Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

Simpatiskas konchitas buvo biggrin.gif

Paklausiau prancuzu daina ..nieko, bet mums su b is kart pirma mintis i musu viena daininka stromae panasi tiek klipas tiek stilius..va
http://m.youtube.com...=papaoutai&sm=1

kaip cia ikopijuoja visa paieska ..antra ten kur papaoutai..

O cia prancuzu..

http://m.youtube.com...u...202014&sm=1

g.gif ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 10 gegužės 2014 - 10:10
Labas dienas,
Kaip smagu būtų laukt vakaro, jei Lietuva būtų finale verysad.gif
Nu bet ką jau čia. Dar reik nepamiršt armėnui pasakyt, kad emocijų finale daugiau išspaustų.

QUOTE(evelinki @ 2014 05 09, 23:57)
jooo, tas "vistiek būsim paskutiniai arba pirmi nuo galo" jau vemt verčia. Man asmeniškai nepatiko ta daina, bet palaikyt visada palaikau savus(kaip kiti gali palaikyti, jei patys ant savęs spjaudomės) tiek eurovizijoj, tiek sporte, šokiuose ir t.t. ir t.t.

manęs taip pat nežavi/-ėjo nei daina, nei jos atlikėja. Aš neslėpiau, kad mano simpatijos buvo Mijos pusėj, bet jei išrinkom - pamirštam, kas galėjo būti ir nespjaudom ant to, kuris važiuoja atstovaut mūsų šaliai.

QUOTE(pumpica @ 2014 05 10, 08:13)
Jus juokaujat del tu lietuviu sokeju grazuoliuku,taigi eurovizijoj dainuot visu pirma reikia, o ka jie? biggrin.gif pasokt galetu, bet reikia dainorelio i kompanija dar, va kokio Montvydo pvz biggrin.gif

nu užtat ir imam į back'us Ščiogolevaitę ir Pilvelytę. Galim ir Montvydą dar biggrin.gif

QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 08:22)
Bet kaip skirtingai matom, mano nuomone rumunai net neverti į finalą patekt

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 10 gegužės 2014 - 10:16
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 10, 00:58)
Kas cia del Conchitos pesates?  biggrin.gif  Tom Neuwirth, 24 metu. Ir ne jokia ne desra (Wurst). laugh.gif

user posted image  user posted image

Bet tai koks simpatiškas (buvo biggrin.gif ) vidurinėje foto bigsmile.gif
Papildyta:
Šukuosena (toje foto) patinka, ir akys gražios smile.gif
Atsakyti
O man tai Conchita moteris gražesnė nei Conchitas vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 10, 11:18)
Bet tai koks simpatiškas (buvo  biggrin.gif ) vidurinėje  foto  bigsmile.gif

Kaip Radžio Raisa pasakė: buvau graži, būsiu dar gražesnė biggrin.gif
Atsakyti
Papildyta:
Šukuosena (toje foto) patinka, ir akys gražios  smile.gif

aš kaip supratau, tai Conchita - tik personažas, sceninis įvaizdis.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 05 10, 11:09)
Paklausiau prancuzu daina ..nieko, bet mums su b is kart pirma mintis i musu viena daininka stromae panasi tiek klipas tiek stilius..va
http://m.youtube.com...=papaoutai&sm=1

kaip cia ikopijuoja visa paieska ..antra ten kur papaoutai..

O cia prancuzu..

http://m.youtube.com...u...202014&sm=1

g.gif   ne?

Nu tikrai labai panašu, ypatingai pradžia doh.gif Matyt, kad pasiskolino minčių prancūzai drinks_cheers.gif
Bet vistiek smagi man jų daina, kad ir pakopijuota truputį biggrin.gif

Papildyta:
Šukuosena (toje foto) patinka, ir akys gražios  smile.gif

Aha, visai nieko biggrin.gif Dar jei antakių nebūtų išsipešiojęs, tai visai liuks būtų biggrin.gif Tik man dabar klausimas iškilo kaip Končita atrodytų be barzdos. Spėju,kad simpatiška moteriškė būtų laugh.gif

----

O tai jis nepasikeitęs lyties? g.gif Čia gal panašiai kaip kokia Verka Serdiučka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2014 - 11:26
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 11:20)
O tai jis nepasikeitęs lyties? g.gif Čia gal panašiai kaip kokia Verka Serdiučka? g.gif

ne. Jis visur sako, kad yra ir liks vyras, net nevadina saves transeksualu (tik gejum), jam tiesiog patinka moteriski drabuziai (= transvestitas? g.gif ) smile.gif

beje dar noriu pasakyti del tos pavardes Wurst - tai vokiskai reiskia ne tik "desra", bet ir kazka panasaus i "dzin" - pvz. posakis "es ist mir wurst" - "man visiskai tas pats". Tai vat del to kaip jis aiskina, jis taip ir pasivadino, nes jam "dzin", ka kiti galvoja, ir zmonem turetu buti visiskai "wurst", kaip kazkas atrodo ar ka kazkas myli/megsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 10 gegužės 2014 - 11:47
QUOTE(moocho @ 2014 05 10, 12:42)
ne. Jis visur sako, kad yra ir liks vyras, net nevadina saves transeksualu (tik gejum), jam tiesiog patinka moteriski drabuziai smile.gif
---
beje dar noriu pasakyti del tos pavardes Wurst - tai vokiskai reiskia ne tik "desra", bet ir kazka panasaus i "dzin" - pvz. posakis "es ist mir wurst" - "man visiskai tas pats". Tai vat del to kaip jis aiskina, jis taip ir pasivadino, nes jam "dzin", ka kiti galvoja, ir zmonem turetu buti visiskai "wurst", kaip kazkas atrodo ar ka kazkas myli/megsta smile.gif

geras, kažkaip tkrai įsivaizdavau, kad jis lytį pasikeitęs biggrin.gif
---
Su šita jo mintim labai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Conchita kaltinama plagiatu
Atsakyti
Dabar galvoju, austrai juk visada būdavo Eurovizijos dugne(panašiai kaip Lietuva), o šiais metais, jaučiu, kai dės tai dės bent jau į pirmą trejetą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 12:46)

blink.gif nu čia dabar lotuliukas.gif Man tai visai nepanašu doh.gif biggrin.gif Tai ką tada kalbėt apie prancūzus biggrin.gif
Papildyta:
Paklausiau atidžiau. Kaip suprantu, čia tik apie pačią pradžią. Na tai kelios natos gal ir panašios, bet paskui jau ne g.gif
Tokiu atveju ir olandai plagiatoriai,o prancūzams - visai slėptis laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 10 gegužės 2014 - 12:05
Man tai visai nepanašu, jau nebežino prie ko prisikabint g.gif Paimkim belekokią dainą visada atsiras dainų, kurios bus panašios, dviračio neišrasi, kažko jau tokio ypatingo
Atsakyti