Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos smile.gif Dauguma dabar apleidžia kažkiek sportą, bet aš nežiūriu į tai neigiamai, juk geri orai, vasara, vis tiek visai kitoks judėjimas kasdieninis negu žiemą smile.gif
Aš vakar pradėjau skaityt knygą, tai kol nebaigiau nekilau nuo sofos. Įveikiau per 5 valandas biggrin.gif Užtat šiandien susipažinau su piyo, atlikau pirmą pažintinę treniruotę bigsmile.gif Įdomu ar tokių nejudrių treniruočių pagalba įmanoma numesti svorio g.gif Lauke lyja, vėl visa diena namuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 15, 14:58)
Įdomu ar tokių nejudrių treniruočių pagalba įmanoma numesti svorio g.gif Lauke lyja, vėl visa diena namuose doh.gif

Sveika. Imanoma. As tokiu nejudriu treniruociu pagalba pries kelis metus gryzinejau i sporta ir tikrai po keletos menesiu jau matesi rezultatai. As dariau kalanetika.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 15, 15:20)
Sveika. Imanoma. As tokiu nejudriu treniruociu pagalba pries kelis metus gryzinejau i sporta ir tikrai po keletos menesiu jau matesi rezultatai. As dariau kalanetika.

Apie ka jus cia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 15, 14:20)

Na jaučiasi, kad dirba raumenys, po treniruotės (nors čia buvo tik susipažinimas su pratimais) rankos ir kojos virpa šiek tiek. Prie to padariau dar Victoria Secret abs. Tikiuosi padės. O kaip tau sekasi savo svorį judinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 07 15, 16:03)
Na jaučiasi, kad dirba raumenys, po treniruotės (nors čia buvo tik susipažinimas su pratimais) rankos ir kojos virpa šiek tiek. Prie to padariau dar Victoria Secret abs. Tikiuosi padės. O kaip tau sekasi savo svorį judinti? 4u.gif

Nejuda, bet as jau kelios savaites nejudinu. Vakare neiseina, o ryte nepakeliu saves is lovos, taip ir sukasi uzburtas ratas....
Atsakyti
pasuoju as su ta PIYO doh.gif
vakar laiko taip ir neradau, siandien ryte 21day fix upper body ir abs dariau. dabar va sedejau tv ziurejau, galvoju reik megint ta lauktaji PIYO. nu negaliu doh.gif atrode taip bus idomu. isijungiau ta ivadine treniruote, dariau dariau tuos warriors ir dogs biggrin.gif per prievarta. neidomu man ziauriai. kiek daugiau nei puse padariau, isjungiau, galvoju meginsiu jau ta tikraja treniruote - lower body. tas pats doh.gif vidury isjungiau...

mylimiausias man 21 day fix... bet jau kiek pabodo.
dabar manau atsisiusiu kazka is JM.
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 07 15, 18:12)
pasuoju as su ta PIYO doh.gif
vakar laiko taip ir neradau, siandien ryte 21day fix upper body ir abs dariau. dabar va sedejau tv ziurejau, galvoju reik megint ta lauktaji PIYO. nu negaliu doh.gif  atrode taip bus idomu. isijungiau ta ivadine treniruote, dariau dariau tuos warriors ir dogs biggrin.gif per prievarta. neidomu man ziauriai. kiek daugiau nei puse padariau, isjungiau, galvoju meginsiu jau ta tikraja treniruote - lower body. tas pats  doh.gif vidury isjungiau...

mylimiausias man 21 day fix... bet jau kiek pabodo.
dabar manau atsisiusiu kazka is JM.

Isvada viena- nera geru programu, beachbody turi pasitempti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 15, 18:19)
Isvada viena- nera geru programu, beachbody turi pasitempti smile.gif

man atrodo kad cia as nezinau jau ko noriu biggrin.gif
Atsakyti
Man ta įvadinė irgi šiaip sau, daugiau prakalbėjo negu darė, tikiuosi kitos treniruotės bus įdomesnės. Kažkada pilatesą lankiau, visai patiko smile.gif Aš ką tik grįžau, pasivažinėjau dviračiu - 14km mano sąskaitoj. Šiandien jau ilsėsiuos cool.gif
Atsakyti
Šiandien jaučiuosi kaip traukinio pervažiuota, skauda visus raumenis, netgi nuo dviračio kur niekada neskaudėdavo. Va ką reiškia važiuoti į kalną prieš vėją biggrin.gif
Atsakyti
Man atrodo as apsisprendziau biggrin.gif t25. Wow thumbup.gif patiko, laikas greit praskriejo treniruotes, prakaitas upeliais zliauge. ZoDziu mano akys mane apgavo biggrin.gif maniau patiks piyo, o t25 bus fu, o pasirodo pakelus uzpakali nuo sofos pasidare atvirksciai.
Dabar keliek menesiam rami as, radau sau programa smile.gif
Atsakyti
Aš kai pradėjau daryti t25 man labai trūko prasitampymo pratimų kaip insanity, tai pamenu t25 darydavau nuo 6.30val rytais, i insanity vakarais nuo 19val biggrin.gif Nuprotėjimas biggrin.gif
Smagu, kad radai tai, kas traukia thumbup.gif
Atsakyti