QUOTE(regna @ 2008 11 25, 11:04)
aš imbierą labai daug kur naudoju,nusipirkusi ,laikiau spinteleje ,maišelyje .
Ir jis išleido daigelius,sugalvojau pasodinti į žemę aišku platokas gėliapuodis.jis ilgai pas mane tupejo,bet tai buvo vasaros pradžioje.Purškiau,laisčiau augo,jis ,panašus į mūsų nendres.Kai pradėjo gelsti tie lapai ,nupjoviau ir lapus išmečiau.O,mano draugė ,patarė,kad reikėjo sukarpyt ir išdžiovint.Būtų arbata.
Ir jis išleido daigelius,sugalvojau pasodinti į žemę aišku platokas gėliapuodis.jis ilgai pas mane tupejo,bet tai buvo vasaros pradžioje.Purškiau,laisčiau augo,jis ,panašus į mūsų nendres.Kai pradėjo gelsti tie lapai ,nupjoviau ir lapus išmečiau.O,mano draugė ,patarė,kad reikėjo sukarpyt ir išdžiovint.Būtų arbata.
Gal galit nufotkint, nes nelabai isivaizduoju kaip atrodo tas imbiero auginimas:na kaip giliai kisti i zeme, kur laikyti pries isodinima, kad isisaknytu ir pan. Buciau dekinga, ale ''stiliovas'' augalelis butu
Prisejau baziliku sudygo graziai ir auga kaip ant mieliu, na ka noret, pas mus ''dusna'' virtuvej, maistas vakarais ruosiamas, dar buna uzvirinu nedideli puoda vandens ir su nukeltu dangciu palieku pagaruoti, oj kaip mano sadui tai patinka
Ne i tema, bet prie to pacio, bandet kas mango sekla sudaigint?