Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

Sveikos 4u.gif

Atejau issiliet truputi. Katik kalbejau su mama, tai mane ligone, baisiai atrodancia isvadino, dar butinai turejo prikist kad nei siknos, nei papu pas mane nera mad.gif as ir taip zinau, kad apvalumais negaliu pasigirt, bet tai ka man del to daryt, svori augint??? Susinervinau.....
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 05, 13:42)
Sveikos 4u.gif

Atejau issiliet truputi. Katik kalbejau su mama, tai mane ligone, baisiai atrodancia isvadino, dar butinai turejo prikist kad nei siknos, nei papu pas mane nera mad.gif as ir taip zinau, kad apvalumais negaliu pasigirt, bet tai ka man del to daryt, svori augint??? Susinervinau.....

mano mama niekada nieko teigiamo negali paskatyt. Jeigu priaugu svorio - tai jau kiba laukiesi arba uzsiauginsi pil- sunku bus paskui numest. O jeigu pakrenta svoris - tai jau visai su savo nevalgymais nusivarysi doh.gif Tai ka gali zmogui pasakyrt... Neimk i galva Albe
Atsakyti
Oi Albe, maziau imk I galva. Pagal senosios kartos mastyma, jeigu esi sukudes arba bent jau gerai atrodai ir jautiesi- esi subloges, jeigu esi gerai imitusi , priaugusi svorio-pasitaises.
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 05, 15:42)
Sveikos 4u.gif

nesinervink svarbu sau patinki mirksiukas.gif 4u.gif , o as tetai pastoviai pasitaisius lotuliukas.gif kazkada pasake, kad sukudau, tai vos nenukritau, galvojau pasigirdo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 05, 15:42)
Sveikos 4u.gif

aš, kai atvažiuoju į savo giminę tai vadina smulkute, kūdute, nes visos giminės moterys stambios, aiškina, kad nereikia daugiau svorio numest, o kai susitinku su draugėm, bendradarbėm, tai pati storiausia esu ir noriu numest kokius 5 kg.
Svarbiausia kaip tu nori atrodyt, o ne kiti žmonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 06 05, 17:44)
aš, kai atvažiuoju į savo giminę tai vadina smulkute, kūdute, nes visos giminės moterys stambios, aiškina, kad nereikia daugiau svorio numest, o kai susitinku su draugėm, bendradarbėm, tai pati storiausia esu ir noriu numest kokius 5 kg.
Svarbiausia kaip tu nori atrodyt, o ne kiti žmonės  4u.gif

Visas idomumas tame, kad VISI kiti zino kaip tu turi atrodyti smile.gif , lietuviskas bruozas
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 05, 14:42)
Sveikos 4u.gif

ėj, neimk į galvą biggrin.gif mano papus vaikai suvalgė, užpakalį tikiuosi tuoj pamesiu - svarbu mes pačios gražiausios thumbup.gif

nu ką, po vestuvių savaitgalio ir balių maratono - grįžau prie sporto ax.gif kažkaip keistai nepriaugau nei gr biggrin.gif nors po gero baliaus gi kokį kg užsimeti drąsiai, bet kažkaip ir apsiėdimo nebuvo ir šokių daug buvo - tai viskas ir išsilygino ax.gif grįštu pas jus - iki mažės krikštynų 2kg reikia nurident biggrin.gif nors krikšto mama liepė nebesikūdint, nes ir taip manęs nebesimato bigsmile.gif čia turbūt iš pavydo lotuliukas.gif daug komplimentų gavau - tai pasikėlus biški blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matrisha: 05 birželio 2014 - 19:11
Aciu merginos uz palaikyma 4u.gif
Dazniausiai neimu giliai i sirdi panasiu pasakymu, bet sykart kazkaip izeide. Gal del to, kad pati siek tiek kompleksuoju del to, kad nera nei siknos nei papu... verysad.gif
Na bet ka padarysi, bent lasiniais neapaugus kaip visa gimine. Tegu pavydi biggrin.gif
Einu kacialintis showoff.gif
Atsakyti
Savaitę nesimankštinau. Vakar padariau treniruotę (pritūpimai, atsispaudimai, kojų pakėlimai presui). Kol kas atidedu 21 day fix: maitinu dar vaikelį MP, ir tiek po šios, tiek po T25 mažėja pienelio gamyba sad.gif iš šių dviejų 21 day fix man patiko labiau.
Ai, vakar dar kieme mokiau mergaites per gumytę šokinėti blink.gif . Sunku buvo biggrin.gif vaikystėj atrodo net stengtis nereikėjo, visą dieną galėdavau šokinėti smile.gif
Atsakyti
Aciu dievui pas mus seimoje ir gimineje kalbos apie pasitaisymus ar sublogimus retos biggrin.gif
UZvakar kojos, presas rankos, vakar poilsis, siandien presas, rankos , nugara:)
Atsakyti
40 min uzpakaliui ir kojoms, 30 min presas. Slapia thumbup.gif
Gal kuri turi pasiulyt gera programa kokia su svoriais visam kunui? bigsmile.gif
Atsakyti
siandien dirbau su virsutine dalim, rankos dar dabar dreba blush2.gif
Atsakyti