Atradau Vis žiūrėdavau kaip kitos perka, giria, žavisi, susigundžiau, išbandžiau ir taip pat likau sužavėta
Mano plaukai labai įnoringi, nepaklusnūs, šiaušiasi, garbanuojasi, šviesinti sruogelėm, todėl pučiasi ir ypač ties galais lyg išprotėję Labai sunkiai suvaldomi, šiurkštoki ir ilgi...
Panaudojus aliejų ir po to šampūną, rezultatas fantastiškas, plaukai žvilga, švelnūs, gražiai krenta, mažiau pučiasi ir minkštesni Kartosiu tikrai abu
Ir šiaip pirmą kartą pabandyti UogaUoga produktai man buvo metų atradimas, tikrai norėsiu dar kažką kitą išbandyt veidui, kūnui ir t.t.
Exuviance krempudra, tobula mišriai odai, paslepia poras, blizgesį ir tuo pačiu natūraliai atrodo, tiesiog ištirpsta odoje, daug gaunu komplimentų, jog mano veido oda labai lygi
Hialurono rugštis pure naudoju visam veidui, ypač paakių odai matosi rezultatas, mimikos raukšlelės tapo nepastebimos po gana ilgo, sąžiningo naudojimo.
Hialurono rugštis pure naudoju visam veidui, ypač paakių odai matosi rezultatas, mimikos raukšlelės tapo nepastebimos po gana ilgo, sąžiningo naudojimo.
QUOTE(Intrinsa @ 2014 10 01, 22:38)
Exuviance krempudra, tobula mišriai odai, paslepia poras, blizgesį ir tuo pačiu natūraliai atrodo, tiesiog ištirpsta odoje, daug gaunu komplimentų, jog mano veido oda labai lygi
/1337248686_Hyaluronic%20Acid%20Serum%20100percent%20Pure%202%20oz..jpg[/img]
/1337248686_Hyaluronic%20Acid%20Serum%20100percent%20Pure%202%20oz..jpg[/img]
kur perkat sita pure? kokia sudetis jo?
Perku pas savo kosmetologe. Hialurono sudetis labai paprasta: water, sodium hyaluronate, benzylalcohol, dehydroacetic acid.
Labai sunku išsirinkti produktą, kurį galėčiau vadinti metų atradimu.. tačiau tikriausiai pats pats mėgstamiausias ir daugiausiai naudojamas yra M.A.C. longwear maskuoklis. Jau tuoj antrą užbaigsiu ir tikrai ieškosiu kaip įsigyti trečią. Nepaisant to, kad produkto normuoklis yra siaubingas, viduje esantis produktas yra tobulas.
mano atradimai
labai taupi, nesausina, maloniai kvepia
taip pat su levandomis bei metinis kartojama pastoviai
labai malonus kvapas, vasarai naudojau pilnai uzteko ir drekinimo bei suteike labai grazia ne morkava spalvyte puikiai atgaivina pavargusias pedutes, neleidzia suskirsti kulnams labai gerai atskiria, labai ryskiai dazo, tik siek tiek tepa
labai taupi, nesausina, maloniai kvepia
taip pat su levandomis bei metinis kartojama pastoviai
labai malonus kvapas, vasarai naudojau pilnai uzteko ir drekinimo bei suteike labai grazia ne morkava spalvyte puikiai atgaivina pavargusias pedutes, neleidzia suskirsti kulnams labai gerai atskiria, labai ryskiai dazo, tik siek tiek tepa
QUOTE(Ramint@ @ 2014 10 29, 14:06)
labai malonus kvapas, vasarai naudojau pilnai uzteko ir drekinimo bei suteike labai grazia ne morkava spalvyte
sudomino šis. Perkate tame puslapyje, iš kur ir foto?
Nerandu sudėties, gal žinote? Ar natūralus?
Roziu vanduo ir butent sitas Mano besiriebaluojanciai,probleminei odai pati geriausiaatgaiva,as net nakciai kremo kasdien nenaudoju
https://shop.rosense...r--300-ml-.html
https://shop.rosense...r--300-ml-.html
Pasidalinsiu ir as ka atradau siais metais ir esu patenkinta
Veido ampules su hialiuronu visai netycia uzkliuvo parodoje sios firmos stendas. negaliu atsidziaugti jomis. super atstato dregme, veidas sveikai atrodo, svytintis, prisotintas
Paakiams kremas. Riebaliuko konsistencijos, bet labai gerai pamaitina, ilgai islieka, toks zieminis paakiu kremas, nealergizuoja akiu ir uz tokia kaina idealus.
Plaukams aliejukas marakujos. mano sausiems blondotiems plaukams tikras issigelbejimas. pasitepus plaukus juo plaukai silkiniai, nesivelia, suglotnina. kvapas kaip kvepalu, neriebina plauko. cia is milk shako serijos.
Veido ampules su hialiuronu visai netycia uzkliuvo parodoje sios firmos stendas. negaliu atsidziaugti jomis. super atstato dregme, veidas sveikai atrodo, svytintis, prisotintas
Paakiams kremas. Riebaliuko konsistencijos, bet labai gerai pamaitina, ilgai islieka, toks zieminis paakiu kremas, nealergizuoja akiu ir uz tokia kaina idealus.
Plaukams aliejukas marakujos. mano sausiems blondotiems plaukams tikras issigelbejimas. pasitepus plaukus juo plaukai silkiniai, nesivelia, suglotnina. kvapas kaip kvepalu, neriebina plauko. cia is milk shako serijos.
QUOTE(Tresor @ 2014 11 28, 16:54)
Pasidalinsiu ir as ka atradau siais metais ir esu patenkinta
Veido ampules su hialiuronu visai netycia uzkliuvo parodoje sios firmos stendas. negaliu atsidziaugti jomis. super atstato dregme,
Veido ampules su hialiuronu visai netycia uzkliuvo parodoje sios firmos stendas. negaliu atsidziaugti jomis. super atstato dregme,
gal zinote kur galima ju isigyt ir kokia ju kaina? kuriam laikyi uztenka dezutes?