Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Na as jau po sportu biggrin.gif . I dienos pabaiga pradejau jausti pilvo raumenis smile.gif

Siandiena: 21 day fix/ upper fix + 21 day fix/ 10 min ABS+ 100 squats is youtube ax.gif
Atsakyti
Uzvakar- GymRa advanced butt workout ir advanced ABS - abi labai patiko+ keli pratimai rankoms

Vakar- rankos ir p4p ABS level 3- irgi labai patiko

Jauciu atėjo metas keisti vs ABS, nes per lengva darosi, tai paskutiniai atrasti video bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
Šiandienos treniruotė padaryta: 10 min šokių apšilimui, atsispaudimai, pritūpimai, kojų kėlimas pilvo presui, ir dar vienas pratimas tricepsams.
Atsakyti
Sveikos. Na man siandinea skauda tik viena vieta- -presa, o daugiau nieko g.gif
Atsakyti
Mopsyte, tai siandien padarykit kojom ir ryt parasykit ar jaucias, nes man kojos pajuto, o rankoms ir kardio nebuvo tokio poveikio.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien uhhh kad pavariau, 2 val sporto cool.gif T25 core cardio ir 1000 kcal workuot thumbup.gif
Atsakyti
uch mano glutes po vakarykscio lower fix biggrin.gif thumbup.gif maudzia siandien kojas ir zandukus biggrin.gif
Mopsyte, kaip tu? Ar jauti jau ka nors dar? biggrin.gif
Gitulia kurioj tu savaitej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tweety*: 19 birželio 2014 - 09:29
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 19, 10:28)
uch mano glutes po vakarykscio lower fix biggrin.gif  thumbup.gif maudzia siandien kojas ir zandukus biggrin.gif
Mopsyte, kaip tu? Ar jauti jau ka nors dar? biggrin.gif
Gitulia kurioj tu savaitej?

Sveiki. Vakar nepavyko pasportuoti, nes gryzome velai ir dar netiketai sveciu trumpam uzsuko, tai siandiena jau ramiai....padarysiu lower ir pilatesa+ abs kol mano vyrai fule ziures smile.gif
Siandiena jau nieko neskauda, vakar tai gerai presiuka skaudejo, nors zinai - jis giliai po riebalais pasielepes biggrin.gif
Atsakyti
Po vakarykščių atsispaudimų (perėjau nuo atsispaudimų ant kelių, dabar nuo nedidelio pakilimo normalius dariau) taip gerai jaučiasi rankos ir nugara thumbup.gif

Šiandien buvo gydomoji mankšta nugarai (juosmeninę sritį dažnai maudžia) smile.gif Labai geraaa rolleyes.gif

Atsakyti
Merginos, kiek pamenu birzelio menesi turejo pasirodyti PIYO programa, kazin kada placioji visuomene ji gales gauti smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 19, 12:00)
Merginos, kiek pamenu birzelio menesi turejo pasirodyti PIYO programa, kazin kada placioji visuomene ji gales gauti smile.gif ?

anot facebooko pletku ji pasirodys 23diena g.gif
Atsakyti
tweety, as nesportuoju nuosekliai 21 fix, as i tarpus tarp begimo ir dviracio vis kokia programele isbandau. Neiseina man nesimuliuojant taip diena is dienos ta pati daryt ax.gif Bet kiek treniruociu bandziau 21 fix, man jos patiko, nera per sunku, per didelio intensyvumo kardio, kad nespeji sokinet, raumenukus siek tiek kabina, o jei dar sunkesnius hantelius isigijus, manau is viso geris butu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 19 birželio 2014 - 13:22