Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Labas rytas, na man liko dvi dienos T25 ir 10 savaiciu kursas bus baigtas, labai laukiu pries ir po rezultatus palyginti blush2.gif kad geriau jauciuosiir rubai laisvesni tai faktas bet idomu ir skaiciai thumbup.gif tada leksim atostogu ir vel nuo alpha pradesim nes yra dar kur tobuleti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sportuojat dar? Pranesa karscius. Pagaliau bus galima lyst i trumpucius sijonus biggrin.gif

As katik po sporto: T25, plank issukis, atsilenkimu issukis, 100 pritupimu ir dar rankom sis bei tas thumbup.gif
Persikeliau i kita buta, tai tris dienas laipiojau is 5 auksto zemyn, tada i 3, tada vel zemyn, vel i 5 ir taip istisas 3 dienas doh.gif Geras sportas kojoms, papildomai jau nieko nesinorejo biggrin.gif Gaila kad naujam bute parketas prastas ir negaliu strakaliot, labai girdis. Kaimynai kentes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 07 04, 20:00)
Sveikos 4u.gif

Sportuojat dar? Pranesa karscius. Pagaliau bus galima lyst i trumpucius sijonus biggrin.gif

As katik po sporto: T25, plank issukis, atsilenkimu issukis, 100 pritupimu ir dar rankom sis bei tas thumbup.gif
Persikeliau i kita buta, tai tris dienas laipiojau is 5 auksto zemyn, tada i 3, tada vel zemyn, vel i 5 ir taip istisas 3 dienas doh.gif Geras sportas kojoms, papildomai jau nieko nesinorejo biggrin.gif Gaila kad naujam bute parketas prastas ir negaliu strakaliot, labai girdis. Kaimynai kentes biggrin.gif

Man tai geda-nesportuoju.
O del grindu, gal koki kilimuka patiesti reiketu, gal ne taip girdesis?
Atsakyti
Sveikos, žiūriu po biški rimsta temutė - tai atėjau prisiduot - sportuoju sąžiningai kiekvieną rytą tongue.gif tik va buvom prie ežerų išlėkę - tai dabar "atidirbinėju" biggrin.gif šnd 2 treniruotes padariau tongue.gif kažkaip rezultatai nebegerėja, tai nuo šnd kardinaliai keičiu mitybą - pirma bandau išsivalyt organizmą, o paskuj jau žėsim kaip seksis sveikai maitintis ax.gif
Atsakyti
galima sakyt baigiau 21 day fix biggrin.gif galima sakyt-tai ryt liko joga. bet gal paimsiu pilatesa, nelimpa man ta joga.
sia, paskutine savaite kelis kart emiau po 2 treniruotes iskart (be tarpu kaip siuloma).
nezinau ka ciupti toliau g.gif
atsisiunciau t25, gal vistik rysiuos jai g.gif o gal dar savaitele pasokinesiu su Autumn..
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 07 05, 13:04)
Sveikos, žiūriu po biški rimsta temutė - tai atėjau prisiduot - sportuoju sąžiningai kiekvieną rytą  tongue.gif tik va buvom prie ežerų išlėkę - tai dabar "atidirbinėju"  biggrin.gif šnd 2 treniruotes padariau  tongue.gif kažkaip rezultatai nebegerėja, tai nuo šnd kardinaliai keičiu mitybą - pirma bandau išsivalyt organizmą, o paskuj jau žėsim kaip seksis sveikai maitintis  ax.gif

Vasara smile.gif , jura, ezerai smile.gif del to ir sportuojanciu maziau.
Kaip valysi organizma?
Papildyta:
QUOTE(*tweety* @ 2014 07 05, 21:28)
galima sakyt baigiau 21 day fix biggrin.gif galima sakyt-tai ryt liko joga. bet gal paimsiu pilatesa, nelimpa man ta joga.
sia, paskutine savaite kelis kart emiau po 2 treniruotes iskart (be tarpu kaip siuloma).
nezinau ka ciupti toliau g.gif
atsisiunciau t25, gal vistik rysiuos jai g.gif o gal dar savaitele pasokinesiu su Autumn..

Na ir kaip rezultatai po 21 day fix?? Matosi/ jauciasi?
Man F25 nelipo, nors apskritai man kazkaip sunku surasti kas "limpa" ...
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 05, 22:23)
Vasara smile.gif , jura, ezerai smile.gif del to ir sportuojanciu maziau.
Kaip valysi organizma?
Papildyta:

Na ir kaip rezultatai po 21 day fix?? Matosi/ jauciasi?
Man F25 nelipo, nors apskritai man kazkaip sunku surasti kas "limpa" ...

Na jaucias kad stangreja kunas. Bet...jei buciau nepaluzus su mityba tai manau butu geresni rezultatai. Ypac pilvo srityje...
Nu man kazkaip irgi nelabai tas t25 atrodo. Bet galvoju gal pameginti. Atsisiuntus buvau ir p90x. Oooj kaip nepatiko. Nelipo labai tas ponas hortonas man kazkaip.
Tai va net nezinau ka imt kolkas. Reik dar pasieskot kazko. Gal jillian michaels kazka g.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš antrą dalį Jillian Michaels Shred in 30 days pradėjau. Pratimai sunkesni nei pirmoje dalyje, ir galvojau, kad nebeįmanoma, kai raumenys apsipratę, bet gavau kojos raumenų skausmą. Nebe taip, kaip pradėjus pirmą dalį, bet irgi nemažą. Gal kuri turite patirties su šita Jillian Michaels, skaičiau internete kelis moterų atsiliepimus, kad ta programa labai kojų raumenis išpūtė, o visa kita nelabai. Įdomu, ar čia tik kelioms, ar visoms?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 07 05, 22:23)
Kaip valysi organizma?

pradžioj dvi dienas iškrovos bandysiu - bet vakar jau sugriešyjau, 6dienis doh.gif blush2.gif tai šnd tik vandenukas, rytoj su kefyru draugausiu smile.gif
o paskuj bandysiu rytais - vaisiai, uogos; per pietus - avižų košė; vakare - daržovės ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš prakaitu permirkusi. Šiandien ryte surizikavau ir kitą Jillian Michaels programą išbandyti. Pasirinkau Banish Fat Boost Metabolism. Galvojau, kokį pusvalandį pasportuosiu ir užteks. Na kur tau, visas 55 min pravariau. Šiandien vakare jeigu jėgų turėsiu, ir savo programą Shred antrą dalį praeisiu. wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, klausiau temoje "dviraciu sportas", bet paskaicius tema pagalvojau, kad ne visai gal vietoj uzklausiau. Nusprendziau paklausti jusu, sportuojanciu namuose. Reikia jusu patarymo. Ieskau pirkti dvirati-treniruokli, tokio kokio norejau jau neberandu tai renkuosi is siu dveju
http://www.e-senukai...s-yk-b15_2.html
ir
http://pigu.lt/sport..._6_vr?id=741104
Zinau, kad jie visiskai skirtingi, uztat ir negaliu apsispresti kuri imti. Busiu labai dekinga uz nuomone ar patarimus. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali pakonsultuoti kiek laiko reikia daryt t25 cardio o poto prie t25 kitos programos pereiti?? Aciu
Atsakyti