Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos 4u.gif

Vakar treniruotę padariau: pritūpimai 3x12, atsispaudimai 3x6, kojų kėlimas presui 3x12, pratimas tricepsams 3x6, plank 45s, tempimo pratimai.
Šiandien nusimačiusi jogą - pradėjau, ir atsibudo mažasis doh.gif tikiuosi šiandien dar padarysiu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien T25 ir pusvalandis kojoms ir uzpakaliui thumbup.gif tupiu, nebegaliu atsistot lotuliukas.gif

Svoris nekinta, taciau pilvas kazkos issiputes atrodo. Galvojau, kad pms kaltas, bet mm prasidejo, o tas pilvas vistiek toks pats. Idomu kame reikalas g.gif atrodo ir saldumynu, miltiniu gaminiu beveik nevalgau. O gali taip but del pieno produktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 25, 18:22)
Sveikos 4u.gif

O gali taip but del pieno produktu? g.gif

Gali ir nuo pieno produktų, gali ir nuo vaisių 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as nusprendziau sutrumpinti T25 nes kita savaite paskutine,o treciadieni iskrendam i LT tai dvi dienas i viena keliam ir varom, nes gaila nepabaigt butu blush2.gif antra diena taip tai siandien kojos svyla thumbup.gif

Atsakyti

Sveikos,

As tai tyliu blush2.gif , savaite nesportavusi ax.gif
Atsakyti
Po sporto jau 4u.gif : bulgarian squat, atsispaudimai, kojų kėlimas, pratimas tricepsams. Vienodai pas mane biggrin.gif Tik pratimai sunkėja, didėja pakartojimų skaičius ir pan. Svajoju dar apie "turniką" - kojas tada ant jo kabodama kilosiu ir prisitraukimus pridėsiu rolleyes.gif

Mačiau internete parsisiųsti šitą http://baladea.com/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif visa kuna skauda va kas buna kai 2 savaiciu T25 sukist bandai i pusantros doh.gif lotuliukas.gif
Siandien core cardio ir dynamic core thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

jungiuosi prie jusu, jeigu priimsite.
Dvi savaites darau JM 30 Days Shred. Ilgai nebesportavau, kokius 2,5 metų. Vaiką pagimdžiau, CP turėjau, paskiau vaiko auginimas, dabar pupai 2,5, o aš sau tokia labai nepatikau. Visada buvau plona, dailių formų, dietų gyvenime nesilaikius, o dabar tenka prisiversti žiūrėti, ką valgau, nes apie 7 kg numesti norėčiau. Po dviejų savaičių JM programos pastebėjau, kad kūnas sutvirtėjo, linijos šiek tiek padailėjo. Ir šiaip jaučiuosi tvirtesnė. Taigi tęsiu programą iki galo, o ją baigusi ir toliau nenoriu sporto užmesti, įsuko mane. Dieną nesportavusi save kaltinu ir blogai jaučiuosi, tai dažnai bent prieš miegoti einant pasportuoju.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau jungtis prie jusu smile.gif ar yra temuteje mamyciu nesenai po gimdymo? g.gif kaip sportuojat pasidalinkit? g.gif mano pupai 2,5 men manau laikas pradeti judeti smile.gif sudetingiausia tik laiko tam atrast doh.gif bet minimum 5 kg atsikratyt reikia butinai smile.gif i sporto kluba niekaip neisbegsiu nes pati maitinu - tai lieka sportas namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2014 06 29, 13:43)
Sveikos,

jungiuosi prie jusu, jeigu priimsite.
Dvi savaites darau JM 30 Days Shred. Ilgai nebesportavau, kokius 2,5 metų. Vaiką pagimdžiau, CP turėjau, paskiau vaiko auginimas, dabar pupai 2,5, o aš sau tokia labai nepatikau. Visada buvau plona, dailių formų, dietų gyvenime nesilaikius, o dabar tenka prisiversti žiūrėti, ką valgau, nes apie 7 kg numesti norėčiau. Po dviejų savaičių JM programos pastebėjau, kad kūnas sutvirtėjo, linijos šiek tiek padailėjo. Ir šiaip jaučiuosi tvirtesnė. Taigi tęsiu programą iki galo, o ją baigusi ir toliau nenoriu sporto užmesti, įsuko mane. Dieną nesportavusi save kaltinu ir blogai jaučiuosi, tai dažnai bent prieš miegoti einant pasportuoju.

QUOTE(Lietuvaitee @ 2014 06 29, 14:05)
Sveikos  4u.gif
Noreciau jungtis prie jusu  smile.gif  ar yra temuteje mamyciu nesenai po gimdymo?  g.gif  kaip sportuojat pasidalinkit?  g.gif  mano pupai 2,5 men manau laikas pradeti judeti smile.gif sudetingiausia tik laiko tam atrast  doh.gif  bet minimum 5 kg atsikratyt reikia butinai  smile.gif i sporto kluba niekaip neisbegsiu nes pati maitinu - tai lieka sportas namuose smile.gif

sveikos prisijungusios 4u.gif

na ka baigiau 2-ra savaite 21 day fix. lengva blyn man irgi...bet pabaigsiu. vakar neturejau laiko pasportuot, tai siandien dirty 30 emiau, joga isbraukiau biggrin.gif svoris vietoj. ale sia sav kemsu daug kas papuola doh.gif man vis pastebejau karta i men paluzimas toks buna biggrin.gif doh.gif geras dalykas tai kad mano kojos pagaliau nesiskiria kaip diena ir naktis. traumuota koja pagaliau raumenukus augina ir vejasi kita thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Naujokems 4u.gif 4u.gif

As pora dienu be sporto, tai irgi jau grauziu save blush2.gif Bet greitai jau sportuosiu naujam bute thumbup.gif Tik reikia baldus susipirkt. Ir smagu, ir ne. Jauciuosi apkrauta, kai viska vienai daryt tenka. Vyras tik po 3 sav grys doh.gif
Atsakyti
Pasitaisiau - T25, 100 pritupimu, po 50s soniniai plank, 1 min 15 plank ir atsislenkimu issukis ax.gif
Atsakyti