Na as jau po sportu . I dienos pabaiga pradejau jausti pilvo raumenis
Siandiena: 21 day fix/ upper fix + 21 day fix/ 10 min ABS+ 100 squats is youtube
Šiandienos treniruotė padaryta: 10 min šokių apšilimui, atsispaudimai, pritūpimai, kojų kėlimas pilvo presui, ir dar vienas pratimas tricepsams.
Sveikos. Na man siandinea skauda tik viena vieta- -presa, o daugiau nieko
Mopsyte, tai siandien padarykit kojom ir ryt parasykit ar jaucias, nes man kojos pajuto, o rankoms ir kardio nebuvo tokio poveikio.
Sveikos
Siandien uhhh kad pavariau, 2 val sporto T25 core cardio ir 1000 kcal workuot
Siandien uhhh kad pavariau, 2 val sporto T25 core cardio ir 1000 kcal workuot
uch mano glutes po vakarykscio lower fix maudzia siandien kojas ir zandukus
Mopsyte, kaip tu? Ar jauti jau ka nors dar?
Gitulia kurioj tu savaitej?
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 19, 10:28)
uch mano glutes po vakarykscio lower fix maudzia siandien kojas ir zandukus
Sveiki. Vakar nepavyko pasportuoti, nes gryzome velai ir dar netiketai sveciu trumpam uzsuko, tai siandiena jau ramiai....padarysiu lower ir pilatesa+ abs kol mano vyrai fule ziures
Siandiena jau nieko neskauda, vakar tai gerai presiuka skaudejo, nors zinai - jis giliai po riebalais pasielepes
Po vakarykščių atsispaudimų (perėjau nuo atsispaudimų ant kelių, dabar nuo nedidelio pakilimo normalius dariau) taip gerai jaučiasi rankos ir nugara
Šiandien buvo gydomoji mankšta nugarai (juosmeninę sritį dažnai maudžia) Labai geraaa
Šiandien buvo gydomoji mankšta nugarai (juosmeninę sritį dažnai maudžia) Labai geraaa
Merginos, kiek pamenu birzelio menesi turejo pasirodyti PIYO programa, kazin kada placioji visuomene ji gales gauti ?
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 19, 12:00)
Merginos, kiek pamenu birzelio menesi turejo pasirodyti PIYO programa, kazin kada placioji visuomene ji gales gauti ?
anot facebooko pletku ji pasirodys 23diena
tweety, as nesportuoju nuosekliai 21 fix, as i tarpus tarp begimo ir dviracio vis kokia programele isbandau. Neiseina man nesimuliuojant taip diena is dienos ta pati daryt Bet kiek treniruociu bandziau 21 fix, man jos patiko, nera per sunku, per didelio intensyvumo kardio, kad nespeji sokinet, raumenukus siek tiek kabina, o jei dar sunkesnius hantelius isigijus, manau is viso geris butu