Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Kibelė @ 2014 05 24, 11:32)
Na siandien pasidarau alfa speed ir sios savaites sportas baigtas  thumbup.gif
isnarsiau puse forumo ir nerandu man rupimo atsakymo, mes su vyru planuojam antra vaikeli, ar cia yra mamu sportavusiu nestumo metu? su pirmu tinginukas buvau ir rezultate +30kg, dabar nebenoriu, nes formas labai sunkiai susigrazinau,o ir nebe 18 kad kristu lengvai tad pastojus nesinori tik ant sofutes sedeti  g.gif

aš nėštumo metu daug vaikščiojau + kai netingėjau dariau Denise Austine Fit and Firm pregnancy thumbup.gif (irgi iš rutracker parsisiunčiau)
Atsakyti
QUOTE(buzhiukas @ 2014 05 24, 13:51)
aš nėštumo metu daug vaikščiojau + kai netingėjau dariau Denise Austine Fit and Firm pregnancy  thumbup.gif  (irgi iš rutracker parsisiunčiau)

aciu, butinai uzmesiu aki mirksiukas.gif

tikiuosi ir nestuke kai busiu mane priimsit i sportuojanciu namie gretas blush2.gif

o matavimai pas mane stabilus po -2cm kas savaite nuo liemens ir slaunu thumbup.gif kg ir rankos nejuda blush2.gif
Atsakyti
Kibele fainai, kad krenta po 2 cm thumbup.gif Norėčiau ir aš nuo šlaunų nuridenti šiek tiek ax.gif

Šiandien T25 Gamma extreme circuit + Insanity Insane abs + Fitnessblender 100 reps squat challenge showoff.gif

Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 24, 13:11)

Macadamia, porą kg numetus liuks bus thumbup.gif

1,5 kg jau nukrito po tos dienos įkėlimo tongue.gif , labai noriu, kad dar kokie 5 kg nukristų ax.gif Bet šiandien buvom pas uošvius, labai daug ir skaniai privalgėm doh.gif

QUOTE(Kibelė @ 2014 05 24, 15:09)

tikiuosi ir nestuke kai busiu mane priimsit i sportuojanciu namie gretas  blush2.gif
o matavimai pas mane stabilus po -2cm kas savaite nuo liemens ir slaunu  thumbup.gif kg ir rankos nejuda  blush2.gif

fantastiški rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 24, 12:32)
Na siandien pasidarau alfa speed ir sios savaites sportas baigtas  thumbup.gif
isnarsiau puse forumo ir nerandu man rupimo atsakymo, mes su vyru planuojam antra vaikeli, ar cia yra mamu sportavusiu nestumo metu? su pirmu tinginukas buvau ir rezultate +30kg, dabar nebenoriu, nes formas labai sunkiai susigrazinau,o ir nebe 18 kad kristu lengvai tad pastojus nesinori tik ant sofutes sedeti  g.gif

As lankiau manksta nesciosioms,, bet man buvo per lengva, tai lankiau aqua aerobika nesciosioms, ten tai gerai pagainiodavo po baseina.
Atsakyti
Sveikos sportininkes 4u.gif

Perskaiciau jusu tema ,bet ziuriu ,kad visos esat pazengusios .As ieskau programos pradedantiems,sakyciau daugiau riebalus tirpdyti . Turiu parsisiuntusi Beachbody -Rocking body ,bet dar nesu pradejusi. ar kas sportavot pagal sita ? Turiu ir insanyti ,bet pabandziau ,tai kolkas nusprendziau ,kad ne man ,man labai kerta per sanarius arba dar labai anksti man su ja dirbti biggrin.gif .tai nusprendziau bandyti ka nors kita lengvesnio ,paskui gal grisiu prie insanyti ar prie T25 .
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 24, 12:11)
Aukseli, kaip adidas liemenelė?gal gali palyginti su nike? 4u.gif

kai pirkau liemenėlę rinkausi tarp adido ir nike, bet nike man nelabai patiko, o adidas super labai džiaugiuosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2014 05 25, 00:17)
Sveikos sportininkes  4u.gif

Perskaiciau jusu tema ,bet ziuriu ,kad visos esat pazengusios .As ieskau programos pradedantiems,sakyciau daugiau riebalus tirpdyti . Turiu parsisiuntusi Beachbody -Rocking body ,bet dar nesu pradejusi.  ar kas sportavot pagal sita ? Turiu ir insanyti ,bet pabandziau ,tai kolkas nusprendziau ,kad ne man ,man labai kerta per sanarius arba dar labai anksti man su ja dirbti  biggrin.gif .tai nusprendziau bandyti ka nors kita lengvesnio ,paskui gal grisiu prie insanyti ar prie T25 .

as pati tik pilatesa lankiau kai pradejau T25, tikrai imanoma pavezt, nes yra modify mergaite ir viska darydama savo tempu net nepajusi kaip nebereikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zmogelis @ 2014 05 25, 00:17)
Sveikos sportininkes  4u.gif

Perskaiciau jusu tema ,bet ziuriu ,kad visos esat pazengusios .As ieskau programos pradedantiems,sakyciau daugiau riebalus tirpdyti . Turiu parsisiuntusi Beachbody -Rocking body ,bet dar nesu pradejusi.  ar kas sportavot pagal sita ? Turiu ir insanyti ,bet pabandziau ,tai kolkas nusprendziau ,kad ne man ,man labai kerta per sanarius arba dar labai anksti man su ja dirbti  biggrin.gif .tai nusprendziau bandyti ka nors kita lengvesnio ,paskui gal grisiu prie insanyti ar prie T25 .

Sveika,
ar nenori pradėt nuo Jillian Michaels kokios nors programos? Jei nenuobodu bus tos pačios treniruotės 10 dienų iš eilės - pradėk nuo "30 day shred". Man asmeniškai "Body revolution" labai tiko ir patiko, o pakeitus mitybą, rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 24, 12:11)

tweety,neblogi pasiekimai, ir toliau taip bigsmile.gif

aciuks.gif

pradejau vakar shred 2 level. bet tai pragaras sportuot tokiam karsti doh.gif karsta.gif varvu po treniruotes. zodziu labai smagu, kad po 1 level'io nukrito 1kg, nors mano mityba per karscius tai nieko gero...iskritus is ritmo visiskai - ir uzkandziauju, ir ledus kemsu ir kartais per dieno nieko normaliai nepavalgau, o tik kokius kaloringus uzkandzius isimetu. bet va nusokinejau vistiek 1kg. smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, atėjau pasigirti šiandienos aktyvumu biggrin.gif Ryte numyniau dviračiu pas draugę 7km, tada su ja išėjom pasivaikščioti (lipom į olą akmenimis) 6km ir vėl 7km grįžau namo prieš vėją thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara_: 25 gegužės 2014 - 21:32
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 24, 23:18)
as pati tik pilatesa lankiau kai pradejau T25, tikrai imanoma pavezt, nes yra modify mergaite ir viska darydama savo tempu net nepajusi kaip nebereikes mirksiukas.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif ,siunciuosi T25 ziuresiu kaip ta mergaite ,bandysiu viska . nes paskutinem dienom apsileidau visai ,gal ir karsciai ir visos kitos problemos namie . As per du menesius atsikraciau beveik 10 kg ,su mityba .atsisakiusi saldumynu ir siaip liesiau valgiau,dar prie zemes darbu visokiu ,zeme kasiau, veziau .dabar jau daugmaz apsidirbau ,tai reiks su sportu toliau dirbti biggrin.gif .
QUOTE(cushy @ 2014 05 25, 04:40)
Sveika,
ar nenori pradėt nuo Jillian Michaels kokios nors programos? Jei nenuobodu bus tos pačios treniruotės 10 dienų iš eilės - pradėk nuo "30 day shred". Man asmeniškai "Body revolution" labai tiko ir patiko, o pakeitus mitybą, rezultatai  thumbup.gif

Paziurejau sita programa , bandysiu visas biggrin.gif . Ar yra is kur parsisiusti visa rinkini ar jus is youtubes darot ?

Aciu visoms patarusioms 4u.gif
Atsakyti