Įkraunama...
Įkraunama...

Prieskoniniai augalai, vaistažolės ant palangės

Ant palangės auginu petražolę ir svogūną. Truputį susmulkinus visada jų užberiu, kai išverdu bulves.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas nors auginat gražgarstes (rukolas), noriu žinoti, kada jas galima sėti, norėčiau jas auginti virtuvėj, po to balkone schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmaite: 24 vasario 2008 - 21:49
QUOTE(Vilmaite @ 2008 02 24, 21:48)
Sveikos smile.gif
gal kas nors auginat gražgarstes (rukolas), noriu žinoti, kada jas galima sėti, norėčiau jas auginti virtuvėj, po to balkone schmoll.gif

Sėjau jas pirmą kartą namie į dėžutę. Jau sudygusios. Poros cm.Laukiu tikrųjų lapelių, tada pikiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 02 24, 23:48)
Sveikos smile.gif

Tiesa pasakius pirma kart apie toki augala girdziu ir net neisivaizduoju kaip jis atrodo

Papildyta:
QUOTE(crocus @ 2008 02 25, 15:32)
Sėjau jas pirmą kartą namie į dėžutę. Jau sudygusios. Poros cm.Laukiu tikrųjų lapelių, tada pikiuosiu.

O kaip tatai atrodo ir kam jis naudojamas?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 02 25, 13:52)
Tiesa pasakius pirma kart apie toki augala girdziu ir net neisivaizduoju kaip jis atrodo

Papildyta:

O kaip tatai atrodo ir kam jis naudojamas?

Auginu pirmą kart, kaip įsivaizduoju tai būtų aštresnio skonio salotinis augalas. Tinka salotoms ir kaip pagardas įvairiems patiekalams.
Atsakyti
hi.gif
Salotas Rucola galima sėti ir auginti visus metus.Jos tikrai nelepios.Namie auga gerai,žynoma augalėliai silpnesni kaip ir visi auginami namie vazonuose.
Skonis jų :truputi garstyčių,truputi graikiškų riešutų....toks specifinis, aštrokas.Nevisiems iškart patinka,bet galima lengvai priprasti prie jo. biggrin.gif
Atsakyti
Man jos labai patinka, Italijoj kai gyvenau tai ir i salotas, ir i picas, ir i padazus visur jas dejo ir labai skanu buvo. Na teks rytoj seklu paieskoti Vilniuj, idomu ar visose seku parduotuvese buna smile.gif
neragavusioms siulau paragauti smile.gif))tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 02 25, 22:10)
Man jos labai patinka, Italijoj kai gyvenau tai ir i salotas, ir i picas, ir i padazus visur jas dejo ir labai skanu buvo. Na teks rytoj seklu paieskoti Vilniuj, idomu ar visose seku parduotuvese buna smile.gif

Aš tai pirkau agrofirma sėklos "žaliojoj stotelėj"
Atsakyti
Laba diena,

gal kuri ieškodama sėklų matėte rozmarinų sėklų? Perėjau kelias parduotuves ir neradau...
Atsakyti
QUOTE(Fubuki @ 2008 02 26, 12:25)
Laba diena,

gal kuri ieškodama sėklų matėte rozmarinų sėklų? Perėjau kelias parduotuves ir neradau...

Kaip tik pirkau, bet Kaune maximoj.
žiūrėsiu ar išdygs tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmaite @ 2008 02 25, 23:10)

Rucolos sėklų pirkau Senukuose "Vilmorin" firmos. Dar pirkau Frisse salotų ir Kartenių thumbup.gif . Rucolų dar yra "Schetelig" pardėse (aš mačiau Žirmūnuose). Ir šiaip šitame prekybcentryje labai įdomių sėklų yra.
Atsakyti
QUOTE(Fubuki @ 2008 02 26, 11:25)
Laba diena,

Lygtais "Senukuose" ("bandinyje") maciau g.gif
Atsakyti