Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Ixora @ 2014 06 03, 12:15)
Galvoju gal cardio reikia daugiau daryti  unsure.gif Kiek kartų per savaitę darot cardio, įdomu?  4u.gif

du kartus per savaite blush2.gif daugiau nepavelku blush2.gif pas mane sirdis su skylem tai ir taip nemazai panesu lotuliukas.gif
Atsakyti
Skaičiau ne vieną straipsnį, kad svoriui mesti darbas su svoriais yra ne ką prasčiau, nei cardio, nes darant cardio dega kalorijos, kol sportuoji, o padirbus su svoriais, organizmas kalorijas (priklausomai nuo organizmo) gali deginti net ir 35val po mankštos smile.gif Nors aišku, cardio labai gerina ištvermę ax.gif
Konkrečiai kaip ten ir kodėl nelabai pamenu, bet internete pilna šaltinių šita tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 06 03, 16:21)
Tai keli kilai ir krenta visada sunkiausiai  smile.gif Čia jau manau reikia daugiausia kantrybės  4u.gif Po truputį po truputį ir tuos 5 kilogramus galima nuridenti  mirksiukas.gif

Oi tikrai taip drinks_cheers.gif As 3 kg beveik metus meciau biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau kantrybę geležinę tikriausiai turi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 03, 18:38)
Oi tikrai taip  drinks_cheers.gif As 3 kg beveik metus meciau  biggrin.gif

As tuos 5 ridenu jau nuo praejusio rudens.... Ojojoj...
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 06 03, 17:54)
Tai jau kantrybę geležinę tikriausiai turi  biggrin.gif thumbup.gif

Moku but labai uzsispyrus biggrin.gif O kai dar visi sake, kad po nestumo niekad nebeturesiu graziu formu, tik dar didesnis azartas uzvalde biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 03, 20:07)

as tai apsipratau su savo +7 blush2.gif bet noriu dailesniu formu, stangresnio kuno tai ta linkme ir dirbu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 03, 19:07)

Gerai, kad tik 5, o aš su savo +9 kovoju biggrin.gif Ir atsirado jie ne nuo nėštumo (nes beveik nepriaugau svorio), bet vėliau per metus labai save mylint doh.gif
Aš jau beveik pasiekiau pusiaukelę, bet buvusio svorio greičiausiai nepasieksiu, nežinau ar reikia...

Dabar pradėjau bėgioti, tik nežinau kiek nubėgu. Gyvenu prie Minijos, tai apie lanką ratą apibėgu. Dukra juokiasi, kad nėra nei kilo, bet aš galvoju, kad yra biški daugiau lotuliukas.gif Parsisiunčiau Nike+ running programėlę, bet neina man jos pasileisti kažko, tai ir neišsimatuoju atstumo. Na, kad ir nedaug, bet parbėgu šlapia.
Ir dar darau presui pratimus 10 min ABS iš 21 day Fix. Tie geri, taip uždega pilvą thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tai jei neveikia programėlė telefone galima senoviškai su google maps išsimatuoti nubėgtą atstumą cool.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.

As siandiena " sportuoju" , guliu lovoje apsikabinusi vaistus ir arbatas doh.gif , galva kaip barskutis, baisu.

Kalbant apie svorio metima, realiai as ji galeciau numesti, bet man reikia daug dirbti, kaip minimjm po 1-2 val, kasdiena. Taip dirbdama pries keleta metu pasiekaiu geru rezultatu ir gana greitai, bet kai yra mazas vaikas - laikas kitaip pasiskirsto...
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 06 02, 15:46)
O ten būtinai reikia prisiregistruot, kad atidarytų tą kalendorių? nes man neatidaro... Labai lauksim nuotraukyčių 
Ten reikia tik savo el. paštą į naujienraštį įtraukti, tuomet atsiunčia slaptažodį ir visokias naujienas apie naujai įkeltus video ir pan. Šio mėnesio slaptažodis: mybodypop mirksiukas.gif ir tuomet nurodytus video susirandi youtubej 4u.gif

Nuotraukas įkelsiu kai tik prie kompiuterio prisėsiu.
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 06 04, 15:21)
Ten reikia tik savo el. paštą į naujienraštį įtraukti, tuomet atsiunčia slaptažodį ir visokias naujienas apie naujai įkeltus video ir pan. Šio mėnesio slaptažodis: mybodypop mirksiukas.gif ir tuomet nurodytus video susirandi youtubej 4u.gif

Nuotraukas įkelsiu kai tik prie kompiuterio prisėsiu.

ačiū, jau prisiregistravau 4u.gif Man patinko, kad prie beginner menesinio tvarkaraščio iš karto yra nuorodos į tos dienos video, galėtų ir paparasto mėnesio būt, kad nereiktų youtubej ieškot biggrin.gif
Atsakyti