sveikos
man pastarasias dienas keli maudzia. o siandien isvis liudna, pradejau 30d shred level 3 ir sunkiausiais is visu jis man, del to kad nesigauna net keliu pratimu normaliai padaryt, nes kelis per silpnas noretusi pilnu tempu pasportuot ta pusvalandi, o nesimuliuot atsistojus...
einu abs'us padarysiu...
QUOTE(Ixora @ 2014 06 03, 10:15)
Labas rytas
Kažkaip pasisvėriau šiandien ir nelabai patiko rezultatai - 68kg rodo svarstyklėlės Ta proga išsimatavau ir apimtis: liemuo 69, klubai 98, krūtinė 90. Bet jau kojos užsupumpavusios - šlaunis 58, blauzda 37. Rankos įtempus bicepsą - 27
Šiandien į trasą eina T25 beta core speed + insanity insane abs + gal dar 100 lunges challenge
Nežinau ar rodys, bet labai man šitas GIF'as patiko, žinoma, galėjo ir su moterimi padaryti, būtų buvę dar įdomiau Vyrukas
Galvoju gal cardio reikia daugiau daryti Kiek kartų per savaitę darot cardio, įdomu?
Kažkaip pasisvėriau šiandien ir nelabai patiko rezultatai - 68kg rodo svarstyklėlės Ta proga išsimatavau ir apimtis: liemuo 69, klubai 98, krūtinė 90. Bet jau kojos užsupumpavusios - šlaunis 58, blauzda 37. Rankos įtempus bicepsą - 27
Šiandien į trasą eina T25 beta core speed + insanity insane abs + gal dar 100 lunges challenge
Nežinau ar rodys, bet labai man šitas GIF'as patiko, žinoma, galėjo ir su moterimi padaryti, būtų buvę dar įdomiau Vyrukas
Galvoju gal cardio reikia daugiau daryti Kiek kartų per savaitę darot cardio, įdomu?
Kai nezinau kaip atrodai tai sunku ivertint, taves juk nera albume atrodo
Pas mane apimtys panasios, tik per slaunis ir klubus maziau. Blauzda 35, o rankos 28
Cardio darydavau 5-6 kartus, bet dabar mazinsiu iki kokiu 3 gal tik
QUOTE(Albe69 @ 2014 06 03, 11:19)
Kai nezinau kaip atrodai tai sunku ivertint, taves juk nera albume atrodo
Pas mane apimtys panasios, tik per slaunis ir klubus maziau. Blauzda 35, o rankos 28
Rimtai panašios Tik spėju, kad esu aukštesnė - 180 cm
Oho, cardio 5-6 kartai? Po kiek laiko trukdavo mankšta? Aš galvoju, kad gal ir 2 kartus per savaitę pakaktų Kažkaip vasarą labai kankina cardio
QUOTE(Ixora @ 2014 06 03, 11:43)
Rimtai panašios Tik spėju, kad esu aukštesnė - 180 cm
Oho, cardio 5-6 kartai? Po kiek laiko trukdavo mankšta? Aš galvoju, kad gal ir 2 kartus per savaitę pakaktų Kažkaip vasarą labai kankina cardio
Aukstesne 3 cm Tai insanity 2 kartus kartojau, tai ten vien cardio Tai jei svorio mest nenori labai, manau ir tu 2 kartu pakaktu
Pasiilgau Insanity Tik kažkaip kaimynų gaila, girdėjau, kad dar apačioj mažas kūdikis atsirado, tai negi bildėsi vargšui virš galvos
Sveikos merginos.
Ziuriu neblogai cia sporta uz ragu imate .
As tai esu gilioje neviltyje.....sunkiai man sportuojasi, dar vakar apsirgau, kaulus lauzo, nosis bega, sedziu darbe ir draugauju su gripolio arbata ir lasiukais.....
Kas del svorio, nejuda jis pas mane. Sekmadieni matavausi, tai mano svarstykles rodo apie 55 % vandens, virs 28% riebalu....
Nebezinau kaip isjudinti ta savo svori, jau esu praradusi vilti ...
As tai esu gilioje neviltyje.....sunkiai man sportuojasi, dar vakar apsirgau, kaulus lauzo, nosis bega, sedziu darbe ir draugauju su gripolio arbata ir lasiukais.....
Kas del svorio, nejuda jis pas mane. Sekmadieni matavausi, tai mano svarstykles rodo apie 55 % vandens, virs 28% riebalu....
QUOTE(Mopsyte @ 2014 06 03, 12:19)
Sveikos merginos.
Dabar svarbiausia issigydik, pailsek ir labai nepergyvenk del to kad neiseina pasportuot. Kai viskas susitvarkys, pamatysi kaip ir noro ir jegu atsiras As irgi visa men. nesportavau, ir pykau ant saves ir motyvacija dingus buvo. Bet pailsejau, atsigavau ir vel pilna jegu
Mopsyte tikrai nėra reikalo pergyventi, kai negali, tai ir nesportuok Kaip tik reikia į sportą žiūrėti paprasčiau, o ne taip, kad jei jau nepasportuosi savaitę - ragas, apaugs visas kūnas lašiniais Išsigydai ir vėl bandai, o ne grauži save, kol sergi
Gal svoriui nelabai yra kur bekristi, kad nemažėja?
QUOTE(Ixora @ 2014 06 03, 15:59)
Mopsyte tikrai nėra reikalo pergyventi, kai negali, tai ir nesportuok Kaip tik reikia į sportą žiūrėti paprasčiau, o ne taip, kad jei jau nepasportuosi savaitę - ragas, apaugs visas kūnas lašiniais Išsigydai ir vėl bandai, o ne grauži save, kol sergi
Bandysiu sia savaite ramiai praleisti. Dar ir vaikas serga, vnz namie-ligonine.
Ixora, yra kur kristi, dabar rodo 62,4 ir taip visada..kaip numesti tuos likusius 5 kg nuo nestumo- jau nebezinau.
Tai keli kilai ir krenta visada sunkiausiai Čia jau manau reikia daugiausia kantrybės Po truputį po truputį ir tuos 5 kilogramus galima nuridenti
Jo, daug istoriju yra apie tuos nelemtus 5 kg....