Na as bandau judeti pagal 21 day fix, bet jauciu, kad man per lengva.
Smarkiai strakalioti nebeturiu as tiek sveikatos, galbut 1-2 kartus savaiteje ir galeciau Insanity padaryti.....
Man patiko JM kickbox fast fix, Banish Fat Boost metabolism...
Laukiu tos piyo, kad paziureti kas ten per velnias yr
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 18, 23:53)
Sveikos
Siandien uhhh kad pavariau, 2 val sporto T25 core cardio ir 1000 kcal workuot
Siandien uhhh kad pavariau, 2 val sporto T25 core cardio ir 1000 kcal workuot
oho
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 19, 14:07)
Na as bandau judeti pagal 21 day fix, bet jauciu, kad man per lengva.
Smarkiai strakalioti nebeturiu as tiek sveikatos, galbut 1-2 kartus savaiteje ir galeciau Insanity padaryti.....
Va ir man insanity ne pagal buda ir jegas, todel 21 labiau patiko, kad konkreciu pratimu daugiau nei strapaliojimo. Del lengvumo man irgi siek tiek atrodo lengva, bet jei paemus rimtus hantelius, rankos ir po sitos mankstos turetu drebet. Arba kombinuoti viena diena kardio + virsus, kita kardio + apacia. Cia man atrodo pagal savo galimybes pasisunkint nesunku.
Pvz. vakar dviraciu prariedejau 27 km., sudeginau 1000 kcal, tai siandien sunkiau ir nesinoretu, todel kokia lengvesne is 21 fix treniruote ar tik presas butu pats tas.
QUOTE(gitulia @ 2014 06 19, 16:25)
Va ir man insanity ne pagal buda ir jegas, todel 21 labiau patiko, kad konkreciu pratimu daugiau nei strapaliojimo.
man irgi insanity kazkaip ne nelimpa tas sokinejimas, geriau su hanteliais pamojuot, pritupimai, itupimai ir pan.
o kaip ta garsioji p90x, ar yra cia bandziusiu? ten daugiau starksejimas ar pratimai? verta siustis?
Na as jau po sportu:
JM/kickbox + 21 day fix/pilates.
Tas pilates tai patiko, koju pratimai tai gerai pakirto kojas .
====
Tokie kaip pilates, kalanetika labai gerai daryti po cardio treniruotes, kada yra isiles visas kunas, tada labiau pasijungia giluminiai raumenys.
JM/kickbox + 21 day fix/pilates.
Tas pilates tai patiko, koju pratimai tai gerai pakirto kojas .
====
Tokie kaip pilates, kalanetika labai gerai daryti po cardio treniruotes, kada yra isiles visas kunas, tada labiau pasijungia giluminiai raumenys.
As ir jau po sporto: T25, 52 atsispaudimai ir 20 min uzpakaliui ir kojoms
O man insanity patiko, tik antro menesio vis neuzbaigdavau per ilgos jau treniruotes man budavo...
Merginos o is kur dar galima ta 21 day fix programa parsisiust? Nes is to rusisko as nesugebu, nesuprantu nei kiek rusiskai
O man insanity patiko, tik antro menesio vis neuzbaigdavau per ilgos jau treniruotes man budavo...
Merginos o is kur dar galima ta 21 day fix programa parsisiust? Nes is to rusisko as nesugebu, nesuprantu nei kiek rusiskai
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 19, 20:00)
As ir jau po sporto: T25, 52 atsispaudimai ir 20 min uzpakaliui ir kojoms
As emiau is piretebay
pas mus karsciai tai sportuoti pragaras, bet laikausi
dar lakstom smulkmenas prie LT keliaujant perkam jegu ne kazka tai padaryti 25 min T25 ript circuit buvo kas veikt
dar lakstom smulkmenas prie LT keliaujant perkam jegu ne kazka tai padaryti 25 min T25 ript circuit buvo kas veikt
QUOTE(Kibelė @ 2014 06 19, 21:55)
pas mus karsciai tai sportuoti pragaras, bet laikausi
O mas mus vesu ir lietus lyja
Siandien labai laukiu matavimo, nes pastarasias dvi savaites tik -1kg bet cm nepajudejo o su alpha taip buvo faina trauktis