine ir dar vienas yra Klaipedos viesbucio sporto klube.

Dekui uz info 4u.gif reikes pasidometi labiau
Atsakyti
pavyko penkias dienas T25 sportuot thumbup.gif BEt kai dauk metu nesportavusi tai man is ties yra kas veikt, nes nevisus istengiu padaryt pratimus kartais darau su ta mergina, kuri nesokineja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svaja83 @ 2014 07 18, 20:16)
pavyko penkias dienas T25 sportuot  thumbup.gif BEt kai dauk metu nesportavusi tai man is ties yra kas veikt, nes nevisus istengiu padaryt pratimus kartais darau su ta mergina, kuri nesokineja smile.gif

o penktadienis visai dabaige mano visas sporto jegas, nes trecios nebeistengciau padaryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 07 17, 22:36)

Camelia vaistinej bent jau Kaune nemokamai galima pasimatuot
galima is ebejaus atsisiust mechanini http://www.ebay.co.u...t...s &_sacat=0
Atsakyti
uf siandien mano pirmasis T25 "friday" biggrin.gif 2 treniruotes. isliejau prakaito nemazai, antra treniruote jau daugiau straksejau su Tania biggrin.gif paskui dar isijungiau 10min abs is 21 day fix, tai uzteko jegu tik pusei lotuliukas.gif
tikiuosi geru rezultatu is T25, manau man jau reikia kazko tokio smarkesnio.

tokia keista beda atsirado biggrin.gif sia savaite apsiziurejau, kad beveik visi liemenukai per dideli pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 07 19, 12:34)
Camelia vaistinej bent jau Kaune nemokamai galima pasimatuot
galima is ebejaus atsisiust mechanini http://www.ebay.co.u...t...s &_sacat=0

Camelia buvau uzejus ir norejau isbandyti, bet sake jis labai netikslingai rodo.Sako ateina merginos kaip jus ir rodo kad yra antsvoris.. nezinau kiek tiesos tame. gal pati camelioj bandei?
Atsakyti