Dabar kasdien seku maximoje daržovių skyrių.Labai noriu pabandyti pankolį.Vis neužtaikau. Lotaa-suintrigavai.
perku maximoj xx arba xxx, arba dar mačiau iki, bet dideliuose, ten jie sveriami
o gal gali paršyti koks tiksliai vokiškas pavadinimas paprašyčiau kad paieškotų vokietijoje
Aha, parašyk ar vokišką ar lotynišką pavadinimą, suintrigavai, labai norisi pabandyti.. O pačios augalėlis sėklų nesubrandina?
Bandysiu ir aš ieškoti visais įmanomais kanalais, labai ačiū kad papasakojai apie tokį augalą.
O kaip jį augini?
Bandysiu ir aš ieškoti visais įmanomais kanalais, labai ačiū kad papasakojai apie tokį augalą.
O kaip jį augini?
Paieskojau internete, radau kitam puslapi kalbeta apie sias seklas, tai senose zinutese rasyta, kad Kalvariju turguj kazkokiam kioskeli pas Stasa pirko kazkas ir Erfurto seklos (as nezinau kur cia, gal kas apsvies ar dar yra tokia parduotuve? )
žalioj stotelėj prie Kalvarijų turgaus buvo kvapiojo baziliko cinamon
Gal kuri bandėte užsiauginti raudonėlių ir čiobrelių? Planuoju pavasarį nusipirkti sėklų
čia jei aktualu klapiedietėms, radau tokią fainą sėklų parduotuvę, prisipirkau visokių sėklų, bandysiu sodinti, didžioji dalis vokiškų, radau ir cinamoninį baziliką parduotuvė ūkinių prekių sportininkų rajone
žinau tą parduotuvę.
Aš vakar pasėjau rozmarino sėklytes. Bet užbėriau truputį žeme. Nebuvo parašyta, per kiek laiko turėtų išdygt, jei išvis kas nors išdygs.
Aš vakar pasėjau rozmarino sėklytes. Bet užbėriau truputį žeme. Nebuvo parašyta, per kiek laiko turėtų išdygt, jei išvis kas nors išdygs.