Mane tai labai nustebino, kad nepateko Izraelis į finalą. Tikrai net neabejojau dėl šitos dainos, kuomet svarsčiau kas iš antro pusfinalio pateks, o kas ne.
Dar anksčiau maniau, kad ir Makedonija gerai "varo", bet pasirodymas jų buvo gan silpnokas bendrame kontekste, tai taip nebuvau tikra... Bet, kad pateko Baltarusija, tai buvo man netikėta. Slovėnija - pavyzdys, kad standartinės eurovizinės dainos vis dar praeina Nors man pastaroji niekuo neypatinga, kiekvienais metais tokių nuo kelių iki keliolikos gali išgirsti...
Žodžiu... Kuomet komisija būna, man nei Lietuvoje nepatinka, nei čia. Nes dažnai nesutampa daugumos paprastų žmonių nuomonė su profesionalų.
QUOTE(moocho @ 2014 05 10, 11:42)
ne. Jis visur sako, kad yra ir liks vyras, net nevadina saves transeksualu (tik gejum), jam tiesiog patinka moteriski drabuziai (= transvestitas? )
beje dar noriu pasakyti del tos pavardes Wurst - tai vokiskai reiskia ne tik "desra", bet ir kazka panasaus i "dzin" - pvz. posakis "es ist mir wurst" - "man visiskai tas pats". Tai vat del to kaip jis aiskina, jis taip ir pasivadino, nes jam "dzin", ka kiti galvoja, ir zmonem turetu buti visiskai "wurst", kaip kazkas atrodo ar ka kazkas myli/megsta
beje dar noriu pasakyti del tos pavardes Wurst - tai vokiskai reiskia ne tik "desra", bet ir kazka panasaus i "dzin" - pvz. posakis "es ist mir wurst" - "man visiskai tas pats". Tai vat del to kaip jis aiskina, jis taip ir pasivadino, nes jam "dzin", ka kiti galvoja, ir zmonem turetu buti visiskai "wurst", kaip kazkas atrodo ar ka kazkas myli/megsta
Nu geras, buvau beveik zodis zodin ta pati parasius, gerai kad pamaciau tavo posta ir nesusidubliavom.
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 10, 12:06)
Mane tai labai nustebino, kad nepateko Izraelis į finalą. Tikrai net neabejojau dėl šitos dainos, kuomet svarsčiau kas iš antro pusfinalio pateks, o kas ne.
Izraelis tai ta galingu balsu moteris? man tai nelabai....kai žiūrėjau klipą, tai viskas ok buvo, bet vaizdas scenoje tai visai nieko gero...labai jau ji sudarė tokios baba dizel įvaizdį dar ta apranga...šlaunys oho tokios atidengtos, kaip Ksena kokia aš čia tikrai nieko neįžeidinėju, tiesiog manau pasirodymo įvaizdis neapgalvotas...ta daina tai pati iš savęs visai gera, bet ta moteris su balsu...patinka man žemesni moterų balsai, bet čia jau labai toks oho, ne visiem matyt patrauklus
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 12:20)
man dabar klausimas iškilo kaip Končita atrodytų be barzdos. Spėju,kad simpatiška moteriškė būtų
----
O tai jis nepasikeitęs lyties? Čia gal panašiai kaip kokia Verka Serdiučka?
----
O tai jis nepasikeitęs lyties? Čia gal panašiai kaip kokia Verka Serdiučka?
Taigi kaip Kim Kardashian.
O kam tada barzdą paliktų
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 12:46)
Neišdegs hateriams Jei jau Estonia galėjo dalyvaut šiemet
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 10, 13:12)
patinka man žemesni moterų balsai, bet čia jau labai toks oho, ne visiem matyt patrauklus
O gaila... Aš vis dar dėl jos liūdžiu...
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 11:14)
aš kaip supratau, tai Conchita - tik personažas, sceninis įvaizdis.
Nu tai va man irgi toks įtarimas dabar kilo
QUOTE(pumpica @ 2014 05 10, 12:12)
Izraelis tai ta galingu balsu moteris? man tai nelabai....kai žiūrėjau klipą, tai viskas ok buvo, bet vaizdas scenoje tai visai nieko gero...labai jau ji sudarė tokios baba dizel įvaizdį dar ta apranga...šlaunys oho tokios atidengtos, kaip Ksena kokia aš čia tikrai nieko neįžeidinėju, tiesiog manau pasirodymo įvaizdis neapgalvotas...ta daina tai pati iš savęs visai gera, bet ta moteris su balsu...patinka man žemesni moterų balsai, bet čia jau labai toks oho, ne visiem matyt patrauklus
Man jos šlaunys patiko labiau, nei lenkaitės. Ana kiek per mažai pavalgius man atrodė
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 11:20)
Tik man dabar klausimas iškilo kaip Končita atrodytų be barzdos. Spėju,kad simpatiška moteriškė būtų
Turbūt graži Nes akys tai labai gražios, didelės ir bruožai taisyklingi, ryškūs
Bet vistiek ir Končita Tomas (vyriokas) turi kažkokio moteriškumo veide (net ir antroje foto, kur sakiau, kad simpatiškas ). Arba čia dėl žinojimo apie jo personažą .
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 12:04)
Paimkim belekokią dainą visada atsiras dainų, kurios bus panašios, dviračio neišrasi, kažko jau tokio ypatingo
Butent. O tai lietuviskos "mazyte mano" niekas plagijatu neapkaltino? Man tai ziauriai panasi i Eric Clapton "Wonderful tonight".
Panos, tai jeigu Kristui ispesiot antakius, isdazyt akis ir lupas, tai irgi vyru nepavadintum. O ir su kelnem nieks nemate.
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 20:56)
Nepatykėsit, bet vakar mano septynmetė taip ir pasakė, kad turi kitais metais važiuoti į EV Džentelmenai. Kaip sakant vaikų lūpomis kalba tiesa. Finalas vien dėl plastikos garantuotas.
Man sūnus pasakė, kad jei jis balsuos finale už Armėniją, anglų mokytoja pliusą parašys (kažkiek tų pliusų surinkus pasikelia gautas pažymys balu ar keliais ar pan.), tik reik atnešt įrodymą - telefoną parodyt. Tai iš mūsų mokyklos nemažai maniškis turėtų balsų gaut
Papildyta:
O bet aš tai ką - konkurentę turiu?
Papildyta:
O bet aš tai ką - konkurentę turiu?
QUOTE(pumpica @ 2014 05 10, 13:12)
Taip, ta pati Na taip, pasirodyms tikrai ne stebuklas pas ją buvo. Bet man asmeniškai taip daina patiko, kad man vienodai buvo tas pasirodymas Galėjo išvis tik šviesas įjungt be jokių žmonių Žodžiu man patiko ir balsas, ir muzika
Ir taip, muzika jau toks dalykas kaip ir maistas - kiekvienas turi savo mėgstamą žanrą, stilių ir pan.
Tiesa, kalbant apie mūsų Viliją, tai man daina labai patinka Tiesą sakant dar ir dabar pažiūrėjus jos pasirodymą užplūsta tokie faini jausmai... Kad faina ir smagi daina
Man šiaip patinka visokie nestandartai, tai, matyt, nieko keisto iš tikrųjų.
Man ir Latvija patiko... Tik jie tarp kitų truputį nublanko.
Tik va Estija nepatiko visiškai... Tai, kad nepateko net truputį savanaudiškai ir džiaugiausi
Armėnija vis dar manau, kad pervertinta... Nes yra tikrai daaaug geresnių ir įspūdingesnių dainų šįmet.
O kas dėl lenkaičių, tai taip, vulgari, bet muzika užustalui tinkama
O tas jisji su barzdele, tai... Pasirodymas - 10 balų. Daina - standartas... Neh...
QUOTE(Oranžinis_lapelis @ 2014 05 10, 14:56)
Taip, ta pati Na taip, pasirodyms tikrai ne stebuklas pas ją buvo. Bet man asmeniškai taip daina patiko, kad man vienodai buvo tas pasirodymas Galėjo išvis tik šviesas įjungt be jokių žmonių Žodžiu man patiko ir balsas, ir muzika
man taip pat labai patiko, galingas ir įdomus balsas, tikras meno kūrinys jos pasirodymas, ne kokia pakratuška.