Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 11, 00:30)
spėju penketuką:
1. Austrija
2. Olandija
3. Švedija
4. Vengrija
5. gal Šveicarija  g.gif

gal dar armėnas kažkur turėtų įsipaišyti g.gif arba šeštas tegu būna biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai kokios 15 dainu vertos nugalėtojo vardo. Stipru šiais metais. Balsavau už Conchitą 4 kartus ir Olandija 2.
Atsakyti
Aaaaa, ačiū Fėja*, db jau žinau, nereik ir pakartojimo žiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 11, 00:27)
Kas man šįvakar nekokybiškai skambėjo, tai Italija.

žiauriai doh.gif doh.gif doh.gif Nors aš repeticijas girdėjau, tai nenustebino...bet sugadino dainą juodai doh.gif o buvo viena mano favoričių seniau doh.gif

QUOTE(Dviveide @ 2014 05 11, 00:31)
Man šįkart labiausiai pirmosioz lyriškos dainos įstrigo. Norvegas, olandai,azerbaidžanietė,  austr'ė/as smile.gif

bigsmile.gif drinks_cheers.gif visi mano favoritai + šveicarai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 11, 00:31)
Galvoju, kad Ispanijos tam penketuke nebus ax.gif . Pakeisčiau švede arba šveicarais ax.gif

Ispane mane migdanciai paveike,svede nesuzavejo... ax.gif
Greitai bus sudelioti visi taskai ,neuzillgo suzinosime nugaletoja... thumbup.gif
Atsakyti
Visgi, drinks_cheers.gif Prašom, negaila. biggrin.gif
Atsakyti
Emiliūtė kad išsidažius, galėtų eit su lenkėm dainuot biggrin.gif pernai tokia gerutė atrodė biggrin.gif
Atsakyti
Emmelie kaip kokia tarzanjija biggrin.gif
Atsakyti
Emelijos daina skamba kaip dar kartą nugalėt galėtų wub.gif
Atsakyti
Vajetau,kokia orgija... doh.gif doh.gif doh.gif Cia ka nuo lenkiu uzsikrete? g.gif
Atsakyti
va su tokiu gabalu ir nugalėt galima.
Atsakyti
Na bet UK tai tikrai nuskriaudė unsure.gif Pamenu, kai kažkuriais metais įbėgęs Jimmy Jump sugadino Ispanijos pasirodymą, tai leido jiems kartot dainą. (nors aš tada net nepastebėjau, kas įvyko lotuliukas.gif ) Tai šiuo atveju britams tikrai turėjo leist pakartot unsure.gif

Nors kiek girdėjau tą fragmentą, tai nesužavėjo jie manęs. O galvojau bus tarp favoritų. Tikrai ne schmoll.gif
Atsakyti