Laba diena
Dėl to svorio numetimo visiems neįtiksi, vieniems per kūda, kitiems jau gerai O dėl tų minkštučių, gerai būtų, jei pas mus, lietuvaites, kaip pas kokias lotynų amerikietes tas minkštumas laikytųsi ant krūtinės ar ant užpakaliuko, bet juk standartinei lietuvei viskas nueina į kojas ir į pilvą, o minkštumas šiose vietose, man, tikrai nėra gražu
Vakar 1000kcal mankštas pusantros valandos, šiadien pečiai jaučiasi, nes nemažai dirbau
Kibele beta ir gamma fazės turėtų labai reumenis išryškinti, nes, bent jau man, po alfos nieko nesimatė, o po šitų dviejų ir bicepsas ir presas pasimatė
QUOTE(Ixora @ 2014 06 14, 12:01)
Kibele beta ir gamma fazės turėtų labai reumenis išryškinti, nes, bent jau man, po alfos nieko nesimatė, o po šitų dviejų ir bicepsas ir presas pasimatė
manau alfa yra tokiems kaip as kurie dar riebaliuku turi padeginti
antra savaite beta ir rankytes graziai formuojasi jau, ten maziausiai lasinio tai greitesni rezultatai
dabar kaip ir esu patenkinta kunu tik slaunu oda nesusitvarkau
Vakar tik kojos, nes buvau labai pavargus
Šiandien jaučiuosi pagaliau išsimiegojus, tai gal daugiau pajudėsiu
O dėl komentatorių apie kūdumą ar pan, nelabai kreipiu dėmesio, nes dažniausiai joms pačioms dar oi kaip daug reikėtų pasistengti,kad gerai atrodyti
Aš tai vis dažniau pasvajoju apie ėjimą į sporto salę, matyt nuo rudens pradėsiu
Šiandien jaučiuosi pagaliau išsimiegojus, tai gal daugiau pajudėsiu
O dėl komentatorių apie kūdumą ar pan, nelabai kreipiu dėmesio, nes dažniausiai joms pačioms dar oi kaip daug reikėtų pasistengti,kad gerai atrodyti
Aš tai vis dažniau pasvajoju apie ėjimą į sporto salę, matyt nuo rudens pradėsiu
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 14, 12:41)
man atvirksciai vasara butu palankus metas, o rudeni vel negaleciau, nes dukrai bureliai prasides vakarais
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 14, 12:41)
O aš atvirkščiai, kaip tik nepasigendu sporto salės Kai pradėjau sportuoti namie, negalvojau, kad gali būti taip gerai - kažkaip ir suprakaituoju labiau ir nereikia laiko derintis ir iš savęs pradėjau daugiau reikalauti
Labas rytas
Kažkaip nenorėčiau ir aš į sporto salę išvis, namie sportuojant laiko sutaupai belekiek ir nemokamai, tuos pinigus galima investuoti kur nors naudingai Aišku, jei norisi raumenis išryškinti, namų salygų jau, tikriausiai, nepakaks. Vien dėl inventoriaus trūkumo
Kažkaip pagalvojau šiandien pasisverti ir oplia, -500 g. reiškias, kad 1000 kcal HIIT treniruotės veikia neblogai
Į tą temą vakar 37min cardio + 100 squat challenge + insane abs + jogos ir pilateso mišinio mankšta viso kūno tempimui Seniai dariau tiltelį, tai, kai iš gulimos padėties dariau, maniau, kad pusę kūno mėšlungis sutrauks reikia nugarai daugiau krūvio duoti
Kažkaip nenorėčiau ir aš į sporto salę išvis, namie sportuojant laiko sutaupai belekiek ir nemokamai, tuos pinigus galima investuoti kur nors naudingai Aišku, jei norisi raumenis išryškinti, namų salygų jau, tikriausiai, nepakaks. Vien dėl inventoriaus trūkumo
Kažkaip pagalvojau šiandien pasisverti ir oplia, -500 g. reiškias, kad 1000 kcal HIIT treniruotės veikia neblogai
Į tą temą vakar 37min cardio + 100 squat challenge + insane abs + jogos ir pilateso mišinio mankšta viso kūno tempimui Seniai dariau tiltelį, tai, kai iš gulimos padėties dariau, maniau, kad pusę kūno mėšlungis sutrauks reikia nugarai daugiau krūvio duoti
Sveikos, ar priimate naujokes?
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių.. Gal galėtumėte papasakoti kaip jūs pradėjote? Kaip ir kur rinkotės pratimus? Pagal kokį grafiką sportuojate? Kaip maitinatės ir pnš? Būčiau begalo dėkinga jei "užvestumėt" ant teisingo kelio..
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių.. Gal galėtumėte papasakoti kaip jūs pradėjote? Kaip ir kur rinkotės pratimus? Pagal kokį grafiką sportuojate? Kaip maitinatės ir pnš? Būčiau begalo dėkinga jei "užvestumėt" ant teisingo kelio..
QUOTE(Abelia @ 2014 06 15, 18:45)
Sveika, priimam
Na, kalbant apie mityba, tai cia jau atskira tema, yra SM forume , ten placiau aptarineja mityba
Kas liecia sporta, tai jeigu nesi sportavusi - pradek nuo lengvesniu programu. Gali pabandyti JM - shred , ripped in 30. Dabar neseniai interneto platybese pasirode 21 day fix. Tokias kaip Insanity, T25, turbo Fire ir t.t. - pasilik ateiciai
Siulau youtube pasidometi Jillian Michaels programomis, tiesiog paziureti pradziai ir +/- apsispresi kuri bus pagal tavo pajegumus
Jeigu kas neaisku - klausk, paaiskinsime kaip cia ka daryti reikia .
=====
Merginos, kaip su 21 day fix??? As ja parsisiunciau, bet isimetusi i hard'a - nematau, man jos nerodo. Tenka PC naudoti ....Ar cia tik man taip ar ir kitoms?
Papildyta:
QUOTE(Ixora @ 2014 06 15, 10:36)
Labas rytas
Na neprasti rezultatai
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 15, 20:54)
Sveika, priimam
Na, kalbant apie mityba, tai cia jau atskira tema, yra SM forume , ten placiau aptarineja mityba
Kas liecia sporta, tai jeigu nesi sportavusi - pradek nuo lengvesniu programu. Gali pabandyti JM - shred , ripped in 30. Dabar neseniai interneto platybese pasirode
Kas liecia sporta, tai jeigu nesi sportavusi - pradek nuo lengvesniu programu. Gali pabandyti JM - shred , ripped in 30. Dabar neseniai interneto platybese pasirode
as pradėjau nus SM shred,tikrai neblogi pratimai,nes kiti ka ziurejau ir bandziua man buvo per sunkūs...bet vis pasportuoju kelias dienas pertrauka pora dieniu padarau,zodziu nesusiimu i rankas
Sveikos Aš irgi jungiuosi prie jūsų. Pora mėnesių sportavau, dariau įvairius pratimus, paskui norėjosi kažko daugiau, labiau paprakaituoti dabar jau prabėgo savaitė, kai sportuoju pagal insanity programą. Sunku, bet tikiuosi gerų rezultatų. Valgau pagal kimo protasovo dietą, todėl tikiuosi pavyks atsikratyt nereikalingų kg ir sutvirtinti kūną
QUOTE(Ixora @ 2014 06 15, 09:36)
Aišku, jei norisi raumenis išryškinti, namų salygų jau, tikriausiai, nepakaks. Vien dėl inventoriaus trūkumo
Va būtent raumenis noriu labiau paryškinti, galvoju gal lengviau sporto salėje, ypač kojoms.Rankoms man namie pilnai pakanka, turiu 2x 7,5kg ilgam užteks
QUOTE(Abelia @ 2014 06 15, 17:45)
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių..
Norėčiau prie jūsų prisijungti, pradėti sportuoti namuose, tik ta pati "pradža" sunkoka., trūksta žinių..
Mielai laukiame prisijungiant
pradžia matyt kiekvienai skirtinga, priklausomai nuo fizinio pasiruošimo.Man rodos svarbiausia nepersistengti, kad nedingtų entuziazmas, sportas būtų malonumas. Treniruok visas raumenų grupes,pasiskaitinėk mitybos temą, jei mityba bus netvarkinga, nebus ir rezultatų
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2014 06 15, 23:57)
Sveikos Aš irgi jungiuosi prie jūsų. Pora mėnesių sportavau, dariau įvairius pratimus, paskui norėjosi kažko daugiau, labiau paprakaituoti dabar jau prabėgo savaitė, kai sportuoju pagal insanity programą. Sunku, bet tikiuosi gerų rezultatų. Valgau pagal kimo protasovo dietą, todėl tikiuosi pavyks atsikratyt nereikalingų kg ir sutvirtinti kūną
Sveika prisijungus
kas čia per dieta?Kokie tavo tikslai?
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 15, 19:54)
Merginos, kaip su 21 day fix??? As ja parsisiunciau, bet isimetusi i hard'a - nematau, man jos nerodo. Tenka PC naudoti ....Ar cia tik man taip ar ir kitoms?
as per pc ziuriu
savaitgali neisiejo pradet 21 day fix, ta istartavau siandien. ir ziurint i tvarkarasti iskilo klausimas - tai kur gaut flat abs fix (ir barre legs) ? gal kokiam torrente yra? as is rutracker siunciausi, tai nera.