Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija 2014 (7)

QUOTE(linamog @ 2014 05 10, 19:34)
As apejau saugyklas, radau puse arbuzo, nektarinu, surio, gal uzteks biggrin.gif

Nutellos randau spintelėj tai gal kaip nors ax.gif biggrin.gif .
Atsakyti
aš tai šaltibarščius gaminuosi. nors ir LT nedalyvaus finale, žiūrėsiu lietuviškai lotuliukas.gif

jei rimtai, dar nepietavau šiandien ...
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 17:51)
dar ne vėlu į pardę subėgiot smile.gif

biggrin.gif aš ką tik iš pardės sulakčiau, 15 min, iki užsidarymo doh.gif bet dabar ramu,galėsim žiūrėt.

Atsakyti
Pas mane vynas jau atkimstas, kepa sumustinukai su pelesiniu suriu ir dz. pomidoru bei cesnakine duonele tongue.gif

eina sau, kaip skaniai
user posted image
Atsakyti
Aš prognozuočiau, kad pirmoj vietoj vistik bus Austrija. (Čia sprendžiant pagal jutūbės peržiūras. Laaaaabai stipriai nuo kitų atsiplėšus.)

Toliau jutūbė "sako", kad antras bus armėnas.
O treti, nepatikėsit, bet Lenkija doh.gif laugh.gif

Pažiūrėsim ar taip ir bus biggrin.gif

QUOTE(Holivudė @ 2014 05 10, 19:59)
Peržiūrėjau dar kartą pasirodymus ir nusprendžiau, kad mano favoritai numeris 1 bus Olandai o jau po jų Italija, Vokietija ir dar Švedija ir Šveicarija bigsmile.gif

Italija buvo ir mano favoritė, kol neišgirdau kaip prastai per repeticijas gyvai dainavo doh.gif Jei taip sudainuos ir per finalą, tai bus labai nekas.. Daina tai man labai faina.
Atsakyti
Nuėjau pažiūrėti kiek peržiūrių turi Azerbaidažno daina, ir ką radau :

https://www.youtube....h?v=a5FRRWUna4Y

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jeigu gerai pamenu čia Azis bulgaras, bet prajuokino, gali ir jį siųsti į Euroviziją lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 10, 19:51)
dar ne vėlu į pardę subėgiot smile.gif

mes tai einam uzkanuku lotuliukas.gif mano favoritai uk, norvegiukas ir viskas lyg g.gif
Atsakyti
Nugis dar visus savo favoritus praklausiau ir ko gero visgi Jungtinę Karalystę į priekį pastatysiu. Dinamikos kiek šioje dainoje ir tikrai ne kiekvienam tokią padainuot, tekstas gal lėkštokas, bet atsižvelgiant į visas aštriąsias problemas Europoje, į temą. Na, o olandai- fainuoliai, bet jų daina "lengvesnio rašto".
Labai įdomu, kaip atrodys paskutinis šįvakar numeris. Nedalyvavimas pusfinaliuose visgi turi ne tik pliusų, bet ir minusų- va išeis kas nors iš jūsų šaltibarčių tos dainos metu valgyti ir liks , žiūrėk, nepastebėta visai. Juokauju, žinoma mirksiukas.gif 4u.gif

Ką gi, gero vakaro visoms, manykime, kad laimės verčiausias, nors galbūt ir ne mūsų favoritas! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2014 05 10, 19:28)
Nugis dar visus savo favoritus praklausiau ir ko gero visgi Jungtinę Karalystę į priekį pastatysiu. Dinamikos kiek šioje dainoje

As tai prisipazinsiu neklausiau dar tu nepasirodziusiu g.gif
Atsakyti
Laimes Danija dar karta biggrin.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2014 05 10, 20:18)
Nuėjau pažiūrėti kiek peržiūrių turi Azerbaidažno daina, ir ką radau :

https://www.youtube....h?v=a5FRRWUna4Y
Jeigu gerai pamenu čia Azis bulgaras, bet prajuokino, gali ir jį siųsti į Euroviziją  lotuliukas.gif .

geriau būčiau nemačius lotuliukas.gif
______

O Azerbaidžanas pagal peržiūrų skaičių irgi aukštai(berods 4 vietoj), bet keista būtų, jei iš tiesų taip aukštai ir liktų, nes labai specifinė daina, neformatas(man šiaip visai nieko, nes yra joje kelios labai gražios vietos)
5 pagal jutūbę - graikai.

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 05 10, 20:41)
As tai prisipazinsiu neklausiau dar tu nepasirodziusiu g.gif

Bus įdomu išgirst visų pirmus įspūdžius.
Aš tai jau perklausius visas dainas(kai kurias po kelis kartus), tai nebegaliu labai objektyviai vertint.
Papildyta:
QUOTE(cuname @ 2014 05 10, 20:43)
Laimes Danija dar karta biggrin.gif  super thumbup.gif

Faina drinks_cheers.gif brunomarsiška tokia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2014 05 10, 20:43)
Laimes Danija dar karta biggrin.gif  super thumbup.gif

nope cool.gif
Atsakyti