Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 15:32)
Konkurentus reikia žinoti, jei kurie atrodo labai geri, tai reikia stengtis prilygti ir net perkopti juos, o ne bėgti nuo jų, tai pirma.

Apibrezkit, kaip jus praktiskai butumet tai igyvendinusi?
Atsakyti
Aš jų neteisiu, bet liaupsinti, manau, irgi nėra privaloma. Lietuviai isteriškai reaguoja į nesėkmę eurovizijoje, kitos šalys dalyvauja grynai "for fun", o iš Vilijos pasisakymų atrodo, kad pasaulio pabaiga atėjo. Tiek pykčio ir kartėlio išlieta... kaip ir sakiau ne pirmą kartą ji nesugeba protingai patylėti.
Atsakyti
nu bet aš tai nematau to pykčio ir kartėlio, nu rimtai nematau biggrin.gif gal ko dar nepaskaičiau...bet tai tik dar kartą įrodo, kokie mes skirtingi, skirtingai viską priimam, ir tai gerai smile.gif

Aš kuo toliau, tuo labiau Končitą myliu rolleyes.gif paklausiau poros interviu, nu normalus žmogus, su gerom laisvom mintim, ir nėra kokia susireikšminus persona -kad va aš esu kitoks ir prašau dabar visi būtinai toleruokit cool.gif paprastas žmogus...
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 09, 15:53)
Apibrezkit, kaip jus praktiskai butumet tai igyvendinusi?

Ar aš vakar dainavau? g.gif Jei būčiau jos vietoje, būčiau klausiusi konkurentų, kad po to man klausantis kelių dainų prieš mane (nes manau, kad ji girdėjo) nebūtų to tokio akmens užriedėjimo ant širdies, kad aš kažkokia prastesnė ir pan. Reikia tiksliai žinoti po kokios ir prieš kokią dainą eiti, kaip galima iš jų išsiskirti ir pan. Jau vien ta juoda Conchita su barzda buvo užtektinai, tai Vilija dar irgi pasijuodino plaukus, Kirdeikis juodą barzdą užsiaugino, nu ką žinau cool.gif Aš daryčiau kitaip. Kaip tik žaismingai, blondiškai tada išeičiau ax.gif
Bet čia mano nuomonė, aš jos neperšu, tik manau, kad būta klaidų ir ne viena.
Atsakyti
Vilijos FB

I really wanna Thank everyone!!!
Thank you to all the Lithuanians around the world, to everyone who supported in many ways! Thank you to:
LRT, TymDrym, Akvile, Panorama PC, Comfort Hotel, my lovely hometown Vilnius.
Thank you sister Asta for coming to DK, and Thank you to Audrius Girzadas and Martynas Tyla.

Especially... thank you guys:
Alge, Egle, Lina... Lovely girls, great voices - mom's proud of you!!! wink.gif))*
Sarunas Kirdeikis: 10 more years of work and we'll make it next time! wink.gifD)))*
Aciu, Viktorai, dirbam toliau! wink.gif**

I'm proud of myself - I'm turbo and I know it! wink.gif**
See ya*
V.#
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 09, 11:37)
Kad komisijos juk jau nebebuvo. Žiūrovai su komisija praleido Pojavį į finalą, o finale jis vos ne paskutinis buvo, nes komisija nebebalsavo ir nebeleido Airijai, D.Brit., Norvegijai tiek balsų mums duoti kaip anksčiau.
Ar ne taip? g.gif

nelabai suprantu ką čia parašėt g.gif taip atrodo, kad Jūs galvojat, kad yra tik viena komisija? Bet juk ir pusfinalyje, ir finale kiekvienos šalies balsai skaičiuojami taip: 50proc tos šalies komisija, 50proc. žmonių balsai. Suskaičiuojamas vidurkis ir tada padalinami taškai. Nėra jokių "komisija nebebalsavo" g.gif 4u.gif
http://www.eurovisio...14/about/voting
na bus aišku po finalo, kai paviešins visus taškus, kaip kas balsavo.. ax.gif

aš už vengrą.., man Vengrija ir pernai labai labai patiko.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 05 09, 16:39)
nelabai suprantu ką čia parašėt g.gif taip atrodo, kad Jūs galvojat, kad yra tik viena komisija? Bet juk ir pusfinalyje, ir finale kiekvienos šalies balsai skaičiuojami taip: 50proc tos šalies komisija, 50proc. žmonių balsai. Suskaičiuojamas vidurkis ir tada padalinami taškai. Nėra jokių "komisija nebebalsavo" g.gif  4u.gif

Nežinojau, ačiū 4u.gif Galvojau, kad po to finale lieka tik people power ax.gif
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2014 05 09, 16:39)
nelabai suprantu ką čia parašėt g.gif taip atrodo, kad Jūs galvojat, kad yra tik viena komisija? Bet juk ir pusfinalyje, ir finale kiekvienos šalies balsai skaičiuojami taip: 50proc tos šalies komisija, 50proc. žmonių balsai. Suskaičiuojamas vidurkis ir tada padalinami taškai. Nėra jokių "komisija nebebalsavo" g.gif  4u.gif

Nežinojau, ačiū 4u.gif Galvojau, kad po to finale lieka tik people power ax.gif Todėl turbūt taip ir atitenka tie balsai kaimynams dėl komisijos g.gif Nes nemanau, kad taip pastoviai gyventojams vis kaimynai patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2014 05 09, 15:39)

man vengrai pernai buvo patys pačiausi drinks_cheers.gif
Šiemet patinka olandai, austrė (-as), šveicarai, švedė galbūt. Ir laukiu tų šalių, kurių nematėm. Gali būti, kad favoritas bus tarp jų - atrodo visos labai neprastai. Kaip niekad bigsmile.gif Ypač man vokietės fragmentas įstrigęs. Ir iš prancūzų gero reginio tikiuosi.
Na, ir šiaip tikiuosi malonaus vakaro ryt smile.gif
Atsakyti
Monteverde 4u.gif tai vat, kad daug kas kažkaip tų taisyklių nežino ir pyksta... unsure.gif
Atsakyti
Man vokietė irgi įstringa. Mūsų šeimos kirpėją labai primena, nes ta irgi tokias atsipūtus blond, vyriška tokia, raganiška savotiškai ar kaip čia pasakyt biggrin.gif Tai artima tokia atrodo, žinoma smile.gif
Atsakyti
Atrodo klausyčiau ir klausyčiau http://m.youtube.com...h?v=bWe8PRsW4T0 wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2014 05 09, 16:04)
nu bet aš tai nematau to pykčio ir kartėlio, nu rimtai nematau  biggrin.gif gal ko dar nepaskaičiau...bet tai tik dar kartą įrodo, kokie mes skirtingi, skirtingai viską priimam, ir tai gerai smile.gif

Aš kuo toliau, tuo labiau Končitą myliu  rolleyes.gif paklausiau poros interviu, nu normalus žmogus, su gerom laisvom mintim, ir nėra kokia susireikšminus persona -kad va aš esu kitoks ir prašau dabar visi būtinai toleruokit cool.gif paprastas žmogus...

drinks_cheers.gif Specialiai net sraipsni perskaiciau. Taip ir isivaizduoju Vilija kvatojancia ir atsakinejancia i tuos klausimus biggrin.gif Jokio pykcio nematau schmoll.gif
Atsakyti