Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Svaja83 @ 2014 07 08, 19:18)
Gal kas gali pakonsultuoti kiek laiko reikia daryt t25  cardio o poto prie t25 kitos programos pereiti?? Aciu

Laba diena, yra T25 kalendorius, pagal jį ir reikia daryti, jame konkrečiai nurodoma kurią dieną, kuri mankšta ar laisvadienis ir kada reikia pereiti nuo vienos fazės prie kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 07 08, 20:50)
Laba diena, yra T25 kalendorius, pagal jį ir reikia daryti, jame konkrečiai nurodoma kurią dieną, kuri mankšta ar laisvadienis ir kada reikia pereiti nuo vienos fazės prie kitos smile.gif

Aciu 4u.gif ir dar toks klausimukas. Kuomet bunate ilgai nesportave ir po sporto pradeda skaudet raumenis ar sportuojate dantis sukande ar pralaukiat ta laika kuomet nustoja skaudet??
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2014 07 09, 17:59)
Aciu 4u.gif ir dar toks klausimukas. Kuomet bunate ilgai nesportave ir po sporto pradeda skaudet raumenis ar sportuojate dantis sukande ar pralaukiat ta laika kuomet nustoja skaudet??

Prašom mirksiukas.gif Tokiais atvejais, bent jau aš, visada sportuoju smile.gif Dažniausiai jau po apšilimo tas pirminis raumenų skausmas būna dingęs smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

atsakant i Svaja83 klausima: as irgi visada sportuoju, nors raumenys ir skauda. Bet kai jie prasijudina ir susyla, nustoja skaudeti. Sustingus skausmas vel grizta. Ta laika reikia tiesiog iskenteti.

Oi merginos, as dabar sportuoju jusu akimis gal ir neypatingai daug, bet man tai cia daug. Atvaziavau pas tevu atostogoms, ir mano mama labai susidomejo Jillian Michaels programa, pamaciusi pirmuosius rezultatus pas mane. Tai negana to, kad savo antra Shred in 30 days dali darau, dar ir su mama pirma dali pradejau daryti, kad ja labiau motyvuoti ir kad jai nenuobodu butu. Tai jeigu as taip issilaikysiu tris savaites, jauciu turesiu dvigubus rezultatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2014 07 09, 20:04)
Sveikos,

atsakant i Svaja83 klausima: as irgi visada sportuoju, nors raumenys ir skauda. Bet kai jie prasijudina ir susyla, nustoja skaudeti. Sustingus skausmas vel grizta. Ta laika reikia tiesiog iskenteti.

Oi merginos, as dabar sportuoju jusu akimis gal ir neypatingai daug, bet man tai cia daug. Atvaziavau pas tevu atostogoms, ir mano mama labai susidomejo Jillian Michaels programa, pamaciusi pirmuosius rezultatus pas mane. Tai negana to, kad savo antra Shred in 30 days dali darau, dar ir su mama pirma dali pradejau daryti, kad ja labiau motyvuoti ir kad jai nenuobodu butu. Tai jeigu as taip issilaikysiu tris savaites, jauciu turesiu dvigubus rezultatus biggrin.gif

Na va ir mama itraukei I sportus smile.gif
As tai jau pumpuoju piyo smile.gif smile.gif . Gal si mane I doros kelia grazins....
Atsakyti
Ixora na tikra saunuole,kad skausmui nepasiduodat!! Spausdinsiuos grafika savaites ir nuo kt bandysiu pradet, bet net neissivaizdavau kad gali but taip sunku prisiversti, nors tas isaugimas drabuziu labai erzina smile.gif)
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O man kazkaip jau senai tu raumenuku nebeskauda, nebenk kartais pamaudzia, tai bent jauciu kad juos turiu biggrin.gif

Siandien prisiverciau padaryt T25, 40 atsispaudimu, 32 pritupimus ir pora issukiu presui ax.gif Nu taip nera jegu per ta kaitra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 09, 21:13)
As tai jau pumpuoju piyo smile.gif smile.gif .

is kur????? bigsmile.gif

as 1dieni ir 2dieni buvau be sporto - nepamenu kada buvo tokia ilga 2 dienu pertrauka biggrin.gif vakar 21day fix emiau cardio ir upper fix.
siandien irgi dar nieko nedariau. nznau nekyla nei rankos nei kojos tokiam karsty. atsikeliu, pasikuiciu namie ir su vaikais i paupi iki vakaro...
Atsakyti
:4u: atsiprašau aš vėl prie to pačio

Gal galite imesti nuoroda pagal kurį kalendorių T25 programą darot ;)

Dideliausias AČIŪ :4u:
Papildyta:
Albe69 gražus prėsiukas thumbup.gif kaip suprantu čia pačios nuotrauka yra
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2014 07 10, 15:29)
4u.gif atsiprašau aš vėl prie to pačio

Gal galite imesti nuoroda pagal kurį kalendorių T25 programą darot wink.gif

Dideliausias AČIŪ 4u.gif
Papildyta:
Albe69 gražus prėsiukas  thumbup.gif kaip suprantu čia pačios nuotrauka yra

My Webpage as siuo metu darau beta faze, alfa praleidau, man po insanity pasirode per lengva tai persokau blush2.gif

Aha, cia jau mano pilvuzas. Dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 07 10, 12:09)
is kur????? bigsmile.gif

as 1dieni ir 2dieni buvau be sporto - nepamenu kada buvo tokia ilga 2 dienu pertrauka biggrin.gif vakar 21day fix emiau cardio ir upper fix.
siandien irgi dar nieko nedariau. nznau nekyla nei rankos nei kojos tokiam karsty. atsikeliu, pasikuiciu namie ir su vaikais i paupi iki vakaro...

Is piratebay
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 10, 18:30)
Is piratebay

valio siunciuosi ir as jau smile.gif kas pora dienu tikrinu kickass ten dar nera.
Atsakyti