Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(virmante @ 2014 06 13, 08:26)
Labas rytas
Vasara...smile.gif Ziema visuomet diskusijos aktyviau vyksta.
As begioju, jei kokia diena neisbegu, tai darau arba insanity, arba yoga is 21 day fix ir kasdien stengiuos padaryti 10 min ABS. Juokiuos, kad jei visus metus kasdien darysiu ABS, tai ir pas mane po metu gal prades rysketi groteles:)
Svoris man pamazu krenta, bet jau taip letai....gramais:( Pradedama sportuot ir keisdama mityba tikejausi daug greitesnio rezultato, bet kaip sakant dziaugiuosi ir tuo. Siandien pasiekiau svori (penktadieniais sveriuosi) su kokiu gryzau is gimdymo namu.... Ir kaip taip reikejo per tuos metus apsileist:)

Gerai, kad bent juda, o nestovi vietoje. Manasis irgi pakrito iki 61,6 kg kazkur, esu pakoregavusi maista truputi, susimazinau porcijas, tai ziuresiu kaip cia ka.
Jau gerai jauciuosi, tai galvoju galbut ryt bandysiu pajudeti lengvai, darysiu arba joga arba pilatesa is 21 day fix.....
Atsakyti
Sveikos, štai ir aš po tyrimų jau. Su skydliauke viskas gerai, man kažkas panašaus į menopauzę, todėl nesergu, pila karštis, auga svoris ir kiti negerumai vyksta. Kol kas su gydytoja nusprendėm kontraceptinėm pabandyti sutvarkyti mėnesines, nes rimtesniems tyrimams per trumpai grįžau. Apie anas kur gėriau sakė sudėtis man netinkama, galbūt ir tai pridėjo keletą kilogramų. Dabar mažai būnu namuose, vis reikalai, draugus lankau, nėra kada apie maistą galvoti, tai per savaitę 1,5kg pamečiau. bigsmile.gif Tiesa nesportuoju. Vakar parsivežiau savo dviratį, bet kaip tyčia orai subjuro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(virmante @ 2014 06 13, 07:26)
Labas rytas
Vasara...smile.gif Ziema visuomet diskusijos aktyviau vyksta.
As begioju, jei kokia diena neisbegu, tai darau arba insanity, arba yoga is 21 day fix ir kasdien stengiuos padaryti 10 min ABS. Juokiuos, kad jei visus metus kasdien darysiu ABS, tai ir pas mane po metu gal prades rysketi groteles:)
Svoris man pamazu krenta, bet jau taip letai....gramais:( Pradedama sportuot ir keisdama mityba tikejausi daug greitesnio rezultato, bet kaip sakant dziaugiuosi ir tuo. Siandien pasiekiau svori (penktadieniais sveriuosi) su kokiu gryzau is gimdymo namu.... Ir kaip taip reikejo per tuos metus apsileist:)

Ziuriu musu labai panasus svoriai ir svorio tikslai mirksiukas.gif Cia manau vienas is sunkesniu variantu. Dar pries 4 metus kai meciau nuo 60 iki 56 kg - tai buvo zymiai lengviau. Dabar kapsintys metai tikrai negelbeja visai svori mest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 13, 08:25)
Laba ryta. Yra pilnas youtub'as pilvo pratimu smile.gif . Isivesk ABS workout ir tieeeeeekkkk  duos pratimu, kad ojojoj smile.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
Labas ax.gif pasirodau, kaip baltas mėnulis biggrin.gif šnd baigsiu t25 alfa thumbup.gif ir nuo 1dienio beta pradėsiu - nu gi įdomu ką ten naujo biggrin.gif
man svoris irgi nebejuda doh.gif noriu nors 2kg pamest, bet kažko užstrigau, gal kad mmm atėjo - tai iš vis nuo šaldytuvo nesitraukiu blush2.gif doh.gif
Atsakyti
baigiau siandien 30d shred yess.gif assa.gif
ryt jamu 21 day fix smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 13, 12:51)
baigiau siandien 30d shred yess.gif  assa.gif
ryt jamu 21 day fix smile.gif

Oho kokia saunuole. 4u.gif Na ir kaip rezultatai po shred???
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 13, 13:51)
Oho kokia saunuole.  4u.gif  Na ir kaip rezultatai po shred???

na mano tikslas numesti pilvuka. tai matau kad liemuo padailejo, kunas sutvirtejo. nukrito 1kg (man dabar mano svoris idealus, nereik daugiau nei - nei + ). pilvui darbo dar oj kiek daug, tai judesiu toliau smile.gif
o siaip tai pastaruosius labai smagu, sulaukiu daug komplimetu, kad nuo praeitos vasaros stipriai sukudau ir labai gerai atrodau thumbup.gif yra ir nekomplimetu biggrin.gif kai kas mano, kad jau per kuda, sako - sudziuvai biggrin.gif vat kad ir MB, juokias, kad vejas nunes, sako smagiau buvo kai buvo uz ko paimt, minkstute tokia lotuliukas.gif man dzin liezuvis.gif svarbiausia kad as sau patinku ax.gif

o dar... o dar.. labai faina traukti is spintos rubus, kuriuos nesiojau pries 3 metus yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *tweety*: 13 birželio 2014 - 13:08
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 13, 14:06)
na mano tikslas numesti pilvuka. tai matau kad liemuo padailejo, kunas sutvirtejo. nukrito 1kg (man dabar mano svoris idealus, nereik daugiau nei - nei + ). pilvui darbo dar oj kiek daug, tai judesiu toliau smile.gif
o siaip tai pastaruosius labai smagu, sulaukiu daug komplimetu, kad nuo praeitos vasaros stipriai sukudau ir labai gerai atrodau thumbup.gif yra ir nekomplimetu biggrin.gif kai kas mano, kad jau per kuda, sako - sudziuvai biggrin.gif vat kad ir MB, juokias, kad vejas nunes, sako smagiau buvo kai buvo uz ko paimt, minkstute tokia lotuliukas.gif man dzin liezuvis.gif svarbiausia kad as sau patinku ax.gif

o dar... o dar.. labai faina traukti is spintos rubus, kuriuos nesiojau pries 3 metus  yahoo.gif

Vadinasi rezultatas teigiamas smile.gif . O kas del rubu tai joooooooo..laukiu ir as to momento blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 13, 13:06)

o dar... o dar.. labai faina traukti is spintos rubus, kuriuos nesiojau pries 3 metus  yahoo.gif

Svarbu kad pati sau patinki 4u.gif

Pas mane is spintos istraukti rubai kuriuos nesiojau pries 6-7 metus tinka thumbup.gif tik aisku mada jau nebetokia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 06 13, 10:57)
Labas  ax.gif pasirodau, kaip baltas mėnulis biggrin.gif šnd baigsiu t25 alfa  thumbup.gif ir nuo 1dienio beta pradėsiu - nu gi įdomu ką ten naujo biggrin.gif
man svoris irgi nebejuda  doh.gif noriu nors 2kg pamest, bet kažko užstrigau, gal kad mmm atėjo - tai iš vis nuo šaldytuvo nesitraukiu  blush2.gif  doh.gif

as antra savaite betoj tai daugiau su svarmenukais ir siaip jauciasi skirtumas thumbup.gif

QUOTE(*tweety* @ 2014 06 13, 15:06)

saunuole thumbup.gif svarbiausia sau patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 06 13, 13:06)

drinks_cheers.gif vienas geriausiu dalyku:)
Jauciuosi atsinaujinus, o ir pinigu leisti nereikia biggrin.gif
Atsakyti