Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 22:51)
o pas jus visas namuos garsas bendrai ne mazesnis??? man jau nusibodo telika garsint, kazkas ne taip unsure.gif

Mes tai su ausinėm klausom.

Končita paimta, ojazau, kaip džiaugiuosi. Maniau jau jos tai nieks nenori. Yr gerų žmonių šioj žemėj, visgi. smile.gif Bet balsą tai ji turi. thumbup.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fėja*: 10 gegužės 2014 - 22:01
Končita suuuuuuper thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif balsas,nerealus kurinys... bigsmile.gif
Bet mano paauglys vyresnelis tai vos neapsiveme ,,nuo ivaizdzio"... ax.gif
Atsakyti
1. Konchita 2. Vokeitija.

o daugiau nesvarbu, mano balsai bus šiom smile.gif
Atsakyti
Končita paimta, ojazau, kaip džiaugiuosi. Maniau jau josbtai nieks nenori.mYr gerų žmonių šioj žemėj, visgi. smile.gif Bet balsą tai ji turi. thumbup.gif:

na na, dėl jos ir kovos virė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 05 10, 22:59)

Končita paimta, ojazau, kaip džiaugiuosi. Maniau jau josbtai nieks nenori.mYr gerų žmonių šioj žemėj, visgi. smile.gif Bet balsą tai ji turi. thumbup.gif:

Dekavoju, taip, as geriausia biggrin.gif
Atsakyti
Bet mano paauglys vyresnelis tai vos neapsiveme ,,nuo ivaizdzio"... ax.gif

nieko, užaugs dar ne to gyvenime pamatys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2014 05 10, 21:59)

Končita paimta, ojazau, kaip džiaugiuosi. Maniau jau jos tai nieks nenori. Yr gerų žmonių šioj žemėj, visgi. smile.gif Bet balsą tai ji turi. thumbup.gif:

O man kazkodel tai tik gailesti sukelia ax.gif
Atsakyti
Aš irgi girdėjau, kad minia su Končita dainavo, net suabejojau ar tik nepasigirdo man, vadinas ne, nepasigirdo.
Atsakyti
Gali kas ka nori kalbet,bet ir be barzdos ji ispudinga-trapi,moteriska,estetiska,jai nereikia pigiu efektu demesiui prikaustyti.
Atsakyti
O man kazkodel tai tik gailesti sukelia ax.gif

lyg tai jam tas gailestis būtų reikalingas biggrin.gif
Atsakyti
Vokietija patiko smile.gif .
Atsakyti
Keičiu skurą. Conchita the best. Tiesiog su kiekvienu akordu šiurpuliukai ėjo per kūną!!! Nugalėtoja ji ar jis!!!
Atsakyti