QUOTE(Jolanteleee @ 2015 12 26, 23:14)
1. Mezoterapija (labai pagrazino mano kapiliarinius skruostus ir nosi, bei pasviesino pigmemtines demes ir siaip veido spalva susivienodino)
gal galit rekomenduot savo kosmetologe siuo klausimu?
2. Christina kosmetika. Dar nedaug bandziau, bet ka bandziau, prausikli, krema, pilinga, tai labai esu patenkinta.
cia irgi pas kosmetologe pirkta turbut? esu macius didziuliais buteliais christina kosmetologines profesionalias priemones, man kazkaip pasirode 'pigiai'

nezinojau, kad buna ir mazu pakuociu namie naudot.
3. Korejietiski BB kremukai. Buvau prisipirkus visokiu megineliu, tai dauguma likau labai patenkinta.
4. Sierra bees lupu vazelinai. Naturalus, minksti, skaniai kvepia ir tikrai padeda lupoms, ypac siuo periodu.
siems dviems punktams negaliu nepritart

man labiausiai patiko missha signature kremas. gaila, kad korejietisku kremu spalvos siaubingos, labai sunku atitaikyt. viena damusineju baltai geltona

o sierra balzamai superiniai, naudojam visa seima.
mano siu metu atradimas- brows HD wonder time studijoj

nerealu, tokiu graziu antakiu gyvenime neturejau, o ir rezultatas, minimaliai pakoreguojant namuose, laikosi iki 3men. kitas atradimas- ilgalaikis lakavimas namie su LED lempa. su dviem mazais vaikais- nepamainomas dalykas, norint grazius nagus tureti.
o is priemoniu niekas neistrigo

gal tik declare serum in oil oranziniam-roziniam ipakavime, sunaudojau kelis meginukus, isimylejau rezultata, bet taip ir nekilo ranka pilno buteliuko isigyt. kitais metais pasidovanosiu sau