Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos sportininkes. Ziuriu visos kad sportuoja smile.gif , as tai guliu lovoje su nekrentancia temperatura. Daktarai nezino kas yra, nes visi tyrimai geri, o atrodau tai klaikiai, tai jau paskyre antib.
Per tas kelias sirgimo dienas buvo labai mazai maisto, pagrinde skysciai....
Geru sportu visoms.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 06, 22:22)
Sveikos sportininkes. Ziuriu visos kad sportuoja smile.gif , as tai guliu lovoje su nekrentancia temperatura. Daktarai nezino kas yra, nes visi tyrimai geri, o atrodau tai klaikiai, tai jau paskyre antib.
Per tas kelias sirgimo dienas buvo labai mazai maisto, pagrinde skysciai....
Geru sportu visoms.

Ilgokai sergi, ar čia tik man taip atrodo g.gif Sveikatytės tau 4u.gif Laukiam greičiau sugrįžtant sportuot kartu su mumis 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kviečiu į albumą, įdėjau savo "po" nuotrauką biggrin.gif
aišku, tobulinti yra dar daug ką, bet mano tikslas pradėjus sportuoti ir galvoti daugiau apie mitybą buvo atrodyti gražiai vasarą bigsmile.gif
sportuosiu toliau, bet rezultatais džiagiuosi-
labiausiai džiugina, kad pavyko suploninti liemenį nenumetant nuo krūtinės ir klubų ir aišku, bendrai viso kūno stangrumas.
3 mėnesiai nėra daug, bet matau pokyčius tiek išorėje tiek savo savijautoje!

Mopsyte,pažįstamai buvo labai imunitetas kritęs, kraujo tyrimas parodė,kad kažkurių kraujo kūnelių per mažai, gal verta išsitirti? 4u.gif
Aišku gydymas tik vienas-kuo daugiau vitaminų ir kt maisto medžiagų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 07 birželio 2014 - 13:26
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 07, 13:19)
aišku, tobulinti yra dar daug ką, bet mano tikslas pradėjus sportuoti ir galvoti daugiau apie mitybą buvo atrodyti gražiai vasarą bigsmile.gif
sportuosiu toliau, bet rezultatais džiagiuosi-
labiausiai džiugina, kad pavyko suploninti liemenį nenumetant nuo krūtinės ir klubų ir aišku, bendrai viso kūno stangrumas.
Mopsyte,pažįstamai buvo labai imunitetas kritęs, kraujo tyrimas parodė,kad kažkurių kraujo kūnelių per mažai, gal verta išsitirti? 4u.gif
Aišku gydymas tik vienas-kuo daugiau vitaminų ir kt maisto medžiagų

Saunus rezultatai, graziai atrodai 4u.gif

Siandien 1 val. 20 min cardio ir presas ir 20 min rankos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 07, 22:47)

Siandien 1 val. 20 min cardio ir presas ir 20 min rankos  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Daugiau nei valanda cardio?oho, neblogai smile.gif

Man šiandien buvo presas, nugara,kojos
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 08, 00:47)

Siandien 1 val. 20 min cardio ir presas ir 20 min rankos  thumbup.gif

Mane po tokio cardio isveztu kojom į prieki lotuliukas.gif

Siandien man poilsio diena jei noro bus gal tempimo pratimus padarydiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 07, 14:19)

saunus pokyciai thumbup.gif maudymuku sezonui tikrai pasiruosei thumbup.gif

drinks_cheers.gif isties savijauta puiki sportuojant, as irgi super jauciuosi drinks_cheers.gif

man siandien turetu buti 30d shred 3lygio 6diena, bet iseigine pasidariau pirma per visa shred programa smile.gif galiu pasakyt kad po keliu dienu 3 lygio jauciasi ir rankos ir presas man thumbup.gif patinka man shred.
dar vakar meginau is 21 day fix, 10min abs, tai super thumbup.gif 10 min skausmo be sustojimo lotuliukas.gif patiko, darysiu toliau.
Atsakyti
Gal galima nuoroda 10 min ABS ? 4u.gif
As siandien 5 km nubegau, vakare gal dar truputi pasportuosiu
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 06 08, 16:25)
Gal galima nuoroda 10 min ABS ? 4u.gif
As siandien 5 km nubegau, vakare gal dar truputi pasportuosiu

as atsisiunciau 21day fix is rutracker, tai ten vienas is klipuku smile.gif
Atsakyti
Aš dar padariau vakare presui ir bulgarian squats 3x12 kiekvienai kojai smile.gif
Atsakyti
Laba ryta sportininkes.
As jau pasiilgau judesio, bet nelabai galiu sportuoti, nes vis dar koseju ir turiu netipini bronchita. Nzn, bandysiu bent jau squats vakare padaryti, vis sis tas butu. ....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 10, 10:20)
Laba ryta sportininkes.
As jau pasiilgau judesio, bet nelabai galiu sportuoti, nes vis dar koseju ir turiu netipini bronchita. Nzn, bandysiu bent jau squats vakare padaryti, vis sis tas butu. ....

geriau pilnai pasveik, nes sirdi susigadinsi mirksiukas.gif maniskis praeita savaite pulinga angina sirgo tai irgi zyzia, kad sporto pasiilgo, bet sveikata svarbiau,o paskui su trenksmu grysi 4u.gif
Atsakyti