Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 16, 03:23)

Sveika prisijungus 4u.gif
kas čia per dieta?Kokie tavo tikslai? smile.gif

Dietos jau nepirmą kartą laikausi, joje gausu daržovių, įvairiausių pieno produkto ( neriebių), garinta mėsa, o svoris krenta dienomis. Apie ją plačiau (http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=971877) Bet svoris netikėtai nustojo kritęs, todėl sugalvojau sportuoti smile.gif Mano tikslas numesti 5-7kg, laukia išvyka prie jūros, norisi atrodyti dailiai blush2.gif Nusprendžiau susiimti ir tikiuosi, jog pavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 06 15, 11:36)
Seniai dariau tiltelį, tai, kai iš gulimos padėties dariau, maniau, kad pusę kūno mėšlungis sutrauks  biggrin.gif reikia nugarai daugiau krūvio duoti  g.gif

Visai neseniai ir aš pabandžiau padaryt tiltelį doh.gif Nemaniau, kad bus taip sunku, prieš 15 metų laisvai padarydavau, o dabar gal ir dėl stuburo išvaržos, nugara atrodo kaip sustingusi doh.gif nepadariau blush2.gif Dar daug turiu ką veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 16, 11:43)
as per pc ziuriu smile.gif
savaitgali neisiejo pradet 21 day fix, ta istartavau siandien. ir ziurint i tvarkarasti iskilo  klausimas - tai kur gaut flat abs fix (ir barre legs) ? gal kokiam torrente yra? as is rutracker siunciausi, tai nera.

Velnia zino kaip gauti, nes kiek maciau, tie flat abs ir barre legs yra pri papildomu paketu. Reikia laukti kol kas ides i platuji interneta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 16, 10:43)
as per pc ziuriu smile.gif
savaitgali neisiejo pradet 21 day fix, ta istartavau siandien. ir ziurint i tvarkarasti iskilo  klausimas - tai kur gaut flat abs fix (ir barre legs) ? gal kokiam torrente yra? as is rutracker siunciausi, tai nera.

Kaip supratau, jos nėra būtinos, gali daryti tik lower fix ir pilates fix. Kitos dvi treniruotės kaip papildomos įtrauktos į "Ultimate 21 Day Fix" "paketą".

Praėjusią savaitę padarau dvi treniruotes. Šiandien jau "atsportavau": 10min šokių treniruotė apšilimui, pritūpimai-atsispaudimai (nuo kelių)-kojų kėlimas presui (po 3*12), plank 1 min. Ryt numačiau ką nors iš body&mind serijos, greičiasiai joga pradedaniesiems biggrin.gif Smagu jausti, kaip stiprėja kūnas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 16, 13:39)
Velnia zino kaip gauti, nes kiek maciau, tie flat abs ir barre legs yra pri papildomu paketu. Reikia laukti kol kas ides i platuji interneta  biggrin.gif

knisausi siandien po visokius torentus - nera verysad.gif na kazkada kas nors ides smile.gif

QUOTE(buzhiukas @ 2014 06 16, 14:01)
Kaip supratau, jos nėra būtinos, gali daryti tik lower fix ir pilates fix. Kitos dvi treniruotės kaip papildomos įtrauktos į "Ultimate 21 Day Fix" "paketą". 

tai as suprantu, kad arba viena arba kita smile.gif bet as labiau noreciau abs, negu pilates smile.gif
Atsakyti
Laba ryta.

Na ka, vakar jau gryzau i sporta, pradejau su 21 day fix/total body cardio. Nz nzn, atrodo dirbau nuo sirdies, buvau gerai susilusi, bet siandiena jokio pojucio, kad vakar dirbau....
Kazkai vakar norejosi padirbeti pagal JM / kickbox fast fix, bet pabijojau po ligos is karto dirbti visa valanda , todel pasirinkau 21 day fix
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 17, 09:19)
Laba ryta.

Na ka, vakar jau gryzau i sporta, pradejau su 21 day fix/total body cardio. Nz nzn, atrodo dirbau nuo sirdies, buvau gerai susilusi, bet siandiena jokio pojucio, kad vakar dirbau....
Kazkai vakar norejosi padirbeti pagal JM / kickbox fast fix, bet pabijojau po ligos is karto dirbti visa valanda , todel pasirinkau 21 day fix

o man jau vakar vakare jautesi kojos.
siandien skauda slaunu vidines puses ir gale.
siandien kimbam i upper fix sokiai.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar yra sportuojančių pagal insanity programą? Ar jau perėjusios visas 60 dienų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 17, 10:18)
Sveikos  4u.gif  ar yra sportuojančių pagal insanity programą? Ar  jau perėjusios visas 60 dienų?  ax.gif

Kad buvo - tai faktas, o ar dar kas sportuoja, tai nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 17, 10:18)
Sveikos  4u.gif  ar yra sportuojančių pagal insanity programą? Ar  jau perėjusios visas 60 dienų?  ax.gif

Sportavau, bet antro men nebaigiau.... blush2.gif doh.gif turejau privesrstine savaites pertrauka, po kurios buvo per sunku ax.gif

Labas, nugi patinka man beta menesis thumbup.gif rytoj kazkas dar stipriau bus biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien Yoga for dummies padariau smile.gif 12 pratimų, išsamiai paaiškina, kaip juos atlikti.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 17, 08:19)
Laba ryta.

Man po Cardio ir ranku dienos nieko nesijaute, bet po koju dienos itupstu labai aiskiai pajutau, kad kazka veikiau lotuliukas.gif O presas taip pat gerai pasijuto, antra diena jau nuo pirmo atsilenkimo jautesi, kad kazkokie raumenai ten pasislepe yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 17 birželio 2014 - 13:32