O kas čia per chorų konkursas nuo 22:00 bus, kur Liepaitės Lietuvai atstovaus? Ten kažkas panašaus kaip chorų Eurovizija?
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 21:07)
O kas čia per chorų konkursas nuo 22:00 bus, kur Liepaitės Lietuvai atstovaus? Ten kažkas panašaus kaip chorų Eurovizija?
o rodo per ką nors?
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 20:56)
Super būtų
Man Vokietijos daina ir visą dieną galvoj, o girdėjau tai tik kartą Bet pasižiūrėjau, kad šou tai jokio pas juos, bet gal sueis?
O jau kaip laukiu, kada visus balsus paskelbs
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 09, 22:11)
o rodo per ką nors?
nu kažkda lyg ir girdėjau anonsuojat per lrt
Nu va, radau - 22:20 per lrt tiesioginė transliacija iš Vienos
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 21:04)
Sutinku su visom dėl Vokietijos dainos Man šiandien visą dieną ji galvoj sukasi
Papildyta:
Beje, kas dėl olandų, tai man toks įtarimas, kad jie nublanks tarp kitų ryškesnių dainų Pirmame pusfinalyje man jie buvo favoritai, bet finale tai neįsivaizduoju už ką reiks sirgt. Yra nemažai apylygių dainų
Aha Papildyta:
Beje, kas dėl olandų, tai man toks įtarimas, kad jie nublanks tarp kitų ryškesnių dainų Pirmame pusfinalyje man jie buvo favoritai, bet finale tai neįsivaizduoju už ką reiks sirgt. Yra nemažai apylygių dainų
Dėl olandų lygiai taip pat manau, kaip ir neeuroviziška visai, išsiskiria iš viso konteksto, bet iš kitos pusės, už EV sienų, nieko kaip ypatingo, nnn tokių baladžių.
Bet man graži
Klausau pirmą chorą, tai vistik ne man tai Čia jau reikia būt dideliu mėgėju. Nors Liepaites norėčiau pažiūrėt. Įdomu kelintu numeriu pasirodys.
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 21:03)
Tą ir norėjau pasakyt, Eurovizijai svarbu "geras vaizdzelis" .
O kaip Dimša gyvena Jis gi sumuštas buvo, ar nesuniokotas jo veidas? Nebemačiau jo po to įvykio.
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 05 09, 21:52)
o į back'us pilvelytę ir ščiogolevaitę
Ojei, pasiustų iš įtūžio
Papildyta:
Man visą vakarą Teardrops sukasi, verkiu matyt už Vilką
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 09, 22:25)
Klausau pirmą chorą, tai vistik ne man tai Čia jau reikia būt dideliu mėgėju. Nors Liepaites norėčiau pažiūrėt. Įdomu kelintu numeriu pasirodys.
Aš irgi žiūriu tik dėl Liepaičių