Oi mergaitės, taip norėjau pasigirti kad šiandien 12km dviračiu nuvažiavau, galvą prie jūros sėdėdama pailsinau.....Grįžau namo ir atskiejo baisi žinia, kad artimiausio pusbrolio nebėra, ranką prieš save pakėlė...Dieve Dieve, jaunuolis, jam dar gyvent ir gyvent reikėjo.....
Atsiprašau už liūdną įnašą į temą.....
Kas tose galvelėse sukasi sunku suprasti....Ačiū
QUOTE(vasara_ @ 2014 05 28, 01:07)
Kas tose galvelėse sukasi sunku suprasti....Ačiū
Stiprybes seimai
Užjaučiu, Vasara stiprybės.
Šiandien padariau Lower body fix.
Šiandien padariau Lower body fix.
Užuojauta, Vasara
O aš pasigirti atėjau, šį mėnesį jau pasiekiau 100km
QUOTE(Red&Red @ 2014 05 28, 16:54)
Saunuole!
QUOTE(Red&Red @ 2014 05 28, 18:54)
tu cia pagal app kokia programele eini?
padariau total body circuit viska skauda
QUOTE(Red&Red @ 2014 05 28, 17:54)
Laba ryta.
Noriu paklausti. Tas " pasiekiau 100 km", cia kaip? Ejai, begai? Nesuprantu as biski
Papildyta:
QUOTE(buzhiukas @ 2014 05 28, 16:19)
Ziuriu mes kaip susitarusios , as ta pati vakar padariau
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 28, 22:50)
tu cia pagal app kokia programele eini?
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 29, 08:21)
Noriu paklausti. Tas " pasiekiau 100 km", cia kaip? Ejai, begai? Nesuprantu as biski
Visai varna, neparašiau, kad bėgiojimu Prabėgau per šį mėnesį 100km, ir dar nusimato pora ar bent jau vienas bėgimas Praeitą mėnesį buvo tik 90km
O naudoju endomondo, viską paskaičiuoja, ir ne tik bėgimui, bet ir kitom sporto šakom apskaitai tinka
Patiko video - treniruotė naudojant kūno svorį, ne tiek dėl grožio, kiek dėl kūno funkcionalumo (grožis kaip bonusas būtų ):
https://www.youtube....h?v=ChTN-0vlDhk
sveikos, bandysiu jungtis prie jusu esu dvieju vaikuciu mama, mazajam siuo metu 6 menesiukai, pradejau sportuot praejus menesiui po gimdymo, sekasi neblogai, per abu nestumus priaugau apie 15 kg, dabar sveriu dar maziau nei pries nestumus, bet yra likes pilvukas, tai reikia padirbeti pradejau befit in 90 programa, atlikta 4 diena, taigi norejau paklausti kai baigsiu 9 dienas, kas tada? is naujo daryti tuos pacius pratimus, ar bandyti kita programa? aciu