Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 20:54)
Žodžiu, mano favoritas lai būna vengras- jo daina šiandien mano sielos ritmo.

O statau už Končitą

Mano favoritai - iš Oranje šalies ir vengras.
Dar, stuburu jaučiu, Končita gaus debesį balsų ir užims aukštą vietą. Manau, kad Juodkalnija kils aukštai.
O didžiojo šešeto dainas, tiksliau - jų fragmentus - girdėjau tik tiek, kiek pristatė telikas. Neturiu nuomonės. Tiksliau, turiu nuomonę, kad danai orientuojasi į sweet teens.
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2014 05 10, 19:52)
Daina turetu buti apie kazka bendro, kas tikrai visus vienija, zeme, planeta, visata, kitiems metams mintis  mirksiukas.gif

Va tokia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 10 gegužės 2014 - 20:29
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 21:23)
prie ko, aš kaip tik turėjau mintį, kad energinga daina  biggrin.gif

Nu bet ten tokia e e wai wai deddy wai biggrin.gif
Atsakyti
dar apie tai, kad daina turi būti apie kažką bendro visiems. va, dainavo belgas apie mamą. kur jau čia bendriau. o dar Motinos diena kaip tik. ir net į finalą nepateko....
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 21:23)
o ką, įprastai naktimis ryji?  biggrin.gif

Nu gi paragauju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2014 05 10, 21:28)
Mano favoritai - iš Oranje šalies ir vengras.
Dar, stuburu jaučiu, Končita gaus debesį balsų ir užims aukštą vietą. Manau, kad Juodkalnija kils aukštai.
O didžiojo šešeto dainas, tiksliau - jų fragmentus - girdėjau tik tiek, kiek pristatė telikas. Neturiu nuomonės. Tiksliau, turiu nuomonę, kad danai orientuojasi į sweet teens.

Manrods, kad vengras irgi gerai sweert teens auditoriją ima. Danas tai visus Bruno Mars mėgėjus paims. Bet vengro šansai tikrai didesni.
Atsakyti
Valinskas teisybę sako, kad operatorių darbas buvo lievas filmuojant lietuvius. bet juk tas filmavimas derinamas su pačiais atlikėjais. atsimenu, LT United pasakojo, kaip bendravo su operatoriais ir viską nufilmavo taip, kaip reikėjo g.gif
Atsakyti
***** susinervinau, elektra buvo dingus doh.gif doh.gif doh.gif .
Atsakyti
Žiūrit valandą prieš? Už Austriją Lietuvėlė bigsmile.gif
Ot paėmiau fruktą aš po sparneliu, nia? Visi dabar mylit tongue.gif
Atsakyti
na va, pagal išankstinius balsavimus, lietuviai labiausiai palaikys Končitą smile.gif
Atsakyti
Rimtas totalizatorius lrt studijoj buvo lotuliukas.gif Balsuotojų 12, 10, 5 lotuliukas.gif

Nu bet kiek spėjau pamatyt, tai 22 balsai Končitą į pirmą vietą išstūmė biggrin.gif Žiūrėsim kokie Lietuvos realūs balai bus.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 21:46)
Valinskas teisybę sako, kad operatorių darbas buvo lievas filmuojant lietuvius. bet juk tas filmavimas derinamas su pačiais atlikėjais. atsimenu, LT United pasakojo, kaip bendravo su operatoriais ir viską nufilmavo taip, kaip reikėjo  g.gif

O jūs neatsimenat tos vietos, kur dar Vilija labai džiaugėsi operatorių ir apšvietėjų darbu? Gal kokia savaitė iki renginio. Atseit viskas liuks, aukštam lygy, pilnas susikalbėjimas ir pan. rolleyes.gif g.gif
Ir niekas taip ir nepakomentavo galinių vokalų reformacijų doh.gif Jau taip jos ten kaip skerdžiamos cypę šone Vilijos ir niekuo jai galiausiai nebepadėjo, tik viskam sutrukdė rolleyes.gif
Atsakyti
O jūs neatsimenat tos vietos, kur dar Vilija labai džiaugėsi operatorių ir apšvietėjų darbu? Gal kokia savaitė iki renginio. Atseit viskas liuks, aukštam lygy, pilnas susikalbėjimas ir pan. rolleyes.gif g.gif

tai reiškia, kad jiems patiems tiko toks nufilmavimas. kas yra ganėtinai keista...
Atsakyti