Metų galas jau čia, tad reik aptarti atradimus
Pirmas ir tikrai pats mylimiausias atradimas tai
La Roche Posay Effaclar Duo+ veido kremas. O pats mylimiausias todėl, kad naudoju jį nuo šių metų Balandžio mėnesio ir jau esu sunaudoju ko gero apie septynias tūbeles
galiu nuo širdies pasakyt, kad tokios odos kokią turiu dabar neturejau nuo kokių 12 metų, kai oda dar buvo vaikiška. Nežinau ar kokie chemikalai ten jame, ar šiaip kokia veiklioji medžiaga, bet mano odai šis kremas yra tobulas. Drėkina, nekemša porų, saugo nuo spuogų ir inkštirų, puikiai tinka tiek ryte tiek ir vakare..
L'Oreal Eau de Teint skystas makiažo pagrindas
taip pat kaip ir kremo, šios pudros esu jau ko gero virš dešimt buteliukų sunaudojusi
ir tikrai nesiruošiu jos keisti. Spalvą naudoju 100 arba 110 (pastarąją su šiokiu tokiu įdegiu). Tokios pudros nei turėjusi nei mačiusi anksčiau buvau.. Skysta lyg vanduo, tepant virstanti lyg sausa pudra. Mano veido oda yra riebi, linkusi labai stipriai kimšti poras (iki šiol nesu turėjusi pudros kuri nekimštų). šiaip pudrai neturiu jokių minusų tik tą, kad pakuotė velniškai nepatogi, bet tobulam produktui viduje galima atleist
dengiasi puikiai tiek šepetėliu, tiek ir rankom
Uoga Uoga Akys Kaip Kokosai akiu kremas.. Nors tai yra tiesiog kokosų aliejus su priemaišom, man labai tinka ir patinka. Naudoju tik naktį dėl jo riebumo, tepu paakius, vokus ir antakius. Drėkinimas super, ryte akys šviežios, o pastebėjau, kad ir blakstienos gerokai sustiprėjo
Rimmel Wonderfull Extreme Black blakstienų tušas. Nors iki šiol labai mylėjau savo Urban Decay Big Fatty tušą, tačiau jį nuvalyti buvo tokia tragedija, kad trūkus kantrybei nusprendžiau išbandyti kažką naujo ir neprašoviau
tušas puikus kasdieniam naudojimui, kadangi jame yra Argano aliejaus, pailgina, pastorina, patankina, žodžiu viską daro. Man reikia kokių trijų sluoksnių jo, kad pasiekčiau norimą efektą, bet tuos tris sluoksnius vakare nusivalau tris kartus greičiau nei Urban Decay tušą seniau