Dar man patiko BM lūpų blizgis ir lūpdažis (feelunique pirkau juos abu kartu, matyt limited edition, nes kažkaip nuorodų nerandu).

Savo kainos vertas ir MAC Studio maskuoklis. Riebus, gana sunkus, bet laikosi labai neblogai, niekur nesubėga (mano manymu, didžiausias pliusas), nekemša porų.

Dar vienas atradimas - essence skaistalai, spalva 40 natural beauty. Galima naudoti tiek kontūravimui, tiek kaip skaistalus. Aš esu gana šviesios odos tamsiaplaukė (rudens tipas), tai man šitie skaistalai tinka tobulai. Dar kai įsigijau ne tiek patiko, bet dabar palyginus su kitais skaistalais, įsimylėjau juos. Labai patogu, kad nebereikia jokių kontūravimo priemonių, užtenka perbraukti šitais skaistalais ir viskas super.

Chanel le volume tušas. Įspūdingas, nesulipina, puikiai pabrėžia blakstienas, suteikia apimties, nenubėga, laikosi puikiai. Bet man toks įspūdis, kad už tokį efektą tenka sumokėti nualintų blakstienų kainą. Dabar nebenaudoju šito tušo (turėjau mėginėlį), net nežinau, ar pirkčiau pilną pakuotę. Ypatingoms progoms tikrai apsimoka, sakyčiau dirbtinių blakstienų nebereikia su tokiu tušu, bet naudoti kasdien rizikinga. Blakstienų gali nebelikt. Žodžiu, pasirinkimo reikalas.