[quote=Liebchen,2014 05 09, 00:42]Na, nors ir labai mėgstu tą 'pakopintą' Stingo dainą, puikiai žinau melodiją, bet tik pasiskaičius internete man 'nušvito', kad olandų daina yra kopija
[/quote]
man pradžia panaši, paskui nelabai.
[quote=tuktuk,2014 05 09, 00:51]O kas liečia lenkes, tai man asmeniškai jos per didelė beskonybė
Ir labai įkyriai rėkė
Bet galiu įžvelgt ir pliusų- pvz gerai, kad vaikus supažindino su tuo, kaip senovėj žmonės mušdavo sviestą ir kaip skalbdavo su ta "lenta"
[/quote]
man rods vaikai, vyresni nei 10 metų, ne į lentą žiūrėjo
[quote=kuti kuti,2014 05 09, 12:48]Paradoksas, mes su MB nusprendėm, kad vakar moteriškiausiai ir gležniausiai
atrodė bei su žiūrovais flirtavo...Conchita.
[/quote]
ypač jos reakcija kai pagaliau paskelbė, kad išėjo į finalą. och.. kaip gracinga jau mirti besiruošusi gulbė
moterims dar reiktų pasimokyti taip atrodyt
[quote=tuktuk,2014 05 09, 13:12]Kas dar nežinot už ką sirgt finale, tai prašom išsiburti
T.y. pasitikrinti su kuriais EV dalyviais jūs labiausiai derat
http://matchmaker.eurovision.tv/
[/quote]
man Viliją išmetė. too late, too late ...
[quote=odriana,2014 05 09, 14:31]Tik dar kartą galiu pasakyti, kad kartais pagalvoju, ar išvis verta Lietuvai dalyvauti EV, jei vos ne visada kyla tokios audros, kad tas blogai, anas blogai, na, paskaičius komentarus delfyje ir kitur, susidaro įspūdis, kad įvyko vos ne tragedija, o Vilija - kažkokia absoliuti blogietė...
[/quote]
o kam tuos nepilnavertiškumo jausmo nukankintų personų komentarus skaityti
aš nieko neskaitau, pora straipsnių permečiau, darbe truputį pakalbėjom, niekas nieko nedergia, viskas ramiai.
[quote=linamog,2014 05 09, 14:37]Man tai atrodo, kad Vilijai visas vidus kraujuoja. Cia jos daina, jos vaikas, atrinktas, ja buvo patiketa, pasitiketa, delioji, tiki, stengiesi, lipdai - ir viskas velniop, uz borto, durys uztrenktos. Manau, stipriai susvyravo jos pasitikejimas savimi, kaip kureja, kad ji gali sukurti kazka, kas patinka zmonems, ne tik lietuviams, bet ir placiau. Viduje dabar turetu būti gerokas chaosas...
[/quote]
jei protingai mokės tą panaudoti, ta patirtis jai išeis į naudą. per didelis pasitikėjimas irgi nieko gero neduoda, kaip ir nepasitikėjimas, o dar ir dažnai juokingai atrodo iš šono.
Papildyta:
Fainuolis/ė
[/quote]
aš irgi
Papildyta:
[quote=Holivudė,2014 05 09, 17:04]Atrodo klausyčiau ir klausyčiau
http://m.youtube.com...h?v=bWe8PRsW4T0
[/quote]
o man po kelių kartu darosi nuobodu
gražu, bet nuoboda.
geriau Conchita. ir gražu (išskyrus barzdą), ir nenuobodu