Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Laba diena 4u.gif
Dėl to svorio numetimo visiems neįtiksi, vieniems per kūda, kitiems jau gerai biggrin.gif O dėl tų minkštučių, gerai būtų, jei pas mus, lietuvaites, kaip pas kokias lotynų amerikietes tas minkštumas laikytųsi ant krūtinės ar ant užpakaliuko, bet juk standartinei lietuvei viskas nueina į kojas ir į pilvą, o minkštumas šiose vietose, man, tikrai nėra gražu schmoll.gif

Vakar 1000kcal mankštas pusantros valandos, šiadien pečiai jaučiasi, nes nemažai dirbau smile.gif

Kibele beta ir gamma fazės turėtų labai reumenis išryškinti, nes, bent jau man, po alfos nieko nesimatė, o po šitų dviejų ir bicepsas ir presas pasimatė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 06 14, 12:01)

Kibele beta ir gamma fazės turėtų labai reumenis išryškinti, nes, bent jau man, po alfos nieko nesimatė, o po šitų dviejų ir bicepsas ir presas pasimatė  ax.gif

manau alfa yra tokiems kaip as kurie dar riebaliuku turi padeginti blush2.gif
antra savaite beta ir rankytes graziai formuojasi jau, ten maziausiai lasinio tai greitesni rezultatai thumbup.gif
dabar kaip ir esu patenkinta kunu tik slaunu oda nesusitvarkau blush2.gif
Atsakyti
Vakar tik kojos, nes buvau labai pavargus blush2.gif
Šiandien jaučiuosi pagaliau išsimiegojus, tai gal daugiau pajudėsiu smile.gif

O dėl komentatorių apie kūdumą ar pan, nelabai kreipiu dėmesio, nes dažniausiai joms pačioms dar oi kaip daug reikėtų pasistengti,kad gerai atrodyti biggrin.gif

Aš tai vis dažniau pasvajoju apie ėjimą į sporto salę, matyt nuo rudens pradėsiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 14 birželio 2014 - 11:43
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 14, 12:41)

Aš tai vis dažniau pasvajoju apie ėjimą į sporto salę, matyt nuo rudens pradėsiu smile.gif

man atvirksciai vasara butu palankus metas, o rudeni vel negaleciau, nes dukrai bureliai prasides vakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 14, 12:41)

O aš atvirkščiai, kaip tik nepasigendu sporto salės schmoll.gif Kai pradėjau sportuoti namie, negalvojau, kad gali būti taip gerai - kažkaip ir suprakaituoju labiau ir nereikia laiko derintis ir iš savęs pradėjau daugiau reikalauti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virmante: 14 birželio 2014 - 21:01
Labas rytas 4u.gif
Kažkaip nenorėčiau ir aš į sporto salę išvis, namie sportuojant laiko sutaupai belekiek ir nemokamai, tuos pinigus galima investuoti kur nors naudingai biggrin.gif Aišku, jei norisi raumenis išryškinti, namų salygų jau, tikriausiai, nepakaks. Vien dėl inventoriaus trūkumo ax.gif
Kažkaip pagalvojau šiandien pasisverti ir oplia, -500 g. clap.gif reiškias, kad 1000 kcal HIIT treniruotės veikia neblogai bigsmile.gif

Į tą temą vakar 37min cardio + 100 squat challenge + insane abs + jogos ir pilateso mišinio mankšta viso kūno tempimui wub.gif Seniai dariau tiltelį, tai, kai iš gulimos padėties dariau, maniau, kad pusę kūno mėšlungis sutrauks biggrin.gif reikia nugarai daugiau krūvio duoti g.gif
Atsakyti
Sveikos, ar priimate naujokes? 4u.gif
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių.. Gal galėtumėte papasakoti kaip jūs pradėjote? Kaip ir kur rinkotės pratimus? Pagal kokį grafiką sportuojate? Kaip maitinatės ir pnš? Būčiau begalo dėkinga jei "užvestumėt" ant teisingo kelio.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abelia @ 2014 06 15, 18:45)
Sveikos, ar priimate naujokes?  4u.gif
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių.. Gal galėtumėte papasakoti kaip jūs pradėjote? Kaip ir kur rinkotės pratimus? Pagal kokį grafiką sportuojate? Kaip maitinatės ir pnš? Būčiau begalo dėkinga jei "užvestumėt" ant teisingo kelio.. 4u.gif

Sveika, priimam smile.gif

Na, kalbant apie mityba, tai cia jau atskira tema, yra SM forume smile.gif , ten placiau aptarineja mityba smile.gif
Kas liecia sporta, tai jeigu nesi sportavusi - pradek nuo lengvesniu programu. Gali pabandyti JM - shred , ripped in 30. Dabar neseniai interneto platybese pasirode 21 day fix. Tokias kaip Insanity, T25, turbo Fire ir t.t. - pasilik ateiciai smile.gif
Siulau youtube pasidometi Jillian Michaels programomis, tiesiog paziureti pradziai ir +/- apsispresi kuri bus pagal tavo pajegumus mirksiukas.gif
Jeigu kas neaisku - klausk, paaiskinsime kaip cia ka daryti reikia .

=====

Merginos, kaip su 21 day fix??? As ja parsisiunciau, bet isimetusi i hard'a - nematau, man jos nerodo. Tenka PC naudoti ....Ar cia tik man taip ar ir kitoms?

Papildyta:
QUOTE(Ixora @ 2014 06 15, 10:36)
Labas rytas  4u.gif
Kažkaip nenorėčiau ir aš į sporto salę išvis, namie sportuojant laiko sutaupai belekiek ir nemokamai, tuos pinigus galima investuoti kur nors naudingai biggrin.gif Aišku, jei norisi raumenis išryškinti, namų salygų jau, tikriausiai, nepakaks. Vien dėl inventoriaus trūkumo  ax.gif 
Kažkaip pagalvojau šiandien pasisverti ir oplia, -500 g. clap.gif reiškias, kad 1000 kcal HIIT treniruotės veikia neblogai bigsmile.gif

Į tą temą vakar 37min cardio + 100 squat challenge + insane abs + jogos ir pilateso mišinio mankšta viso kūno tempimui  wub.gif Seniai dariau tiltelį, tai, kai iš gulimos padėties dariau, maniau, kad pusę kūno mėšlungis sutrauks  biggrin.gif reikia nugarai daugiau krūvio duoti  g.gif

Na neprasti rezultatai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 15, 20:54)
Sveika, priimam smile.gif

Na, kalbant apie mityba, tai cia jau atskira tema, yra SM forume smile.gif , ten placiau aptarineja mityba smile.gif
Kas liecia sporta, tai jeigu nesi sportavusi  - pradek nuo lengvesniu programu. Gali pabandyti JM - shred , ripped in 30. Dabar  neseniai interneto platybese pasirode

as pradėjau nus SM shred,tikrai neblogi pratimai,nes kiti ka ziurejau ir bandziua man buvo per sunkūs...bet vis pasportuoju kelias dienas pertrauka pora dieniu padarau,zodziu nesusiimu i rankas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš irgi jungiuosi prie jūsų. Pora mėnesių sportavau, dariau įvairius pratimus, paskui norėjosi kažko daugiau, labiau paprakaituoti biggrin.gif dabar jau prabėgo savaitė, kai sportuoju pagal insanity programą. Sunku, bet tikiuosi gerų rezultatų. Valgau pagal kimo protasovo dietą, todėl tikiuosi pavyks atsikratyt nereikalingų kg ir sutvirtinti kūną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 06 15, 09:36)
Aišku, jei norisi raumenis išryškinti, namų salygų jau, tikriausiai, nepakaks. Vien dėl inventoriaus trūkumo  ax.gif 

Va būtent raumenis noriu labiau paryškinti, galvoju gal lengviau sporto salėje, ypač kojoms.Rankoms man namie pilnai pakanka, turiu 2x 7,5kg ilgam užteks biggrin.gif

QUOTE(Abelia @ 2014 06 15, 17:45)
Sveikos, ar priimate naujokes?  4u.gif
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių..

Mielai laukiame prisijungiant 4u.gif
pradžia matyt kiekvienai skirtinga, priklausomai nuo fizinio pasiruošimo.Man rodos svarbiausia nepersistengti, kad nedingtų entuziazmas, sportas būtų malonumas. Treniruok visas raumenų grupes,pasiskaitinėk mitybos temą, jei mityba bus netvarkinga, nebus ir rezultatų smile.gif

QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 15, 23:57)
Sveikos  4u.gif  Aš irgi jungiuosi prie jūsų. Pora mėnesių sportavau, dariau įvairius pratimus, paskui norėjosi kažko daugiau, labiau paprakaituoti  biggrin.gif  dabar jau prabėgo savaitė, kai sportuoju pagal insanity programą. Sunku, bet tikiuosi gerų rezultatų. Valgau pagal kimo protasovo dietą, todėl tikiuosi pavyks atsikratyt nereikalingų kg ir sutvirtinti kūną  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
kas čia per dieta?Kokie tavo tikslai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 15, 19:54)
Merginos, kaip su 21 day fix??? As ja parsisiunciau, bet isimetusi i hard'a - nematau, man jos nerodo. Tenka PC naudoti ....Ar cia tik man taip ar ir kitoms?

as per pc ziuriu smile.gif
savaitgali neisiejo pradet 21 day fix, ta istartavau siandien. ir ziurint i tvarkarasti iskilo klausimas - tai kur gaut flat abs fix (ir barre legs) ? gal kokiam torrente yra? as is rutracker siunciausi, tai nera.
Atsakyti