Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Ixora @ 2014 06 01, 10:42)

Kibele keletą metų sportuoju, bet kažkaip papildų jokių nevartoju schmoll.gif Tiesa, sportuojant su didesniais svoriais pradeda akį traukti, bet pageriu magnio ir praeina  smile.gif Ir jau maždaug pora metų šitą temą seku, tai labai mažai merginų gėrė kažkokius sportininkams skirtus papildus  ax.gif 

na man akis irgi pradejo tvinkciot tai sakau gal ka isprakaituoju per daug g.gif uztat ir iskilo klausimas, nes siaip geriu omega 3 ir kalcigrana keliams blush2.gif

mano rezultatas po 5 savaiciu T25 alpha -7cm nuo liemens, ir -8cm nuo koju, rankos -2cm, bet sutvirtejo, kg nepajudejo lotuliukas.gif

ryt keliausim i Beta dali thumbup.gif
Atsakyti
Kibele Šaunūs rezultatai thumbup.gif 4u.gif TIKRAI. Matyt nuo rankų yra mažiausiai kristi, nes nuo kojų ir liemens tai neblogai nutirpo bigsmile.gif O jei akį traukia, magnio pagert biški reikia, labai greitai praeis trukčiojimas smile.gif

Vilniuj velniškai šalta ir lyja visą dieną. Fe schmoll.gif Gerai, kad sesija, tai nelabai liūdina šaltos dienos biggrin.gif biggrin.gif

Šiandien visgi vėl Fitnessblender 1000 kalorijų sudeginanti treniruotė https://www.youtube....h?v=1nT3UzonVlg turėčiau pasakyti, kad šita tai rimtas reikalas, ko gero, sunkiausia iš visų mano darytų tūkstantinių mankštų ok.gif first.gif
Atsakyti
Kibele superiniai rezultatai thumbup.gif

Pas mus siandien irgi oras ne kazka, apsiniauke, lynoja schmoll.gif

Man po vakar viska skauda, ypac rankas. Va ka reiskia beveik menesi nesportuot doh.gif blush2.gif Tai siandien daugiau dirbau su presu - T25 AB intervals, JM 6 week 6 pack (puse tik iveikiau blush2.gif ), ab challenge, dar siek tiek pritupimu ir rankoms pratimai su lengvesniais svoriais thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz pagyras, gerai, kad pries foto pasidariau, nes siaip as nieko nematau ant saves blush2.gif siandien vel nuotraukas pasidariau ir ziuresim rezultatus po beta lygio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 06 01, 23:18)
aciu uz pagyras, gerai, kad pries foto pasidariau, nes siaip as nieko nematau ant saves  blush2.gif siandien vel nuotraukas pasidariau ir ziuresim rezultatus po beta lygio  ax.gif

Gal foto i albuma ikelsi ???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Albe69 @ 2014 05 31, 23:08)
Sveikos 4u.gif

Siandien truputi pajudejau po ilgos pertraukos thumbup.gif bet vis dar jauciu nugaros maudima sokinejant unsure.gif
Jau kelinta diena darau sita tikiuosi pades sonus apmazint ax.gif

Ačiū, kad priminet šitą trenerę 4u.gif , aš irgi pajudėjau biggrin.gif padariau porą skirtingų jos treniruočių, kol šitas tempas man kaip tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 06 01, 14:05)

mano rezultatas po 5 savaiciu T25 alpha -7cm nuo liemens, ir -8cm nuo koju, rankos -2cm, bet sutvirtejo, kg nepajudejo  lotuliukas.gif

Oho kokie rezultatai, šaunuolė! Puikus įrodymas, jog sportuojant neverta sekti svorį, bet matmenis smile.gif Puikiai padirbėjai wink.gif

Aš savaitgalį išsimatavau ir pradėjau sportuoti pagal http://www.blogilates.com treniruočių tvarkaraštį. Šiandien labai maloniai tempia raumenukus iš po vakar. O ryt nusifotkinsiu ir galbūt jums pasirodysiu, jeigu priimsit (aš slaptažodį turiu jau nuo labai senų laikų, nes temoje dalyvauju beveik nuo jos įkūrimo blush2.gif )

Šiandien su MB važiuojam atsiimti naujo buto raktų ir pasidairyti baldų, dažų sienoms. Malonūs rūpesčiai ax.gif

Geros savaitės pradžios visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 06 02, 09:14)

Šiandien su MB važiuojam atsiimti naujo buto raktų ir pasidairyti baldų, dažų sienoms. Malonūs rūpesčiai  ax.gif

Tikrai malonus rupesciai ax.gif O mus is buto tuoj ismes, nes sumaste parduot, o kur issikelt kaip ir neturim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(immer @ 2014 06 02, 11:14)

Aš savaitgalį išsimatavau ir pradėjau sportuoti pagal http://www.blogilates.com treniruočių tvarkaraštį. Šiandien labai maloniai tempia raumenukus iš po vakar. O ryt nusifotkinsiu ir galbūt jums pasirodysiu, jeigu priimsit (aš slaptažodį turiu jau nuo labai senų laikų, nes temoje dalyvauju beveik nuo jos įkūrimo  blush2.gif )

Šiandien su MB važiuojam atsiimti naujo buto raktų ir pasidairyti baldų, dažų sienoms. Malonūs rūpesčiai  ax.gif

O ten būtinai reikia prisiregistruot, kad atidarytų tą kalendorių? nes man neatidaro... g.gif Labai lauksim nuotraukyčių 4u.gif
Pamenu, kai pas mus dažais kambariai kvepėjo wub.gif Nuostabus jausmas, kai pažiūriu pirmąsiais nuotraukas savuose namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 06 02, 09:15)
Gal foto i albuma ikelsi ????  mirksiukas.gif

gal dar po 5 savaiciu blush2.gif nes dariausi tik del saves tai jokio makiazo, tik is vonios blush2.gif pirma isvis baisi, ilindau i maudymosi kostiumeli kuri nesiojau budama lieknute ir paziuresim, po 10 savaiciu ar vel puikiai su juo jausiuosi blush2.gif

siandien pradejom core cardio, balsu keikiausi ir cypiau kaip slaunys dege thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(immer @ 2014 06 02, 11:14)
Oho kokie rezultatai, šaunuolė! Puikus įrodymas, jog sportuojant neverta sekti svorį, bet matmenis smile.gif Puikiai padirbėjai wink.gif

aciu blush2.gif

kaip faina baltai pavydziu 4u.gif
Atsakyti
Kibele, puikus rezultatai! thumbup.gif
aš šiandien kojas, rankas, presą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kažkaip pasisvėriau šiandien ir nelabai patiko rezultatai - 68kg rodo svarstyklėlės schmoll.gif Ta proga išsimatavau ir apimtis: liemuo 69, klubai 98, krūtinė 90. Bet jau kojos užsupumpavusios - šlaunis 58, blauzda 37. Rankos įtempus bicepsą - 27 g.gif

Šiandien į trasą eina T25 beta core speed + insanity insane abs + gal dar 100 lunges challenge showoff.gif

Nežinau ar rodys, bet labai man šitas GIF'as patiko, žinoma, galėjo ir su moterimi padaryti, būtų buvę dar įdomiau ax.gif Vyrukas

Galvoju gal cardio reikia daugiau daryti unsure.gif Kiek kartų per savaitę darot cardio, įdomu? 4u.gif
Atsakyti