Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

atsisiunciau 21 day fix smile.gif kabina. baigus shred, jamsiu sita bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 05 29, 17:29)
atsisiunciau 21 day fix smile.gif kabina. baigus shred, jamsiu sita bigsmile.gif  thumbup.gif

Tai busi ir shred ir fix smile.gif
As tai nzn ar siandiena pavyks pajudeti. Vaikas apsirgo, miega dabar man ant krutines.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Užuojauta Vasara verysad.gif

Aš praeitą savaitę sportavau pagal T25, bet manęs ji niekaip neužkabino, gal, kad nėra pertraukėlių... nežinau.
Taigi nuo šios savaitės gryžau prie insanity, man ji thumbup.gif
Prieš sveikatos sustreikavimą buvau atidirbus 5 savaites, bet dabar vėl pradėjau nuo pradžių.
Šiandien važiavau į sporto medicinos centrą pamynt dviračio... gydytojos verdiktas- Sportuoti 2-3 kartus per savaitę ir būtų geriau bėgioti, nes tuomet širdies krūvis būna lygesnis, nei darant kardio treniruotes verysad.gif
Reiks dabar pergalvoti savo sporto programą, gal 2 kartus bėgiosiu, vieną kart padarysiu insanity, o kitom dienom kokius tempimo pratimus. Na kol kas dar nenusprendžiau doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virmante: 29 gegužės 2014 - 21:55
Sveikos. Buvau prapuolusi. Tvarkiausi sveikata....apie sporta nenorejau galvoti. Dabar kai skausmu nera ...(tfu tfu tfu, kad neprisikalbeciau ) noriu vel apie sporta pamastyti. Teniso treniruociu per ta laika neatsisakiau, bet po savaites bus pertrauka, nes treneris iseina atostogu, tai turiu butinai kazkuom uzsiimti.
Atsisakiua visiskai alkoholio ir dabar sumazinau maisto kieki- nu reik KG kaip nors numesti blush2.gif
Vasara uzuojauta del artimo zmogaus. Kol cia nesilankiau vis tave prisimindavau, kaip tau sekasi? Ar jau yra kokiu pasiekimu ?
Atsakyti
Ačiū megaitės... verysad.gif Pirmadienį išvažiuojam į LT, atkėlėm atostogas dėl laidotuvių, tai anksčiau ir per gydytojus pradėsiu eiti. Pas mane nieko naujo, apart to, kad vis didėju, mmm nesulaukiu, nuotaikos liūdnos. Bet dedu labai dideles viltis, kad pagaliau kas nors paaiškės ir rasim būdą kaip kovoti su tuo kylančiu svoriu. doh.gif
Atsakyti
Vasara, kad greiciau praeitu juodasi etapas 4u.gif

Sportininkes,o jus vitaminus kokius raumenims naudojat, ar papildus? vyras sako reikia,o man kazkaip baisu ta chemija kist blush2.gif
Atsakyti
Buvo diskusija kitose temose - verdiktas,kad galima gauti viską su maistu.Aš aišku nekalbu apie profesionalų sportą,pvz kokius maratono bėgikus biggrin.gif
Man irgi atrodo geriau mažiau chemijos, o mitybą labiau žiūrėti smile.gif
Atsakyti
As siandien 5km nubegau, letai begau, truputi bijau del nugaros, kad ne atsinaujintu skausmai.
Bet taip gera po to, jokio nuovargio!
Vakare gal dar kokiu pratimu padarysiu, ziuresiu kaip nugara
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien truputi pajudejau po ilgos pertraukos thumbup.gif bet vis dar jauciu nugaros maudima sokinejant unsure.gif
Jau kelinta diena darau sita tikiuosi pades sonus apmazint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2014 05 30, 16:43)
Ačiū megaitės... verysad.gif Pirmadienį išvažiuojam į LT, atkėlėm atostogas dėl laidotuvių, tai anksčiau ir per gydytojus pradėsiu eiti. Pas mane nieko naujo, apart to, kad vis didėju, mmm nesulaukiu, nuotaikos liūdnos. Bet dedu labai dideles viltis, kad pagaliau kas nors paaiškės ir rasim būdą kaip kovoti su tuo kylančiu svoriu. doh.gif

Geros keliones tau. Ir butinai kuo tikslingesniu vizitu pas gydytojus.
O as vakar visa diens ant koju. Vyko vaiko teniso turnyras,tai pritupimu nemazai padariau rinkdama kamuoliukus. Bet ka ....atsikeliau uzkimus. Nu ne i tema, bet nesusitvarkau su gerkles persalimu. Nu i savaite po karta gerkle kad uzpuola. Iv vitaminus geriu ir arbatos mano drauges, nu nebegaliu......
Atsakyti
Labas rytas sportininkės 4u.gif

Vakar 100 squat challenge + 100 lunges challenge + jėgos treniruotė + pasėdėjimas į sieną atsirėmus nugara (4 kartojimai) smile.gif

Šiandien bus Les Mills Combat 60min, tik labai gaila, kad bokso pirštinių neturiu, nes baisiai delnai suprakaituoja kumščius laikant suspaustus unsure.gif

Kibele keletą metų sportuoju, bet kažkaip papildų jokių nevartoju schmoll.gif Tiesa, sportuojant su didesniais svoriais pradeda akį traukti, bet pageriu magnio ir praeina smile.gif Ir jau maždaug pora metų šitą temą seku, tai labai mažai merginų gėrė kažkokius sportininkams skirtus papildus ax.gif

Mitsouko, o jei Jums skauda nugarą nebandėt daryti pratimus su lazda, vienas pažįstamas labai vargsta su nugaros skausmais, tai kiekvieną rytą pratimus daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 06 01, 08:42)
Mitsouko, o jei Jums skauda nugarą nebandėt daryti pratimus su lazda, vienas pažįstamas labai vargsta su nugaros skausmais, tai kiekvieną rytą pratimus daro  smile.gif

ačiū,reikės pasigūglinti 4u.gif dariau šiaip pratimus nugarai -atsilenkimai atgal, gulint ant pilvo keliu krūtinę ir rankas,tempimo pratimus.Bet spėju, gal daugiau reikėjo jų daryti, labai susikoncentravus buvau į kojas, ypač pritūpimus su svoriais, o tam ir nugaros stipresnės reikia...Tikrai manau, kad kai kurie nugaros raumenys neišsivystę tinkamai, visada kažkokių problemų turėjau , vaikystėj ydingą laikyseną.
Žinau, kad Vilniuje kažkur galima išsitirti, kokie būtent raumenys pasilpę.

Šiandien pas mus laaabai gražus rytas, matyt eisiu vėl prasibėgti bigsmile.gif

Beje, sveikinu su pirma vasaros diena! biggrin.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsouko: 01 birželio 2014 - 11:57