Sveikos Dauguma dabar apleidžia kažkiek sportą, bet aš nežiūriu į tai neigiamai, juk geri orai, vasara, vis tiek visai kitoks judėjimas kasdieninis negu žiemą
Aš vakar pradėjau skaityt knygą, tai kol nebaigiau nekilau nuo sofos. Įveikiau per 5 valandas Užtat šiandien susipažinau su piyo, atlikau pirmą pažintinę treniruotę Įdomu ar tokių nejudrių treniruočių pagalba įmanoma numesti svorio Lauke lyja, vėl visa diena namuose
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 15, 14:58)
Įdomu ar tokių nejudrių treniruočių pagalba įmanoma numesti svorio Lauke lyja, vėl visa diena namuose
Sveika. Imanoma. As tokiu nejudriu treniruociu pagalba pries kelis metus gryzinejau i sporta ir tikrai po keletos menesiu jau matesi rezultatai. As dariau kalanetika.
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 15, 15:20)
Sveika. Imanoma. As tokiu nejudriu treniruociu pagalba pries kelis metus gryzinejau i sporta ir tikrai po keletos menesiu jau matesi rezultatai. As dariau kalanetika.
Apie ka jus cia?
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 15, 14:20)
Na jaučiasi, kad dirba raumenys, po treniruotės (nors čia buvo tik susipažinimas su pratimais) rankos ir kojos virpa šiek tiek. Prie to padariau dar Victoria Secret abs. Tikiuosi padės. O kaip tau sekasi savo svorį judinti?
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 15, 16:03)
Na jaučiasi, kad dirba raumenys, po treniruotės (nors čia buvo tik susipažinimas su pratimais) rankos ir kojos virpa šiek tiek. Prie to padariau dar Victoria Secret abs. Tikiuosi padės. O kaip tau sekasi savo svorį judinti?
Nejuda, bet as jau kelios savaites nejudinu. Vakare neiseina, o ryte nepakeliu saves is lovos, taip ir sukasi uzburtas ratas....
pasuoju as su ta PIYO
vakar laiko taip ir neradau, siandien ryte 21day fix upper body ir abs dariau. dabar va sedejau tv ziurejau, galvoju reik megint ta lauktaji PIYO. nu negaliu atrode taip bus idomu. isijungiau ta ivadine treniruote, dariau dariau tuos warriors ir dogs per prievarta. neidomu man ziauriai. kiek daugiau nei puse padariau, isjungiau, galvoju meginsiu jau ta tikraja treniruote - lower body. tas pats vidury isjungiau...
mylimiausias man 21 day fix... bet jau kiek pabodo.
dabar manau atsisiusiu kazka is JM.
vakar laiko taip ir neradau, siandien ryte 21day fix upper body ir abs dariau. dabar va sedejau tv ziurejau, galvoju reik megint ta lauktaji PIYO. nu negaliu atrode taip bus idomu. isijungiau ta ivadine treniruote, dariau dariau tuos warriors ir dogs per prievarta. neidomu man ziauriai. kiek daugiau nei puse padariau, isjungiau, galvoju meginsiu jau ta tikraja treniruote - lower body. tas pats vidury isjungiau...
QUOTE(*tweety* @ 2014 07 15, 18:12)
pasuoju as su ta PIYO
Isvada viena- nera geru programu, beachbody turi pasitempti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 15, 18:19)
Isvada viena- nera geru programu, beachbody turi pasitempti
man atrodo kad cia as nezinau jau ko noriu
Man ta įvadinė irgi šiaip sau, daugiau prakalbėjo negu darė, tikiuosi kitos treniruotės bus įdomesnės. Kažkada pilatesą lankiau, visai patiko Aš ką tik grįžau, pasivažinėjau dviračiu - 14km mano sąskaitoj. Šiandien jau ilsėsiuos
Šiandien jaučiuosi kaip traukinio pervažiuota, skauda visus raumenis, netgi nuo dviračio kur niekada neskaudėdavo. Va ką reiškia važiuoti į kalną prieš vėją
Man atrodo as apsisprendziau t25. Wow patiko, laikas greit praskriejo treniruotes, prakaitas upeliais zliauge. ZoDziu mano akys mane apgavo maniau patiks piyo, o t25 bus fu, o pasirodo pakelus uzpakali nuo sofos pasidare atvirksciai.
Dabar keliek menesiam rami as, radau sau programa
Dabar keliek menesiam rami as, radau sau programa
Aš kai pradėjau daryti t25 man labai trūko prasitampymo pratimų kaip insanity, tai pamenu t25 darydavau nuo 6.30val rytais, i insanity vakarais nuo 19val Nuprotėjimas
Smagu, kad radai tai, kas traukia
Smagu, kad radai tai, kas traukia