Sveikos
Vakar treniruotę padariau: pritūpimai 3x12, atsispaudimai 3x6, kojų kėlimas presui 3x12, pratimas tricepsams 3x6, plank 45s, tempimo pratimai.
Šiandien nusimačiusi jogą - pradėjau, ir atsibudo mažasis tikiuosi šiandien dar padarysiu.
Sveikos
Siandien T25 ir pusvalandis kojoms ir uzpakaliui tupiu, nebegaliu atsistot
Svoris nekinta, taciau pilvas kazkos issiputes atrodo. Galvojau, kad pms kaltas, bet mm prasidejo, o tas pilvas vistiek toks pats. Idomu kame reikalas atrodo ir saldumynu, miltiniu gaminiu beveik nevalgau. O gali taip but del pieno produktu?
Siandien T25 ir pusvalandis kojoms ir uzpakaliui tupiu, nebegaliu atsistot
Svoris nekinta, taciau pilvas kazkos issiputes atrodo. Galvojau, kad pms kaltas, bet mm prasidejo, o tas pilvas vistiek toks pats. Idomu kame reikalas atrodo ir saldumynu, miltiniu gaminiu beveik nevalgau. O gali taip but del pieno produktu?
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 25, 18:22)
Gali ir nuo pieno produktų, gali ir nuo vaisių
Sveikos, as nusprendziau sutrumpinti T25 nes kita savaite paskutine,o treciadieni iskrendam i LT tai dvi dienas i viena keliam ir varom, nes gaila nepabaigt butu antra diena taip tai siandien kojos svyla
Sveikos,
As tai tyliu , savaite nesportavusi
Po sporto jau : bulgarian squat, atsispaudimai, kojų kėlimas, pratimas tricepsams. Vienodai pas mane Tik pratimai sunkėja, didėja pakartojimų skaičius ir pan. Svajoju dar apie "turniką" - kojas tada ant jo kabodama kilosiu ir prisitraukimus pridėsiu
Mačiau internete parsisiųsti šitą http://baladea.com/
Mačiau internete parsisiųsti šitą http://baladea.com/
Sveikos visa kuna skauda va kas buna kai 2 savaiciu T25 sukist bandai i pusantros
Siandien core cardio ir dynamic core
Siandien core cardio ir dynamic core
Sveikos,
jungiuosi prie jusu, jeigu priimsite.
Dvi savaites darau JM 30 Days Shred. Ilgai nebesportavau, kokius 2,5 metų. Vaiką pagimdžiau, CP turėjau, paskiau vaiko auginimas, dabar pupai 2,5, o aš sau tokia labai nepatikau. Visada buvau plona, dailių formų, dietų gyvenime nesilaikius, o dabar tenka prisiversti žiūrėti, ką valgau, nes apie 7 kg numesti norėčiau. Po dviejų savaičių JM programos pastebėjau, kad kūnas sutvirtėjo, linijos šiek tiek padailėjo. Ir šiaip jaučiuosi tvirtesnė. Taigi tęsiu programą iki galo, o ją baigusi ir toliau nenoriu sporto užmesti, įsuko mane. Dieną nesportavusi save kaltinu ir blogai jaučiuosi, tai dažnai bent prieš miegoti einant pasportuoju.
Dvi savaites darau JM 30 Days Shred. Ilgai nebesportavau, kokius 2,5 metų. Vaiką pagimdžiau, CP turėjau, paskiau vaiko auginimas, dabar pupai 2,5, o aš sau tokia labai nepatikau. Visada buvau plona, dailių formų, dietų gyvenime nesilaikius, o dabar tenka prisiversti žiūrėti, ką valgau, nes apie 7 kg numesti norėčiau. Po dviejų savaičių JM programos pastebėjau, kad kūnas sutvirtėjo, linijos šiek tiek padailėjo. Ir šiaip jaučiuosi tvirtesnė. Taigi tęsiu programą iki galo, o ją baigusi ir toliau nenoriu sporto užmesti, įsuko mane. Dieną nesportavusi save kaltinu ir blogai jaučiuosi, tai dažnai bent prieš miegoti einant pasportuoju.
Sveikos
Noreciau jungtis prie jusu ar yra temuteje mamyciu nesenai po gimdymo? kaip sportuojat pasidalinkit? mano pupai 2,5 men manau laikas pradeti judeti sudetingiausia tik laiko tam atrast bet minimum 5 kg atsikratyt reikia butinai i sporto kluba niekaip neisbegsiu nes pati maitinu - tai lieka sportas namuose
Noreciau jungtis prie jusu ar yra temuteje mamyciu nesenai po gimdymo? kaip sportuojat pasidalinkit? mano pupai 2,5 men manau laikas pradeti judeti sudetingiausia tik laiko tam atrast bet minimum 5 kg atsikratyt reikia butinai i sporto kluba niekaip neisbegsiu nes pati maitinu - tai lieka sportas namuose
QUOTE(Fungu @ 2014 06 29, 13:43)
Sveikos,
QUOTE(Lietuvaitee @ 2014 06 29, 14:05)
Sveikos
sveikos prisijungusios
na ka baigiau 2-ra savaite 21 day fix. lengva blyn man irgi...bet pabaigsiu. vakar neturejau laiko pasportuot, tai siandien dirty 30 emiau, joga isbraukiau svoris vietoj. ale sia sav kemsu daug kas papuola man vis pastebejau karta i men paluzimas toks buna geras dalykas tai kad mano kojos pagaliau nesiskiria kaip diena ir naktis. traumuota koja pagaliau raumenukus augina ir vejasi kita
Sveikos
Naujokems
As pora dienu be sporto, tai irgi jau grauziu save Bet greitai jau sportuosiu naujam bute Tik reikia baldus susipirkt. Ir smagu, ir ne. Jauciuosi apkrauta, kai viska vienai daryt tenka. Vyras tik po 3 sav grys
Naujokems
As pora dienu be sporto, tai irgi jau grauziu save Bet greitai jau sportuosiu naujam bute Tik reikia baldus susipirkt. Ir smagu, ir ne. Jauciuosi apkrauta, kai viska vienai daryt tenka. Vyras tik po 3 sav grys
Pasitaisiau - T25, 100 pritupimu, po 50s soniniai plank, 1 min 15 plank ir atsislenkimu issukis