Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(oziarage @ 2014 05 09, 17:45)
Man ir Conchita super, kuo toliau tuo labiau smile.gif Nuoširdus žmogus, manau.

man ir, susiradau dainos žodžius, nes kelių nebuvau supratus, superiniai žodžiai (gal kad randu save dainos žodžiuose, nes ir pakilau kaip feniskas šiemet lotuliukas.gif biggrin.gif ) bet šiaip, patiko, nuo pirmos sekundės. šiandien daug klausiau. noriu kad laimėtų tongue.gif
vokietijos ir patiko, bet kadangi turiu nepaaiškinamą atstumimą viskam, kas susiję su vokietija, pas save viduj, tai nenorom stumiu į šalį, ir manau kad nepatinka nors gal yra kitaip blush2.gif
Atsakyti
kad jį kur velnias tą Končę - lyg neturėčiau ką veikti, žiūrėjau interviu, nugis labai įdomu man pasidarė, kas čia per žmogus ir kas per reiškinys - kol kas man jis/ji patinka jau be jokio juoko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 09, 14:42)
drinks_cheers.gif kiekvienais metais tas pats doh.gif tai daina eilinė, neįdomi tai dar kas. O šiais metai išsiuntėm kažką naujo, orginalaus, bet vistiek negerai blink.gif Lietuviai (aišku ne visi) tiesiog nepalaiko savo atstovo, iškart prasideda: vėl būsim paskutiniai, apsijuoksim prieš visą Europą, net į finalą nepateksim ir t.t.....

jooo, tas "vistiek būsim paskutiniai arba pirmi nuo galo" jau vemt verčia. Man asmeniškai nepatiko ta daina, bet palaikyt visada palaikau savus(kaip kiti gali palaikyti, jei patys ant savęs spjaudomės) tiek eurovizijoj, tiek sporte, šokiuose ir t.t. ir t.t.
Atsakyti
Kas cia del Conchitos pesates? biggrin.gif Tom Neuwirth, 24 metu. Ir ne jokia ne desra (Wurst). laugh.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Noriu, kad rumunai laimėtų pirmą vietą, jie jos verti.
Atsakyti
perskaičiau Samo komentarą ir sakyčiau, kad visai teisingi pastebėjimai.

http://www.delfi.lt/...u.d?id=64752071
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 22:40)
O kaip Dimša gyvena unsure.gif Jis gi sumuštas buvo, ar nesuniokotas jo veidas?

Atsigavo, atsitiese.
Atsakyti
Jus juokaujat del tu lietuviu sokeju grazuoliuku,taigi eurovizijoj dainuot visu pirma reikia, o ka jie? biggrin.gif pasokt galetu, bet reikia dainorelio i kompanija dar, va kokio Montvydo pvz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(emiljana @ 2014 05 10, 02:30)
Noriu, kad rumunai laimėtų pirmą vietą, jie jos verti.

Bet kaip skirtingai matom, mano nuomone rumunai net neverti į finalą patekt
Atsakyti
QUOTE(Bernsteine @ 2014 05 10, 01:58)
Kas cia del Conchitos pesates?  biggrin.gif  Tom Neuwirth, 24 metu. Ir ne jokia ne desra (Wurst). laugh.gif

O dar kas nors to nežinojo? smile.gif Mano gi tas Tomas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 05 10, 08:40)
Atsigavo, atsitiese.

Tai gerai 4u.gif
Atsakyti
Paskelbė balsavimo tvarką:
http://www.eurovisio..._order_revealed
29.Lithuania: (Ignas Krupavicius)
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 10, 09:22)
Bet kaip skirtingai matom, mano nuomone rumunai net neverti į finalą patekt

Ignoruokit, cia trolis, visose temose nesamones peza.
Atsakyti