Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 23, 14:53)
Manajam jau 1 m ir 2 men. tai zinai...priprates po namo pirma auksta ropineti, o jeigu ikeliu i manieza tam pusvalandukui  - tai tooooks nepasitenkinimas  doh.gif . Reikia ieskoti kakzokios iseities.
Bandziau as cia puse 6 ryte  save is lovos isverti - be sansu, nepakeliu saves....

Dar as soduka prie namu turiu ( siltnamiukas ir kelios lysveles), tai siais metais bus totalus BADAS, niekas neapsidonta  doh.gif . Nors eik nakti ir sodink.....
Nebutu beda, jeigu namie buviau,bet kas as darbe  - is laisvas laiaks tik po darbo.....
Oi pasiguodziau  ax.gif
Bandau tartis su savimi.......

Ramiau 4u.gif , aš savo lysves tik savaitgalį apsėjau, o paskui liūtys doh.gif nežinau ar sėklų neišplovė, ar kas nors išdygs, gal dar ir aš turėsiu atsėti, nes sportuojant norisi sveikai maitintis savo daržovėmis smile.gif O kol kas į turgelį.

Mano sportai kol kas labai menki, nes anksti ryte turiu būt fizioterapijoj dėl savo kojos lūžio, o be to ir ta koja dar labai silpna, apie kardio šuoliukus kol kas nesvajot. Gerai, kad turiu stacionarų dviratį, tai minu biggrin.gif kardio. O kasdien prieš išlėkdama nors 15-20 min. padarau mankšteles, kad visai nesustengčiau. vakar dariau šitą https://www.youtube....h?v=i1ZzdBgLtZg, o šiandien http://judamkartu.lt...video/44-nugara. Kol kas kasdien tik tiek, ruošiuosi kada galėsiu daugiau wub.gif GERIAU TRUMPA TRENIRUOTĖ, NEI JOKIOS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 23, 12:53)
Manajam jau 1 m ir 2 men. tai zinai...priprates po namo pirma auksta ropineti, o jeigu ikeliu i manieza tam pusvalandukui  - tai tooooks nepasitenkinimas  doh.gif . Reikia ieskoti kakzokios iseities.
Bandziau as cia puse 6 ryte  save is lovos isverti - be sansu, nepakeliu saves....

Dar as soduka prie namu turiu ( siltnamiukas ir kelios lysveles), tai siais metais bus totalus BADAS, niekas neapsidonta  doh.gif . Nors eik nakti ir sodink.....
Nebutu beda, jeigu namie buviau,bet kas as darbe  - is laisvas laiaks tik po darbo.....
Oi pasiguodziau  ax.gif
Bandau tartis su savimi.......

Jei ryte neina sportuot, tai irgi neverta savęs kankinti, visų ritmai skirtingi, visoms skirtingas paros metas tinka sportuoti mirksiukas.gif
Esu youtube mačiusi labai fainų mankštų su mažaisiais, bet irgi tikriausiai turi būti ramus vaikas, kad eitų kažkokius pratimus kartu daryti smile.gif Savų neturiu, tai nelabai ir nusimanau šituose reikaluose blush2.gif

Ačiū D man mm ateina ir praeina be jokių nemalonių pojūčių ar keistų valgymo norų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 23, 13:53)

o ka jis daro kad neiseina sportuot? unsure.gif
maniske tokio pat amziaus, bet no problem, as straksiu ir ji aplink trinasi. dar kartais prigula ant zemes kartu pasivolioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 22, 08:25)
zinau sita jausma  mirksiukas.gif atrodo begtum lektum,o uodega atsilieka  doh.gif bandei krauja tirtis, gal gelezis pasedus  mirksiukas.gif pernai 3 menesius ant sofos praleidau tai negalejau i save ziuret kol i sporta negryzau  blush2.gif laikykis ir pasirupink savimi,o po to su trenksmu atgal i aktivisciu gretas  mirksiukas.gif

Tyrimus dariausi prieš pusmetį, viskas buvo gerai. Dabar mėnuo beliko, grįšiu į Lietuvą tai vėl viską tirsiuos. Šiandien antra diena dešinę ranką vos valdau, pagal požymius riešo kanalo sindromas. Lygtais dar mažai ligų man doh.gif

QUOTE(Matrisha @ 2014 05 23, 08:26)
dėl albumėlio - naujokės jau nori, o aš jau 3mėn bendrauju ir neturiu prisijungimu - nu ir nereikia  ax.gif vistiek savo foto neturiu, nu aišku tada būčiau priversta nusifotkint  biggrin.gif

Tik išreikšk norą, kai būsi pasiruošusi pasirodyti ir prisijungimą atsiųsiu 4u.gif

Mopsyte neliūdėk, aš į savo džinsus nebeįlendu su kuriais atvažiavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*tweety* @ 2014 05 23, 15:39)
o ka jis daro kad neiseina sportuot? unsure.gif
maniske tokio pat amziaus, bet no problem, as straksiu ir ji aplink trinasi. dar kartais prigula ant zemes kartu pasivolioja biggrin.gif

maniškė metinukė irgi su manim kartu sportuoja biggrin.gif arba kokius kukurūzus griaužia ir palei kojas trinasi doh.gif ir būtinai ant to kilimėlio reikia atsigult, kai mama pilvui pratimus daro, arba ant pilvo užlipt doh.gif bet nieko - kažkaip susitariam ax.gif per tas 25min nespėja ji pavargt, per insanity jau vidury treniruotės bimt pradėdavo, dėmesio madam mažai gaudavo, o dabar gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 05 23, 08:26)

dėl albumėlio - naujokės jau nori, o aš jau 3mėn bendrauju ir neturiu prisijungimu - nu ir nereikia  ax.gif vistiek savo foto neturiu, nu aišku tada būčiau priversta nusifotkint  biggrin.gif

Taigi rasiau, jei nepaminejau ir yra noras, tai sakykit biggrin.gif
Atsakyti
merginos iš kur siunčiatės 21 fix day programą? turbūt ne iš linkomanijos, nes kiek žiūrėjau neranda. labai jau smalsu pasižiūrėti treniruotes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 05 23, 16:24)
merginos iš kur siunčiatės 21 fix day programą? turbūt ne iš linkomanijos, nes kiek žiūrėjau neranda. labai jau smalsu pasižiūrėti treniruotes  smile.gif

Per rutraker sinciausi. Pora puslapiu atgal yra ideta nuoroda .

Dekui uz paguoda. Manasis tai terminatorius yra, vietoje nei minutes nepabus, visur jam reikia lipti, lysti. Siaip gerietis vaikas, bet mori demesio smile.gif

Baisu kokie karsciai ir valgyti nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 05 23, 18:33)
Per rutraker sinciausi. Pora puslapiu atgal yra ideta nuoroda .

Dekui uz paguoda. Manasis tai terminatorius yra, vietoje nei minutes nepabus, visur jam reikia lipti, lysti. Siaip gerietis vaikas, bet mori demesio smile.gif

Baisu kokie karsciai ir valgyti nesinori.

tai cia savaime suprantama, aisku T25 su tokiu nelabai, mano kai buvo tokio amziau ant pilvo sodindavau ir klubus keldavau, arba i rankas paemus itupstus darydavau, zodziu kaip svarmeni naudojau lotuliukas.gif

jus kepat,o as su vilnonem kojinem sedziu, salta pas mus doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
savaitė buvo tokia užimta,kad tik dabar radau laiko apžiūrėti albumą smile.gif
tweety,neblogi pasiekimai, ir toliau taip bigsmile.gif
Aukseli, kaip adidas liemenelė?gal gali palyginti su nike? 4u.gif
Macadamia, porą kg numetus liuks bus thumbup.gif
buzhiukas kukliai labai biggrin.gif man rodos, tokiom foto geriau darytis su sportine apranga ar išvis vien apatiniais,nes tikrai sunku bus pamatyti visus rezultatus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Pavyko šiandien dvi T25 treniruotes padaryti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Rytoj poilsis smile.gif

Atsakyti
Na siandien pasidarau alfa speed ir sios savaites sportas baigtas thumbup.gif

isnarsiau puse forumo ir nerandu man rupimo atsakymo, mes su vyru planuojam antra vaikeli, ar cia yra mamu sportavusiu nestumo metu? su pirmu tinginukas buvau ir rezultate +30kg, dabar nebenoriu, nes formas labai sunkiai susigrazinau,o ir nebe 18 kad kristu lengvai tad pastojus nesinori tik ant sofutes sedeti g.gif
Atsakyti