oi laukiam laukiam, visų metų epogėjaus
Kaip prisimenu, kiek mes ta nacionaline atranka rinkomės , o 3 minutės, ir nėra.
Bet jau man šiandien dėl to nei šilta lyg ir nei šalta.
Žodžiu, mano favoritas lai būna vengras- jo daina šiandien mano sielos ritmo.
O statau už Končitą
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 19:15)
Aš prognozuočiau, kad pirmoj vietoj vistik bus Austrija. (Čia sprendžiant pagal jutūbės peržiūras. Laaaaabai stipriai nuo kitų atsiplėšus.)
ai tai youtubė nieko nereiškia, tos peržiūros aišku dėl ko juk nereiškia, kad visiems peržiūrėjusiems patiko o jei ir patiko, nereiškia, kad nebuvo patikusių labiau žodžiu ne itin patikimas šaltinis
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 20:14)
Šakės, aš viena viską šiandien suvalgiau ir dietinsiuos naktį, kas man visai nebūdinga?
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 20:15)
Aš prognozuočiau, kad pirmoj vietoj vistik bus Austrija. (Čia sprendžiant pagal jutūbės peržiūras. Laaaaabai stipriai nuo kitų atsiplėšus.)
Bet galėjo visus gimines kviestias ir rodyti: žiūrėk, žiūrėk, kokią pabaisą radau Nebūtinai balsuos. Aš dar neapsisprendžiau ar ji laimės
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 10, 20:54)
ai tai youtubė nieko nereiškia, tos peržiūros aišku dėl ko juk nereiškia, kad visiems peržiūrėjusiems patiko o jei ir patiko, nereiškia, kad nebuvo patikusių labiau žodžiu ne itin patikimas šaltinis
nepamenu kaip ankstesniais metais būdavo, ar kas nors išsipildydavo pagal jutūbės pranašystes
QUOTE(cuname @ 2014 05 10, 20:43)
Laimes Danija dar karta super
Nespės, paleis prieš tai visus į orą
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 20:54)
Žodžiu, mano favoritas lai būna vengras- jo daina šiandien mano sielos ritmo.
Kas nuskriaudė? Ir vėl Dalytė?
dabar rodo tą laidą "Valanda iki EV" su Užkuraičiu:D
Ką radau
Bet klausykit, o kur dingo ta graikė? Aš pamečiau ją kažkur Juk turėjo kažkurią šalį atstovauti kažkada laimėjusi graikė ar ne? Ar ji tiesiog atrankos nepraėjo?
QUOTE(Nox @ 2014 05 10, 21:11)
Ką radau
būtent, nieko naujo končita neparodė
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 21:03)
Kas nuskriaudė? Ir vėl Dalytė?
prie ko, aš kaip tik turėjau mintį, kad energinga daina
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 21:00)
Šakės, aš viena viską šiandien suvalgiau ir dietinsiuos naktį, kas man visai nebūdinga?
o ką, įprastai naktimis ryji?