Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose

QUOTE(sandrixe @ 2014 05 16, 14:17)
sveikos,jungiuosi ir aš i jūsų burų,pradėjau siandien su Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1
gal yra neseniai irgi pradėjusiu sportuot pagal sia programa 4u.gif  o gal jau ir baigusiu net smile.gif

gal kas prisijungt norit? smile.gif blush2.gif ar nieks pagal sia programa nesportuojat? tongue.gif
Atsakyti
Pūslelinei nusipirkit Lysine tabelčių pavartokit.
Atsakyti
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 22, 13:37)
gal kas prisijungt norit? smile.gif  blush2.gif  ar nieks pagal sia programa nesportuojat? tongue.gif

atsizymiu uz siandiena smile.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės/merginos , jungiuos prie jūsų.
Prieš 3 mėnesius pradėjau mankštintis namuose. Ypač didinu tempus pastarajį mėnesį, kai vasara spardo užpakalin smile.gif
Ateity žadu eiti sporto kluban, bet neaišku kada tas bus, nes kol lėliukas mažas, labai daug nepatogumų, tad kolkas prakaituoju namie smile.gif
Sportuoju ne pagal kokias nors programas, o tiesiog pati, savo nuožiūra pasirinkau keletą pratimų kojoms, presui, rankoms... vis neprisiruošiu pabėgioti parkely.
Po gimdymo praėjus mėnesiui pasidariau nuotrauką "PRIEŠ" smile.gif vasaros pabaigoje ,tikiuos, galėsiu didžiuodamasi pasidaryti nuotrauką "PO" biggrin.gif
Svorio mesti man nereikia ( gal atvirkščiai) , bet labai noriu sutvirtėti, formas įgyti smile.gif
Beje, kad jau apie nuotraukas, vis skaitau, kad minite kažkokį albumėlį sporto rezultatų (?).
Kur jį galima pamatyti ? Aš retas svečias SM forume, tai nemoku daug ko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazi furija: 22 gegužės 2014 - 15:44
QUOTE(sandrixe @ 2014 05 22, 12:37)
gal kas prisijungt norit? smile.gif  blush2.gif  ar nieks pagal sia programa nesportuojat? tongue.gif

nugi rasiau ne karta, as sportuoju pagal 30 d shred. ryt baigsiu level 1.
Papildyta:
QUOTE(grazi furija @ 2014 05 22, 16:19)
Sveikos moterytės/merginos , jungiuos prie jūsų.
Prieš 3 mėnesius pradėjau mankštintis namuose. Ypač didinu tempus pastarajį mėnesį, kai vasara spardo užpakalin smile.gif
Ateity žadu eiti sporto kluban, bet neaišku kada tas bus, nes kol lėliukas mažas, labai daug nepatogumų, tad kolkas prakaituoju namie smile.gif
Sportuoju ne pagal kokias nors programas, o tiesiog pati, savo nuožiūra pasirinkau keletą pratimų kojoms, presui, rankoms... vis neprisiruošiu pabėgioti parkely.
Po gimdymo praėjus mėnesiui pasidariau nuotrauką "PRIEŠ" smile.gif  vasaros pabaigoje ,tikiuos, galėsiu didžiuodamasi pasidaryti nuotrauką "PO" biggrin.gif
Svorio mesti man nereikia ( gal atvirkščiai) , bet labai noriu sutvirtėti, formas įgyti  smile.gif
Beje, kad jau apie nuotraukas, vis skaitau, kad minite kažkokį albumėlį sporto rezultatų (?).
Kur jį galima pamatyti ? Aš retas svečias SM forume, tai nemoku daug ko  blush2.gif

sveika prisijungus 4u.gif
prisijungimus prie albumo merginos duoda ilgiau pabendravus temoj.
Atsakyti
30 d shred kazkaip neuzkabino blush2.gif
Atsakyti
Ieškančioms sporto programų nauja Be Fit 90 dienų programa nemokamai youtube thumbup.gif

https://www.youtube....0G1i9Ceu1bs2-LQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macadamia: 22 gegužės 2014 - 20:37
QUOTE(Macadamia @ 2014 05 22, 21:35)
Ieškančioms sporto programų nauja Be Fit 90 dienų programa nemokamai youtube  thumbup.gif

https://www.youtube....0G1i9Ceu1bs2-LQ

na va dar viena programa pabandymui į sąrašą, su svoriais.. turėtų būti nenuobodu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif žiūriu naujų veidų yra thumbup.gif
aš T25 varau - nugi super, man patinka thumbup.gif tik 5dieniais nedarau 2jų treniruočių, keliu į 6dienį - neturiu tiek laiko biggrin.gif

ta nauja 21d programa, kaip kabina thumbup.gif mačiau ten ir meniu yra, jaučiu reikia nors jį pabandyt laikytis, nes tą programą tik rudenį galėsiu daryt - nebnet labai jau T25 atsibos blush2.gif bet tikiuosiu ištversiu visą tongue.gif

dėl albumėlio - naujokės jau nori, o aš jau 3mėn bendrauju ir neturiu prisijungimu - nu ir nereikia ax.gif vistiek savo foto neturiu, nu aišku tada būčiau priversta nusifotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 05 23, 10:26)
Sveikos  4u.gif žiūriu naujų veidų yra  thumbup.gif
aš T25 varau - nugi super, man patinka  thumbup.gif tik 5dieniais nedarau 2jų treniruočių, keliu į 6dienį - neturiu tiek laiko  biggrin.gif

ta nauja 21d programa, kaip kabina  thumbup.gif mačiau ten ir meniu yra, jaučiu reikia nors jį pabandyt laikytis, nes tą programą tik rudenį galėsiu daryt - nebnet labai jau T25 atsibos  blush2.gif bet tikiuosiu ištversiu visą  tongue.gif

dėl albumėlio - naujokės jau nori, o aš jau 3mėn bendrauju ir neturiu prisijungimu - nu ir nereikia  ax.gif vistiek savo foto neturiu, nu aišku tada būčiau priversta nusifotkint  biggrin.gif

as irgi penktadieni skiriu i dvi dienas, nes ir laiko mazoka ir jegu pritruksta blush2.gif
as tai pasidariau pries nuotrauka del saves, kad pamatyciau skirtuma blush2.gif
Atsakyti
[o man siandien kakla nori rakint,ir nigaros viena puse g.gif
ar gali but kad kazka netaip dariau,is rakina,cia kalbu del atsilenkimu doh.gif
Atsakyti
po vakarykstes T25 Focus Ab Intervals thumbup.gif galvojau bus sunku lenta daryt, bet ejosi gana gerai ir mazyle dar kojas pakilnojo lotuliukas.gif
Atsakyti