Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 16:04)
Aš kuo toliau, tuo labiau Končitą myliu  rolleyes.gif paklausiau poros interviu, nu normalus žmogus, su gerom laisvom mintim, ir nėra kokia susireikšminus persona -kad va aš esu kitoks ir prašau dabar visi būtinai toleruokit cool.gif paprastas žmogus...

drinks_cheers.gif aš irgi wub.gif . Fainuolis/ė wub.gif
Atsakyti
[quote=Liebchen,2014 05 09, 00:42]Na, nors ir labai mėgstu tą 'pakopintą' Stingo dainą, puikiai žinau melodiją, bet tik pasiskaičius internete man 'nušvito', kad olandų daina yra kopija
[/quote]
man pradžia panaši, paskui nelabai.

[quote=tuktuk,2014 05 09, 00:51]O kas liečia lenkes, tai man asmeniškai jos per didelė beskonybė blush2.gif Ir labai įkyriai rėkė biggrin.gif Bet galiu įžvelgt ir pliusų- pvz gerai, kad vaikus supažindino su tuo, kaip senovėj žmonės mušdavo sviestą ir kaip skalbdavo su ta "lenta" laugh.gif
[/quote]
man rods vaikai, vyresni nei 10 metų, ne į lentą žiūrėjo lotuliukas.gif

[quote=kuti kuti,2014 05 09, 12:48]Paradoksas, mes su MB nusprendėm, kad vakar moteriškiausiai ir gležniausiai flirt.gif  brunette.gif atrodė bei su žiūrovais flirtavo...Conchita.  lotuliukas.gif  bigsmile.gif 
[/quote]
drinks_cheers.gif ypač jos reakcija kai pagaliau paskelbė, kad išėjo į finalą. och.. kaip gracinga jau mirti besiruošusi gulbė biggrin.gif moterims dar reiktų pasimokyti taip atrodyt

[quote=tuktuk,2014 05 09, 13:12]Kas dar nežinot už ką sirgt finale, tai prašom išsiburti laugh.gif T.y. pasitikrinti su kuriais EV dalyviais jūs labiausiai derat laugh.gif
http://matchmaker.eurovision.tv/
[/quote]
man Viliją išmetė. too late, too late ... smile.gif

[quote=odriana,2014 05 09, 14:31]Tik dar kartą galiu pasakyti, kad kartais pagalvoju, ar išvis verta Lietuvai dalyvauti EV, jei vos ne visada kyla tokios audros, kad tas blogai, anas blogai, na, paskaičius komentarus delfyje ir kitur, susidaro įspūdis, kad įvyko vos ne tragedija, o Vilija - kažkokia absoliuti blogietė...
[/quote]
o kam tuos nepilnavertiškumo jausmo nukankintų personų komentarus skaityti biggrin.gif aš nieko neskaitau, pora straipsnių permečiau, darbe truputį pakalbėjom, niekas nieko nedergia, viskas ramiai.

[quote=linamog,2014 05 09, 14:37]Man tai atrodo, kad Vilijai visas vidus kraujuoja. Cia jos daina, jos vaikas, atrinktas, ja buvo patiketa, pasitiketa, delioji, tiki, stengiesi, lipdai - ir viskas velniop, uz borto, durys uztrenktos. Manau, stipriai susvyravo jos pasitikejimas savimi, kaip kureja, kad ji gali sukurti kazka, kas patinka zmonems, ne tik lietuviams, bet ir placiau. Viduje dabar turetu būti gerokas chaosas...
[/quote]
jei protingai mokės tą panaudoti, ta patirtis jai išeis į naudą. per didelis pasitikėjimas irgi nieko gero neduoda, kaip ir nepasitikėjimas, o dar ir dažnai juokingai atrodo iš šono.
Papildyta:
Fainuolis/ė wub.gif
[/quote]
aš irgi wub.gif
Papildyta:
[quote=Holivudė,2014 05 09, 17:04]Atrodo klausyčiau ir klausyčiau http://m.youtube.com...h?v=bWe8PRsW4T0  wub.gif 
[/quote]
o man po kelių kartu darosi nuobodu blush2.gif gražu, bet nuoboda.

geriau Conchita. ir gražu (išskyrus barzdą), ir nenuobodu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 09 gegužės 2014 - 16:52
http://matchmaker.eurovision.tv/ Atlikau sita tetuka ir mane suporavo su Armenu ir Sveicaru biggrin.gif na ne pats blogiausias variantas
Atsakyti
Aš pagalvojau, kodėl Eurovizijoj negali būti tokių dainų: https://www.youtube....h?v=uJ_1HMAGb4k Kodėl mūsiškiai kažko panašaus negali sukurti? Nereikėtų tada verkti, kad mes maži ir niekas už mus nebalsuoja. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2014 05 09, 17:20)
http://matchmaker.eurovision.tv/ Atlikau sita tetuka ir mane suporavo su Armenu ir Sveicaru biggrin.gif na ne pats blogiausias variantas

sakyčiau, geriausias biggrin.gif

Papildyta:
http://www.lrytas.lt...nepraleisti.htm

Šveicarą prametė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 09, 17:04)
Atrodo klausyčiau ir klausyčiau http://m.youtube.com...h?v=bWe8PRsW4T0  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man taip pat ši daina wub.gif wub.gif wub.gif Norėčiau, kad jie laimėtų
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 09, 17:40)
drinks_cheers.gif aš irgi wub.gif . Fainuolis/ė wub.gif

Man ir Conchita super, kuo toliau tuo labiau smile.gif Nuoširdus žmogus, manau.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 09, 09:51)

Nustebau, kad nepateko Izraelis bei Makedonija - man atrodė gana stiprios ir įsimenančios dainos.

Man irgi keista. Balsavau už Izraelį.
Nu ką - nepatekom, tai nepatekom, susinervinau pusei minutės. Bet vis tiek nuo to Viliją vertinu ne mažiau.

QUOTE(Soled @ 2014 05 09, 10:00)
O aš visai nesistebiu dėl Šveicarijos. Juk seniai aišku, kad eurovizijoje toli gražu ne vokalo stiprumas svarbiausia. Man patiko jų daina, gera nuotaika ir šiaip labai faini vyrukai 4u.gif  bigsmile.gif

Man jie patiko klausantis pirmą kartą. Per pakartojimus žaibiškai nusibodo biggrin.gif

QUOTE(odriana @ 2014 05 09, 10:05)
Beje, kas irgi nepatiko ir netgi nuvylė - tai mūsų dainos vaizdo pateikimas... sad.gif Tikrai labai prastas darbas, net keista, žinant kokie profai ten dirba... Negi LT atstovai to nematė ir nebandė nieko sakyt jiems?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vokietijos daina gera smile.gif Tokią gali klausyt be jokių šou. Gera, šiuolaikinė daina.
Atsakyti
Iš tiesų labai gaila, kad Vilija nepateko į finalą. Nesiseka Lietuvai "Eurovizijoje"... verysad.gif

Iš tų šalių, kurios iškart finale, man patiko Vokietija ir Ispanija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 09, 08:10)
Man ta iš Germany solistė kažkuo užneša į tą aktorę blondinę, na kur Moterys meluoja geriau...
Galvojau liksiu be favoritų šiemet, bet va Germany noriai klausiau ir važiuojant į darbą ir grįžtant iš darbo, ir dar namuos. O tai geras ženklas. Vadinas kabina visaip kaip, ir atsimerkus ir užsimerkus sokiai.gif

Jokių dar nei straipsnių, nei komentarų neskaičiau, pastarųjų neskaitysiu, kam tas negatyvas penktadienio vakarą irnesakyk.gif neturėjau laiko, ką spėjau db padaryt, tai pirmų taikymu paskaičiau čia įdėtą jos interviu.
Nžn, bet jokio ten užslėpto kriminalo neįžvelgiau, savam stiliuje, paprastai atsakė.
O kai paklausė apie tą neva atstovavimą Lenkijai, tai ką aš žinau, tai čia gi maždaug- koks klausimas toks ir atsakymas. Ir viskas.

Gal nieks jos labai čia įsitvėręs ir nekritikuos baisia jau taip, gal bus panašiai kaip su Iculto, pamenat? Nepateko na nepateko, ir kiek pamenu nelabai ten juos po visko grįžusius linksniavo. Kažkaip tyliai viskas užsiraukė su tuo jų nepakliuvimu
Kad ji išgyvena tai, tai tikiu, kiekvienas ten patekęs/dalyvavęs išgyventų nepatekimą. Bet tai normalu.
Bet ir kiekvienas dalyvavęs, netikiu, kad maksimaliai neįdeda pastangų, tai būtų nesąmonė. Puikiai žino, kad ten patekęs turi spaust viską ką gali ir ko negali, pateisint lūkesčius ir t.t.

Kad man vakar kažkas ne taip tame pasirodyme buvo, tai faktas. Dar ir turėjau svečių, sakiau, na va žiūrėkim dabar mūsiškiai... Ir kai pamačiau, nesupratau kas nutiko, toks jausmas, kad ir per tas trumpas repeticijų peržvalgas viskas fainiau/stipriau buvo, o čia pusfinalyje kaip nugęsimas kažkoks gavos.

Jaučiu reik žalią šviesą jungt kokiai Pilvelytei ar ten Ščiogolovaitei, tegu bando žmonės jei jau taip nori smile.gif

Sėdžiu ir galvoju, aš mažiau išgyvenu nepatekimą, nei tarkim patekimą į finalą ir su žema vieta (balais) nuo galo. Man tuomet didesnis kartėlis būna.

O ir kaip sakau, ryt LT, LV, Estija, Airija, ramiai sėdės ir nereiks parintis nei dėl savų, nei dėl kaimynų, visi už borto, ir visi atsipalaidavę žiūrės/žiūrėsim finalą biggrin.gif kurio aš labai laukiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 09 gegužės 2014 - 19:46
QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 15:13)
Ten apie UK rase, kad tik telefonu galima buvo. Bet as i savo sms atsakymo negavau.

as negavau nei siemet nei pernai, likau nesupratus

QUOTE(katalike @ 2014 05 09, 15:14)
Tai čia faktas, bet vis tiek nekaip atrodo, kai kalba lyg įsižeidusi mažvaikė.

yra toks vaizdziaaalis. bet manau is nusivylimo

QUOTE(katalike @ 2014 05 09, 15:24)
Nemoka pralaimėt ir tiek. Tas "dzin" tai tik apsimestinis.

irgi tiesos yra. as irgi pralaimeti nemoku, todel elgciausi panaisiai

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 15:32)
jai dar reikia daug dirbti su savimi. Gal po 30-ies patobulės. Ji ir daug bėgo. Na kap galima taip neperklausyti konkurentų? Konkurentus reikia žinoti, jei kurie atrodo labai geri, tai reikia stengtis prilygti ir net perkopti juos, o ne bėgti nuo jų, tai pirma. Antra, jei kad ir mažos šalies žmonės, bet vistiek visumoje - daug žmonių tave išrinko ir tu patikai tokia su tokia daina, tai ok, rūbus patobulink, šokį gali dar patobulinti, dainą šiek tiek, bet apgalvojus patobulink ir nebesimėtyk, įsijausk į tą visą jau sukurtą ir patobulintą variantą ir tvirtai jo laikykis. Tada ir bus tikėjimas savimi, savo daina. Perdaug nesidžiauk operatoriu darbu, vertint kritiškai, vadovauk, nes po to pakiša kiaulę, filmuodami kažkur bambos sritį doh.gif Jei vežiesi backes, tai ir jos turi jausti didelę atsakomybę, neturi būti kažkur išgrūstos ir speigti bet kaip kaip skerdžiamos.
Žodžiu, ne tik vizualizacijas reikia kurti, bet dirbti realius darbus.

koks geras komentaras smile.gif

QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 16:04)

Aš kuo toliau, tuo labiau Končitą myliu  rolleyes.gif paklausiau poros interviu, nu normalus žmogus, su gerom laisvom mintim, ir nėra kokia susireikšminus persona -kad va aš esu kitoks ir prašau dabar visi būtinai toleruokit cool.gif paprastas žmogus...

nu zinokit apsaukit mane kokia ten 19 a. liekana, nu bet man nepatinka tokie bajeriai. net jei butu be barzdos, akies taip nereztu, tai tyleciau, bet dabar, MB valge, kai ji isejo , tai uzspringo ne juokais

QUOTE(katalike @ 2014 05 09, 19:51)
Vokietijos daina gera smile.gif Tokią gali klausyt be jokių šou. Gera, šiuolaikinė daina.

as klausiau radijuj ja ir nezinojau, kad EV daina, man patiko ir pasigarsindavau. tas pats buvo su Loreen uzpernai

QUOTE(Jol @ 2014 05 09, 20:05)
Iš tiesų labai gaila, kad Vilija nepateko į finalą. Nesiseka Lietuvai "Eurovizijoje"... verysad.gif

kodel nesiseka? 4 metus is eiles buvom finale, kaip tokiai mazai saliai nerealiai sekasi.
bet sorry gerbejoms, nu nesiziurejo nei vaizdas , nesiklause nei daina siais metais, as asmeniskai nenorejau girdeti to pacio finale. nemanau, kas as viena tokia
Atsakyti