Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

user posted image oi laukiam laukiam, visų metų epogėjaus

Kaip prisimenu, kiek mes ta nacionaline atranka rinkomės doh.gif , o 3 minutės, ir nėra.

Bet jau man šiandien dėl to nei šilta lyg ir nei šalta.

Žodžiu, mano favoritas lai būna vengras- jo daina šiandien mano sielos ritmo.

O statau už Končitą

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 19:15)
Aš prognozuočiau, kad pirmoj vietoj vistik bus Austrija. (Čia sprendžiant pagal jutūbės peržiūras. Laaaaabai stipriai nuo kitų atsiplėšus.)

ai tai youtubė nieko nereiškia, tos peržiūros aišku dėl ko biggrin.gif juk nereiškia, kad visiems peržiūrėjusiems patiko smile.gif o jei ir patiko, nereiškia, kad nebuvo patikusių labiau smile.gif žodžiu ne itin patikimas šaltinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 20:14)
eina sau, kaip skaniai
user posted image

Šakės, aš viena viską šiandien suvalgiau ir dietinsiuos naktį, kas man visai nebūdinga? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
http://www.lrytas.lt...ju-modeliai.htm
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 10, 20:15)
Aš prognozuočiau, kad pirmoj vietoj vistik bus Austrija. (Čia sprendžiant pagal jutūbės peržiūras. Laaaaabai stipriai nuo kitų atsiplėšus.)

Bet galėjo visus gimines kviestias ir rodyti: žiūrėk, žiūrėk, kokią pabaisą radau ax.gif Nebūtinai balsuos. Aš dar neapsisprendžiau ar ji laimės g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 10, 20:54)
ai tai youtubė nieko nereiškia, tos peržiūros aišku dėl ko biggrin.gif juk nereiškia, kad visiems peržiūrėjusiems patiko smile.gif o jei ir patiko, nereiškia, kad nebuvo patikusių labiau smile.gif žodžiu ne itin patikimas šaltinis biggrin.gif

nepamenu kaip ankstesniais metais būdavo, ar kas nors išsipildydavo pagal jutūbės pranašystes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2014 05 10, 20:43)
Laimes Danija dar karta biggrin.gif  super thumbup.gif

Nespės, paleis prieš tai visus į orą ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2014 05 10, 20:54)
Žodžiu, mano favoritas lai būna vengras- jo daina šiandien mano sielos ritmo.

Kas nuskriaudė? Ir vėl Dalytė? biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
dabar rodo tą laidą "Valanda iki EV" su Užkuraičiu:D
Atsakyti
Ką radau biggrin.gif biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Bet klausykit, o kur dingo ta graikė? g.gif Aš pamečiau ją kažkur g.gif Juk turėjo kažkurią šalį atstovauti kažkada laimėjusi graikė ar ne? Ar ji tiesiog atrankos nepraėjo?
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2014 05 10, 21:11)
Ką radau  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif būtent, nieko naujo končita neparodė
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 21:03)
Kas nuskriaudė? Ir vėl Dalytė? biggrin.gif  mirksiukas.gif

prie ko, aš kaip tik turėjau mintį, kad energinga daina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 10, 21:00)
Šakės, aš viena viską šiandien suvalgiau ir dietinsiuos naktį, kas man visai nebūdinga? unsure.gif  doh.gif

o ką, įprastai naktimis ryji? biggrin.gif
Atsakyti