Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(sandrixe @ 2014 05 23, 11:18)
[o man siandien kakla nori rakint,ir nigaros viena puse g.gif
ar gali but kad kazka netaip dariau,is rakina,cia kalbu del atsilenkimu doh.gif

ar sportuot vistiek sinadien,ar geriau pailsėt? kaip manot kaip geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 23, 11:18)
[o man siandien kakla nori rakint,ir nigaros viena puse g.gif
ar gali but kad kazka netaip dariau,is rakina,cia kalbu del atsilenkimu doh.gif

matyt pilvo nebuvai rimtai itraukus, nes itempti pilvo raumenys saugo nuo apatines nugaros ir kitu traumu mirksiukas.gif siandien tempimo pratimus daugiau daryk, ir jei tik prades skaudet nutrauk 4u.gif

QUOTE(audryta @ 2014 05 23, 11:24)
po vakarykstes T25 Focus Ab Intervals  thumbup.gif galvojau bus sunku lenta daryt, bet ejosi gana gerai ir mazyle dar kojas pakilnojo lotuliukas.gif

mano mazius irgi atsitojes salia su mumis daro lotuliukas.gif

o jus maista pagal ju plana laikotes? ar valgot ka norit t.y. cepelinai ir t.t.
Atsakyti
Šian padariau pirmą treniruotę šią savaitę. Išdaviau savo pratimus ir pabandžiau 21 day fix programos Total body cardio. Dabar sėdžiu visa šlapia. Kol kas programos visos nedarysiu, liksiu prie savo pratimų. Man pasirodė per didelis krūvis kaip pradedančiai, ir įpusėjusiai 4-ą dešimtį ax.gif Patiko mitybos planas pagal porcijų dydžius, panagrinėsiu kai laiko bus.
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 23, 10:37)
o jus maista pagal ju plana laikotes? ar valgot ka norit t.y. cepelinai ir t.t.

ne. tiesiog stengiuos maziau ir dazniau
Atsakyti
QUOTE(Kibelė @ 2014 05 22, 20:25)
30 d shred kazkaip neuzkabino  blush2.gif

Prieš kokius 4-5 metus šitą bandžiau, bet taip ir nepabaigiau iki galo blush2.gif

QUOTE(Macadamia @ 2014 05 22, 20:35)
Ieškančioms sporto programų nauja Be Fit 90 dienų programa nemokamai youtube  thumbup.gif

https://www.youtube....0G1i9Ceu1bs2-LQ

Įsidėjau į favoritus 4u.gif Kai baigsiu T25, bandysiu šitą, jei dar noro bus biggrin.gif

QUOTE(Matrisha @ 2014 05 23, 08:26)

aš T25 varau - nugi super, man patinka  thumbup.gif tik 5dieniais nedarau 2jų treniruočių, keliu į 6dienį - neturiu tiek laiko  biggrin.gif

Šiandien man trečia treniruotė su T25 ax.gif
Aš tai sekmadienį laisvą dieną darysiu, tai pas mane šeštadienį 2 treniruotės bus. O jas vieną po kitos taip ir daryt?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

QUOTE(*MiAu* @ 2014 05 23, 10:55)
Aš tai sekmadienį laisvą dieną darysiu, tai pas mane šeštadienį 2 treniruotės bus. O jas vieną po kitos taip ir daryt?

Siūloma vieną po kitos daryti smile.gif Jei per sunku dvi iš karto, galima vieną perkelti į laisvadienį nuo treniruočių arba daryti skirtingu paros metu kiekvieną smile.gif
Atsakyti
Vakar pabandžiau T25, iškentėjau 15 min biggrin.gif šiaip treniruotė smagi labai, bet mano raumenukam per daug jau buvo, va dabar užpakaliuko prisėsti negaliu lotuliukas.gif Po tų 15 min, išbėgau pabėgioti, bet per tokį karštį tik 4 km teįveikiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes.

Oi geda, geda man blush2.gif ....jau anta savaite nesportuoju. Parsisiunciau 21 day fix ir nera kada...vyras gryzta velai, as su vaiku, vaikis miegoti eina velai, nakti karsta - pastoviasi prabudineja gerti, tai siandinea jau ir pramiegojau i darba.......Vienu zodziu
Musu sau i krutine: KALTA, KALTA, KALTA
======

Vakar traukiau vasarinius rubus is spintos ir matavausi - baisu doh.gif , viskas verzia, sijonu sagas vos uzsegu, sukneles atrodo tragiskai.....neturiu ka apsirengti doh.gif
Atsakyti
Mopsyte nėra daug dvi savaitės, juk tu gana jau ilgai sportuoji, jei neklystu smile.gif O būnant su vaiku neįmanoma pasportuoti?

Aš šiandien atakuosiu apatinė kūno dalį, nes kojos mane varo į depresiją doh.gif Nors viršutinė kūno dalis visai kaulėta, kojos nei pro kur nedailėja unsure.gif

Šiaip klausimas: kiek kartų per savaitę darot cardio pratimus? Galvoju, ar 1 kartas per savaitę HIIT cardio apie 30min pakanka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ixora @ 2014 05 23, 13:37)
Mopsyte nėra daug dvi savaitės, juk tu gana jau ilgai sportuoji, jei neklystu  smile.gif O būnant su vaiku neįmanoma pasportuoti?

Aš šiandien atakuosiu apatinė kūno dalį, nes kojos mane varo į depresiją  doh.gif Nors viršutinė kūno dalis visai kaulėta, kojos nei pro kur nedailėja  unsure.gif

Šiaip klausimas: kiek kartų per savaitę darot cardio pratimus? Galvoju, ar 1 kartas per savaitę HIIT cardio apie 30min pakanka  g.gif

Manajam jau 1 m ir 2 men. tai zinai...priprates po namo pirma auksta ropineti, o jeigu ikeliu i manieza tam pusvalandukui - tai tooooks nepasitenkinimas doh.gif . Reikia ieskoti kakzokios iseities.
Bandziau as cia puse 6 ryte save is lovos isverti - be sansu, nepakeliu saves....

Dar as soduka prie namu turiu ( siltnamiukas ir kelios lysveles), tai siais metais bus totalus BADAS, niekas neapsidonta doh.gif . Nors eik nakti ir sodink.....
Nebutu beda, jeigu namie buviau,bet kas as darbe - is laisvas laiaks tik po darbo.....
Oi pasiguodziau ax.gif
Bandau tartis su savimi.......
Atsakyti
Vakar kojos ir pilvas:)
Tokia užimta savaite, kad net nespejau nauju nariu albume apziureti...savaitgali atsigriebsiu biggrin.gif
Ir kita savaite jau reikes fotkintis, kad matyti, kokie pasikeitimai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2014 05 23, 14:26)
Vakar kojos ir pilvas:)
Tokia užimta savaite, kad net nespejau nauju nariu albume apziureti...savaitgali atsigriebsiu biggrin.gif
Ir kita savaite jau reikes fotkintis, kad matyti, kokie pasikeitimai bigsmile.gif

pas mane dar nesimato pokyciu. o dar mmm ateina, tai kuo suriau, astriau, rugsciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti